Comwell Kongebrogaarden Bewertungen 123

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været den mest fantastiske oplevelse som jeg/vi har haft på noget hotel nogensinde. Beliggenheden er fantastisk. Vi var blevet opgraderet til kongesuiten - størrelsen - udsigten o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk søndag til mandags juleophold på Comwell Kongebrogården/Middelfart med to hunde. Har kun rosende ord til at beskrive denne skønne get-away. Venlig- og imødekommenhed fra personalet. Drikkes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt eminent oplevelse at spise hos jer. Nøje afstemt menu og vine, fantastiske snacks i den hyggelige vinkælder, skøn fiskeforret, dejligt vildt med en virkelig god Sauce og godt håndværk. Derudobe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hotel med meget smuk beliggenhed. Hotellet har den hyggeligste pejsestue, bar med lækker burger på menuen, store suiter samt pool og spabad (som også børn må benytte) 🤩 Morgenmaden var læ... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  3. Luxushotel
  4. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Kongebrogaarden er et helt særligt sted med en lige så særlig historie, som blot enkelte nedslag i den godt og vel 400 år lange historie kan bevidne. Fra 1584 fungerede stedet som overfartssted for Kong Frederik den 2. Siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Fra 1812 blev Kongebrogaarden gæstgiveri og sidenhen restaurant. Blot få dage efter 1. verdenskrigs begyndelse blev danske soldater indlogeret på Kongebrogaarden, og hele vejen op langs kysten tog man mod bådflygtninge - unge, sønderjyske mænd, der flygtede fra tysk krigstjeneste. Under 2. verdenskrig var stedet et populært etablissement for de herboende nazister. I 2011 overtog Comwell Hotels Kongebrogaarden og i 2018 blev hotellet kåret som ’Årets bedste luksushotel’.

4,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse og for høj pris

Vi havde i forbindelse med et større arrangemen (bestilt i god tid) bedt om vegansk menu til 2 personer. Til forret fik vi præcis det samme som alle andre, blot uden fisk. Dvs kun bunden med jordskokker og lidt pynt. Ingen erstatning for fisken. Hovedretten bestod af en plantebøf og en smule grønsager. Udemærket, men ikke noget specielt. Kødretterne blev budt rundt 2 gange. Det kunne man måske også have gjort med den veganske hovedret Desserten var gateau marcel. For veganernes vedkommende igen blot uden kage, dvs. kun med lidt "krymmel", lidt pynt og en skefuld is (som muligvis slet ikke var vegansk).
Det hele ville muligvis være acceptabelt som en nødløsning, men hotellet havde masser af tid til at forberede en menu. 845 kr. var alt for dyrt. Børnemenuerne bestående af fiskefillet eller kylling kostede 425 kr. pr. barn De fleste af børnene mellem 2 og 8 år. Også alt for dyrt.

1. März 2025

Kære Eva,

Mange tak for din anmeldelse.

Det ærgrer mig meget, at høre om jeres oplevelse i forbindelse med det arrangement I var en del af, her på Comwell Kongebrogaarden.

Uanset om man er veganer, vegetar eller har andre kost hensyn, skal man bestemt ikke føle sig snydt i forhold til hvad man får serveret - jeg vil meget gerne indgå en dialog med dig for at finde den bedste løsning for dig og hvordan vi kan gøre det bedre fremadrettet.

Det er korrekt at der har været god tid til at forberede menuen, da arrangementet har været booket i lang tid og det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at vores gæster skal have efter de har besøgt os.

Priserne du nævner i din anmeldelse, er dog selskabspriserne og ikke prisen på menuen udelukkende. Prisen indeholder også, velkomstdrink, 3 retters middag, kaffe og sødt, bordopdækning, eget lokale og blomster. Det samme med prisen til børnene, hvor den 3 retters er skiftet ud med en børnemenu.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail nichr@comwell.com, hvor jeg håber vi kan forsætte vores dialog.

Super ophold

Der er bare dømt afslapning, ro, styr på detaljerne, god udsigt, god mad og lyst til at komme igen.
Det var vores andet ophold på Kongebrogaarden, (og helt sikkert ikke det sidste) denne gang med spisning i restauranten, og det var en super hyggelig aften, med god mad og hyggelig stemning.
Kan kun anbefales

25. Februar 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget, at I har nydt jeres ophold og at I er helt overbeviste om at komme tilbage.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage igen.

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Super fint ophold - skal opleves

“Super fint ophold - skal opleves!”
Vi havde booket et standardværelse, men var blevet opgraderet til en suite ved ankomst. Så allerede dér kom det første kryds på positivlisten. Værelset er virkelig skønt. Lige inde for døren er en rummelig entré med med et flot toilet og masser af plads til overtøj, sko og andet. Herfra går man så ind i en suite med kæmpe TV, lækker sofa, minikøkken med thekoger og tilhørende te, kaffe og kakako. Der er skisme også et lækkert lille køleskab, som rent faktisk er koldt! Her kunne vi så sætte et par sodavand ind, som var iskolde senere samme aften. I det tilstødende rum ligger et dejligt stort soveværelset (sengene er meget bløde, hvilket min ryg ikke har godt af, men det vil altid være en vane- og smagsag). Det tilhørende badeværelse er helt overdådigt (for 2 landsbyboere i hvert fald ;o). Der er både badekar, 2 x håndvaske og spejl, brus og rainhowet samt varme i gulvet. Det er alt i lækre ECOOKING produkter på badeværelset, som er til fri afbenyttelse.

Mad: Vi bestilte en burger med tilbehør i Pejsestuen om aftenen, da vi ikke ville starte bilen for at køre til Middelfart by. Rigtig sød betjening, hyggelig stemning og god mad.
Morgenmadsbuffet og udsigten er uovertruffet. Der er hjemmelavet surdejsboller, syltetøj, potionsanrettet smør, pandekager ect. Dog kunne jeg godt savne en friskkværnet kop kaffe, når alt andet på hotellet er så gennemtænkt. Generelt er her super hyggeligt og meget roligt på hotellet. Personalet er ualmindelig søde og imøde-kommende, stedet rent og pænt og et kæmpe plus er, at der er masser af el-ladestandere til rådighed, hvis du ankommer i hybrid/elbil. Faktisk, så har vi lige forlænget vores ophold med én overnatning mere - og det er helt sikkert ikke sidste gang vi spare sammen til en ophold på dette smukt beliggende Comwell hotel.

17. Februar 2025

Kære Joan,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os utroligt meget at læse omkring jeres ophold og lige fra ankomsten, værelset, restaurant, personale og omgivelserne.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage her på Comwell Kongebrogaarden.

Højt service niveau & kvalitet

Fantastisk modtagelse og virkelig flot indretning!
Personalet er meget serviceminded. Beliggenheden er smuk med udsigt til broen og natur. Selve værelset var stort og rigtig fint indrettet!

4. Februar 2025

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget at du har nydt dit ophold på Comwell Kongebrogaarden. Det varmer især når jeg læser at I fik en fantastisk modtagelse og oplevede den nærvær vi ønsker at levere overfor vores gæster.

Jeg elsker det sted.

Jeg elsker det sted.
Stille og intimiderende atmosfære.
Fantastisk smukt og velindrettet hotel.
Restauranten er super god og ligeledes særdeles søde og engagerede tjenere.
Afslappet stemning, plads til sjov og hyggesnak.
Alle medarbejder er imødekommende.
Værelserne lækre.
Omgivelserne og naturen får dig ned i gear.
Alt i alt bare glad for denne lille perle

24. Jänner 2025

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os utroligt meget at I har nydt jeres ophold - alt det I beskriver lige præcis den følelse vi ønsker vores gæster skal have når I besøger os.

Vi håber snart at kunne byde velkommen tilbage.

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Værelset (en suite) var skøn og sengene var behagelige at sove i, hvilket er alt afgørende, når man skal overnatte nogle dage. Derudover spiste vi i restauranten 2 af dagene. Der var mulighed for 3 retters og der var 3 forskellige hovedretter at vælge imellem, så man havde mulighed for lidt forskelligt. Maden var i særklasse og smagte fantastisk. Den bedste ret min kæreste fik var steak’en de kørte med, og min var variation af gris, som var virkelig mørt! 🤤
Velkomsten i receptionen om aften ved en 22 tiden var dejlig imødekommende. Det samme var personalet i receptionen også om dagen, hvor vi fik en lille radiator op på værelset, da “nogen” havde ladet døren været åben ud til altanen i nogle timer. 🫣 Virkelig god service, da jo også var selvforskyldt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det bedste ved opholdet var dog den service vi fik fra tjenerne! De havde utrolig meget stor viden inden for de vine de kørte med, og var også meget høflige og professionelle.

Tak til Rasmus for at gøre oplevelsen så unik, det er et ophold vi sent vil glemme! Super professionel og vi meget imponeret over din faglige viden inden for dit område som sommelier.

Vores bartender Lone var der om aften og hun var meget imødekommende og udadvendt, hvilket gjorde man fik nogle hyggelige snakke sammen.
Det er et meget flot område hotellet er placeret ved. Vi var der imens der var sne og isglat, så naturen omkring hotellet, var også virkelig smuk. ❄️

Vi kommer helt klart igen til næste år.

12. Jänner 2025

Kære Annelie,

Mange tak for din anmeldelse og tak for at tage os med på hele gæste rejsen.

Det glæder os utroligt meget at læse, om jeres ophold og hvordan I har haft det, det er lige præcis den her oplevelse vi ønsker at vores gæster skal tage herfra med.

Jeg har delt dine flotte ord rundt i huset til vores kollegaer.

Vi glæder os utroligt meget til at byde jer velkommen tilbage på Comwell Kongebrogaarden.

Helt fantastisk god service

Helt fantastisk god service, alle medarbejdere var søde og imødekommende..... og hjælpsemme

12. Jänner 2025

Kære Uffe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du har haft et godt ophold på Comwell Kongebrogaarden og har oplevet hvor meget vi brænder for god service hele vejen rundt på hotellet.

Hotel med fremragende restaurant

Restauranten serverede noget af det mest velsmagende mad samt vin som passede perfekt til maden.
Restaurant personalet leverede den bedste service og havde stor viden om vinen og maden som blev serveret.
Kan kun anbefale både at bo og spise på hotellet.

14. Dezember 2024

Kære Svend,

Mange tak for de 5-stjerner og din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget at I har nydt opholdet og havde en god oplevelse i vores restaurant.

Kongeophold

Lige hvad vi havde brug for i mørke november

15. November 2024

Kære Annette,

Mange tak for de 5 stjerner, det glæder os at høre vi levede op til jeres forventninger.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke modtage deres eget gavekort.

Fik et gavekort fra firmaet i julegave fra Gavefabrikken.
Min hustru og jeg bestilte weekendophold præcis som man skal gøre i henhold til gavekortet. Da vi så ankommer, vil de IKKE modtage gavekortet ( fra Gavefabrikken) til trods for at det står i omslaget at man kan vælge det hotel til en oplevelse.
Vi betaler så bare fuld pris for vores ophold. Ellers var alt andet meget godt.

9. November 2024

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er korrekt at gavekort fra Gavefabrikken ikke kan benyttes på Comwell Kongebrogaarden. Hvis man følger vejledningen på gavekortet og benytter linket der står man skal booke igennem comwell.com/gavefabrikken er det ikke muligt at vælge Comwell Kongebrogaarden, Comwell Borupgaard, eller Comwell Kellers Park. Her vil resten af hotellerne i Comwell kæden komme op, hvor man kan booke til værdien af gavekortet.

Jeg er dog rigtig glad for, at I har nydt jeres ophold alligevel og håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage igen.

En dejlig oplevelse

Fantastisk peronale, skøn beliggenhed og dejlig mad.

14. November 2024

Kære Peter,

Mange tak for de 5 stjerner, det glæder os at alt under opholdet var perfekt.

Vi håber snart at kunne byde velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot udsigt fra værelset og god…

Flot udsigt fra værelset og god price/performance

11. November 2024

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at opholdet her været godt og at du har nydt udsigten fra værelset mod det smukke Lillebælt.

Vi håber snart at kunne byde velkommen igen.

Alt spillede 🤗

Alt spillede 🤗
Ved ankomst blev vi modtaget i receptionen af en meget venlig receptionist, som viste os tilrette mht. hvor de forskellige faciliteter var.
Værelset/suiten og badeværelset var nydeligt, rengjort og indbydende.
Skal man absolut beklage sig over noget, så skulle det da lige være, at der lugtede lidt af brændeovn - men ikke noget der ødelagde det samlede indtryk og vigtigst af alt var, at badeværelse og seng var top indbydende og rent 🤗

Restauranten var også i top og maden lækker. Personalet var super professionelt, servicemindet og smilende. De skabte en god stemning.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og det er ikke sidste gang vi har været på Comwell Kongebrogaarden!

6. November 2024

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot og for at tage dig tiden til at give os et godt indblik i jeres ophold

Det glæder os at alt spillede under jeres ophold i alle afdelinger på hotellet.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage.

Kære Jørgen,

Mange tak for dine 5-stjerner og kommentar, vi sætter stor pris på at du ville tilkendegive din mening.

Det glæder og at du har haft et godt ophold på Comwell Kongebrogaarden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt hotel i flotte omgivelser

Godt hotel i flotte omgivelser under de 2 Lillebæltsbroer. Dejlig mad/vin og meget imødekommende personale.
Kommer gerne igen.

5. November 2024

Kære Je,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os alle her på hotellet, at I har haft et godt ophold hele vejen rundt og lagt mærke til hvor meget vores medarbejdere brænder for at give en god service.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt ophold med god mad og vine

Dejligt ophold med god mad og vine. Pop up vinbar er god. Venligt personale.

7. November 2024

Kære Rikke,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os at I har nydt opholdet, Pop-up vinbaren og har lagt mærke til hvor meget vores medarbejdere brænder for at levere en god service.

Bare helt i top

Bare helt i top, fantastisk værelse og service helt igennem ❤️❤️❤️❤️❤️

4. November 2024

Kære Birthe,

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os utroligt meget at du har haft et godt ophold, vi håber snart at kunne byde velkommen tilbage, til en lige så fantastisk oplevelse.

Fremragende restaurant. Et fantastisk ophold

Et fantastisk ophold. Meget høj standard. Flot udsigt. Fremragende restaurant med tip top betjening (tak Rasmus!).
Vi kommer igen 100% sikker.

27. Oktober 2024

Kære Sharon,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget at I har nydt jeres ophold.

Comwell Kongebrogaarden

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr