Comwell Kongebrogaarden Bewertungen 123

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været den mest fantastiske oplevelse som jeg/vi har haft på noget hotel nogensinde. Beliggenheden er fantastisk. Vi var blevet opgraderet til kongesuiten - størrelsen - udsigten o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk søndag til mandags juleophold på Comwell Kongebrogården/Middelfart med to hunde. Har kun rosende ord til at beskrive denne skønne get-away. Venlig- og imødekommenhed fra personalet. Drikkes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt eminent oplevelse at spise hos jer. Nøje afstemt menu og vine, fantastiske snacks i den hyggelige vinkælder, skøn fiskeforret, dejligt vildt med en virkelig god Sauce og godt håndværk. Derudobe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hotel med meget smuk beliggenhed. Hotellet har den hyggeligste pejsestue, bar med lækker burger på menuen, store suiter samt pool og spabad (som også børn må benytte) 🤩 Morgenmaden var læ... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  3. Luxushotel
  4. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Kongebrogaarden er et helt særligt sted med en lige så særlig historie, som blot enkelte nedslag i den godt og vel 400 år lange historie kan bevidne. Fra 1584 fungerede stedet som overfartssted for Kong Frederik den 2. Siden benyttede også kongens søn, den navnkundige Christian den 4., stedet. Fra 1812 blev Kongebrogaarden gæstgiveri og sidenhen restaurant. Blot få dage efter 1. verdenskrigs begyndelse blev danske soldater indlogeret på Kongebrogaarden, og hele vejen op langs kysten tog man mod bådflygtninge - unge, sønderjyske mænd, der flygtede fra tysk krigstjeneste. Under 2. verdenskrig var stedet et populært etablissement for de herboende nazister. I 2011 overtog Comwell Hotels Kongebrogaarden og i 2018 blev hotellet kåret som ’Årets bedste luksushotel’.

4,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fantastisk oplevelse
Havde et fantastisk par-ophold på denne meget idylliske beliggenhed. Lækkert stort værelse med udsigt over lillebælt, super morgenmad og middag om aftenen med venligt og imødekommende personale. Kan klart anbefale

27. April 2024

Kære Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os utroligt meget at I har nydt opholdet og især har nydt de smukke omgivelser vi er så heldige at være omgivet af.

Det glæder mig også at I har kunne mærke hvor meget personalet her på Comwell Kongebrogaarden brænder for at være imødekommende og personlig.

Jeg håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggeligt hotel, meget opmærksomme ansatte, der var med til at gøre vores ophold virkelig godt. Vi følte os meget velkommen og nød dagene i fulde drag.

Dette er meddelt i speciel skrivelse under evaluering til selve stedet, Kongebrogaarden. opholdet fandt sted 14.-16. april 2024.

14. April 2024

Kære Gæst,

Mange tak for jeres anmeldelse, det glæder mig at I har haft et godt ophold og at der er ros til personalet, det varmer altid at læse.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem dejlig oplevelse

En helt igennem dejlig oplevelse. Fint hotel, skøn beliggenhed.

20. April 2024

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder mig utroligt meget at I har haft et godt ophold, vi håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage igen.

Kære Martin,

Mange tak for dine 5-stjerner, det glæder os at I har haft et godt ophold.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen tilbage igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt gik op i højere enhed

Nogle gange går tingene bare op i en højere enhed. Sådan havde vi det med vores guldbryllup (september 2023) på Kongebrogården i Middelfart.
Lutter superlativer fra alle gæsterne, hvoraf fire overnattede på hotellet.
Vejrguderne velsignede os med solskin på terrassen, hvor vi nød velkomstdrinken og snacks fra kl. 13 til 14.
Køkkenet (læs kokken) og serveringen leverede fra øverste hylde. Det var bare så udsøgt en forret, hovedret og dessert, og hovedretten - chateaubriand kan godt være tricky. Lækkert, lækkert tilbehør med kantareller m.m.
Eneste anke om desserten med Skønne Helene: nogle gæster kunne godt have spist endnu mere. Ikke mindst af den tilhørende vanilje is.
En af gæsterne har gluten og mælke allergi. Hun var virkelig imponeret over de hensyn, som køkkenet formåede at tage.
Vores eneste bekymring var næsten, om gæsterne ville gå hjem. For først mellem 17.30 og 18.00 besluttede de overnattende gæster, at de ville i spa og pool. Ellers gik snakken bare forrygende ved bordene.
En helt igennem perfekt dag, hvor Kongebrogården til punkt og prikke levede op til de aftaler, vi havde lavet før festen. Og ordentlig forberedelse betaler sig.

23. September 2023

Vi kommer igen

Vi har lige haft den bedste overnatning på Kongebrogaarden. Lækre værelser og alle medarbejdere vi mødte i reception, bar og restaurant var søde, venlige og i godt humør. Der var flere store fester på hotellet om aftenen, men vi hørte ingen støj hverken i restauranten eller på værelset. Vi fik en meget lækker menu om aftenen og stemningen i restauranten var virkelig hyggelig, med små lamper på bordene og en hyggelig biopejs på terrassen. Morgenmaden var meget varieret og præsenteret meget indbydende. Vi kommer helt sikkert igen da beliggenheden også er helt perfekt tæt på skoven og i gåafstand til Middelfart by.

23. September 2023

Den dårligste frokost…

Spiste den 19.07.2023 en frokost bestående af 2 halve stykker rugbrød. Det ene m lun fiskefilet m mayonnaise, små tomater og lidt grønt. Fiskefileten var hård, smagsløs, mayonnaisen ligeså og rugbrødet kedeligt. Havde derudover valgt ekstra tilbehør af rejer. Disse var kedelige og ikke friske.
Det næste stykke var med kartofler lidt mayonnaise og brombær. Kartoflerne var meget kolde og kedelige. Det bedste ved den mad var desto brombær. Min ledsager fik et stykke med marineret sild, som smagte surt og virkede ikke frisk. Hans oplevelse af rødspætten var også som ovenfor beskrevet.
Menuen incl drikkevarer kostede kr 640 kr. Det var den bestemt ikke værd. - Det bedste ved besøget var udsigten. Kommer ikke igen!!!

19. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Restorent Dannebro på kongebrogården…

Restorent Dannebro på kongebrogården får får 5 stjerner.
Værelset og det lidt kedelige spa område trækker lidt ned.
Men vi kommer her også kun for madens skyld og de dejlige omgivelser omkring Middelfart

25. März 2023

Fantastisk oplevelse

Mig og kæresten havde et ophold på kongebrogaarden. Vi blev mødt af super smilende og sødt personale.
Vi havde to overnatninger i kongesuiten (Poul Kjærholm) og har aldrig oplevet så flot et værelse og omgivelser i Danmark.
Morgenmaden var lækker med et stort udvalg og der bliver taget stort hensyn til alligener.
Derudover så, vi 2 marsvin hvaler ved havnen og derudover er der et smukt skov område til hyggelige gåture. Skal man have en hyggelig kæreste tur er det bestemt stedet. Vi kommer Bestemt tilbage igen !

17. Februar 2023

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse
Vi havde på forhånd skrevet og spurgt hvor varmt vandet var i swimmingpool og bedt om et værelse med badekar.
I svarede på mail at vandet var ml. 27 - 29 c.
Da vi ankom var der kun redt op og håndklæder til en person i et værelse uden badekar.
Da vi forventningsfulde skulle i swimmingpoolen var vandet iskoldt. Der var 2 andre par i badeområdet, som heller ikke var vinterbadere og alle ønskede derfor at sidde i spaen, hvor der kun var plads til 4 personer. Vi forlod derfor hurtigt swimmingpool området. I omklædningsrummet var ikke meget plads og kun 1 bruser, hvor vandet hele tiden skiftede fra koldt til skoldende.
Vi spurgte den unge ansatte i receptionen hvorfor vandet i swimmingpoolen var så koldt når I på skrift havde lovet at det var varmt. Vi ville gerne have en morgensvømmetur, hvis vandet blev opvarmet. Da hun var helt nyansat vidste hun det ikke, men lovede at undersøge. Vi fik aldrig svar og vandet var lige så koldt om morgenen.
Vi bestilte den store madmenu til 850 kr men sagde at vi ikke havde lyst til torsk til hovedret. Tjeneren forsikrede os om, at torsken ikke var tør.
Resten af maden var en god oplevelse men torsken var kedelig, tør og smagsløs og passede slet ikke til de øvrige retter.
Da vi skulle sove blev vi vækket mange gang i løbet af natten af meget tydelige lyde fra toiletskyl. Det vidste sig om morgen, at kloakken var stoppet og toiletvandet stop op af afløbet i brusekabinen og løb ud på gulvet i badeværelset. Det var ikke et rart syn eller lugt at stå op til. Så hverken bad på værelset eller i swimmingpool.
Det eneste positive vi kan sige om opholdet var at personalet var søde og venlige - også selv om de ikke havde styr på tingene.

27. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan/vil ikke oplyse menu inden booking!

Jeg ville bestille ophold for hele familien ifm en fødselsdag, men ville naturligvis gerne vide, hvad der er på menuen inden. Det kunne jeg absolut ikke få at vide, da man skifter menukort i tide og utide, og i mit tilfælde 2 dage før det planlagte ophold.
Man brænder jo ikke 15.000 af uden at vide, hvad man kan få at spise, eller?

6. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spiste frokost på Kongebrogården d…

Spiste frokost på Kongebrogården d 22/10-22. Der var ikke andre gæster end os, måske havde kantinedamen eller kokken fri.
Vi bestilte to stykker smørrebrød til den nette sum af 110kr/stk.
Aldrig har jeg set så lille og smagsløst et stykke smørrebrød , kedeligt pynt og vi blev ikke mætte.Det var ikke pengene værd og kommer der ikke mere…

22. Oktober 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig rengøring men ellers dejligt ophold

Vi havde bestilt en suite med to overnatninger. Vi har besøgt flere Comwell hoteller med stor succes, men dette ophold var lidt en skuffelse ift. bl.a. rengøringen.
På den positive side så var morgenmaden lækker og betjeningen sød og hjælpsom. Og beliggenheden var super med adgang til både hav og skov.

På den negative side så undrer det os, at man ikke har en minibar og ordentlig kaffemulighed (måske bare en lille nespresso maskine) i en suite.
Der var en del støj fra arbejde udenfor hotellet, hvilket man godt kunne have oplyst på hjemmesiden.
Og så kommer vi til rengøringen, som får 1 stjerne:-( Armaturerne på badeværelset bar præg af ikke at være blevet støvet af i flere uger, tandpastapletter på væggen blev ikke fjernet under opholdet, servietholder på væggen blev ikke fyldt op under opholdet, der lå en vissen blomst under reklamebladet, som viste tegn på at have ligget der et stykke tid, og der var hår i sofaen fra tidligere gæster, som heller ikke blevet fjernet under opholdet.
Desuden var hylderne med spil i baren ikke blevet støvet af et stykke tid. Alt dette giver lidt bekymring ift. hvordan hygiejnen ellers er på resten af hotellet.

14. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev udsat for gement lommetyveri på…

Blev udsat for gement lommetyveri på Kongebrogården. Arrogant personale tror ikke at der med sikkerhed er tale om tyveri - selv om jeg er filmet på overvågning under betaling med den mistede pung kun 20 minutter før jeg anmelder tyveriet i receptionen. Heller ikke det faktum, at pung og div. kort en time senere bliver fundet spredt ud over den gamle Lillebæltsbro ændre på at man ikke er sikker på tyveri. Man lover at vende tilbage med en afklaring og yderligere oplysninger om mandagen. Tirsdag eftermiddag havde jeg stadigvæk ikke hørt fra kongebrogaarden Og ringede selv til dem. Her oplyste en medarbejder “Thomas” at man stadig ikke var overbevist om, at Tyveriet overhovedet havde fundet sted på hotellet. Derfor anså men sagen får afsluttet og kompensation var ikke en mulighed. DERFOR ALDRIG MERE KONGEBROGÅRDEN. Og en kraftig advarsel til andre gæster om at passe RIGTIGT godt på deres ejendele på netop dette hotel.

10. April 2022

Comwell gavekort = svindel og humbug

Comwell gavekort = svindel og humbug
Nu har jeg fået et gavekort til Comwell på 800 kr efter eget valg.
Ingen steder står der at der er begrænsninger ved bestilling på dette - men det finder man ud af der er når man vil bestille ophold.
Man kan ikke bestille og betale med et sådan uden det er til fuld pris, hvor der er afbestilling med i prisen! Intet sted på gavekortet står der man ikke kan købe på et ophold - betale forud med gavekortet - og datoen er uden refusion.
Det finder man først ud af ved booking og ser de forskellige priser på samme ophold men under forskellige konditioner.
Det vil koste os ca 250,00 kr at booke med gavekort for samme dato.
Hos andre butikker kan man godt indløse gavekort - det er jo rede penge - selvom der er udsalg eller tilbud.
Vær opmærksom på dette ved Gavekort købt til Comwell.

28. März 2022

Hej Niels,
Mange tak for din anmeldelse af Comwell Kongebrogaarden.
Nu kan jeg desværre ikke se på din anmeldelse hvilke slags gavekort du har købt og om det er købt direkte ved Comwell eller ved et eksternt firma, og derfor kan jeg ikke svare dig helt præcis på betingelserne på dette.
Hvis du har købt et beløbs gavekort direkte ved Comwell kan du altid bruge dit gavekort som en fuld eller del betaling af et ophold. Det er dog rigtigt at når du reserverer ophold igennem vores egen hjemmeside, skal du altid indtaste et kreditkort nummer - vi reserverer penge på kortet som svarer til værdien af reservationen, men du kan så betale for opholdet med gavekortet ved afrejse. De reserverede penge bliver så frigivet til din konto.
Dette drejer sig om alle typer af ophold, undtaget dem som er markeret som Non refundable og skal betales allerede ved reservation og ikke kan refunderes såfremt I vælger at afbestille opholdet.
Du er altid velkommen til at ringe til os, skulle du have brug for hjælp med booking af ophold med gavekort.
Jeg ønsker dig en dejlig aften, og håber at vi kan dig byde velkommen på Kongebrogaarden.
Med venlig hilsen,
Halla Björg Hallgrímsdóttir

"konge"brogaarden

Vi forlod et andet hotel fordi det var under al kritik. Tak for en rigtig god oplevelse (gomet ophold) værelse mod vandet, fantastisk service og en rigtig dejlig atmosfære. En lille ting som viser at i har tænkt over tingene, er at i udlevere en bestillingsseddel ved ankomsten, hvor du kan bestille drikkevare til efter middagen når nu baren skal lukke kl. 22. Endnu en gang tak for et dejligt ophold

24. Jänner 2022

Antwort von Comwell Kongebrogaarden

Tusind tak for dine 5 stjerner og den positive feedback. Det er dejligt at læse, at I har haft et dejligt ophold hos os. Vi er så glade for, at I var glade for vores bestillingsseddel med drinks til værelset. Vi håber, at vi kan byde Jer velkommen en anden god gang.
/Line, Receptionist

Forfærdeligt hotel til konference

Forfærdeligt hotel til konference

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.
Jeg var til konference på Comwell H.C. Andersen i Odense, og det tyder slet ikke på, at de er vant til at der kommer store forsamlinger, som skal holde konferencer hos dem. Vores konferencerum lå i kælderen, så der var derfor ikke nogen vinduer. Luften var virkelig tung i rummet, og vi havde ikke mulighed for at lufte ud. Jeg fik virkelig ondt i hovedet af at sidde derinde, og det var der mange andre der også gjorde. Vi kunne åbne den eneste indgangsdør der var i rummet, men lige udenfor kunne man høre nogen spille trompet eller lignende, så det var ikke en mulighed pga. larmen. Konferencerummet lå så også lige under hotellets musicallokale. Og de var af flere omgange både på dag 1 og 2 i gang med at flytte rundt på stole og andre større ting, hvilket gav nogle ordentlige brag og lyde som vi tydeligt kunne høre nede ved os. Det var virkelig forstyrrene og den projektor der var i vores loft, som vi så powerpoints med rystede af flere omgange pga. bragene. Så vi skulle altså sidde og se på et powerpoint i bevægelse. Ikke nok med det så havde de gang i mikrofoner ovenpå, og en gang imellem gik lyden fra deres mikrofon ovenpå, ned i vores højtalere hos os, så vi kunne høre hvad de sagde.
Til frokost i deres restaurant blev der skabt en meget lang kø, da de kun havde lavet et sted man kunne tage buffet fra. De er tydeligvis ikke forberedt til at håndtere 80 mennesker på en gang. Det har jeg altså set håndteret meget bedre mange andre steder. Til aftensmad skulle vi spise i et andet kælderrum, hvor der trak helt vildt. Og en af deres tjenere var virkelig ubehøvlet. Ved deres bar om aftenen skulle receptionen kalde på deres bartender. Flere gange oplevede vi, at de sagde de allerede havde bedt ham om at komme, men vi kunne selv se, at han stod henne ved restauranten hvor han enten bare stod og hyggesnakkede eller fjernede bestik/tallerkner fra bordene. Det tog ham sindsygt lang tid om at komme, og vi kunne tydeligt se, at han ikke lavede noget vigtigt. Det er altså virkelig dårlig service.
Udover alt dette var der en masse andre mindre ting, så som fx at vi fik kaffe og kage af flere omgange og næsten alle gange var det den samme kage, hvor de så bare havde lavede forskellige små toppings ovenpå. Det er altså kikset, når man giver så mange penge for at være der.
Alt i alt var det et virkeligt dårligt sted at holde konference og jeg vil ikke anbefale nogen at booke stedet til det. Jeg ville heller ikke overveje privat at bruge det som hotel, efter denne oplevelse. Efter vores konference var slut skulle vi alle skrive en lille seddel omkring hvordan det havde været. Næsten alle nævnte at det havde været et dårligt hotel at holde konference på. Det var heldigt at selve konferencen og dens emner var mega spændende. Ellers havde det været to ulidelige dage.

13. November 2021

Kære Christine

Er det Kongebrogaarden hvor du har været til konference eller H.C. Andersen?

Et smukt og rent hotel.

Virkelig et dejligt hotel. Smukt indrettet, god beliggenhed og spa-afdelingen var helt udmærket. Vi havde et hyggeligt og rent værelse med udsigt til Dyrehaven og fik serveret en lækker menu i restaurant Kongebrogården. Morgenmadsbuffeten var også lige i øjet. Alt personale var meget venlige og til at tale med.
Anbefaling herfra!

12. August 2021

Fantastisk service og beliggenhed

Fantastisk service og beliggenhed. Jeg vil specielt fremhæve deres restaurant. Prøvede en gourmet middag, og det var mere end fantastisk. Så flot og velsmagende. Vi har en del allergier at tage hensyn til, men det klarede de super godt og med et smil.

30. Juli 2021

Dyrere end lovet

Ringer onsdag d 28.07 og booker 2 overnatninger. (Ons 4/8-Fre 6/8).
Onsdag som normal overnatning. Torsdag som Gourmet-overnatning (med udtjek kl 13), begge dage i standard-værelse.

Får bekræftet den samlet pris flere gange pr telefon af en venlig dame, og jeg accepterer prisen.
Da jeg dagen efter ikke har modtaget en skriftlig ordrebekræftelse, ringer jeg, og får den tilsendt. Nu er beløbet pludselig kr 1700 dyrere end aftalt, samt udtjek er kl 11.
Jeg ringer til dem endnu engang, og snakker med en anden dame(hende den venlige dame jeg snakkede med dagen før, er ikke på arbejde, og de vil ikke oplyse hvornår hun er retur).

Hende jeg nu har fat i ved ikke hvorfor prisen afviger, og hun skal undersøge nærmere.
Hun ringer tilbage kl 12,30, og siger at der desværre ikke er noget at gøre, og det bare er 'ærgerligt', og de ikke vil gøre noget ved prisen.

Som jeg også nævnte for hende jeg snakkede med, så ringer jeg jo ikke, og booker for 2 overnatninger, og så kun får oplyst prisen for den ene dag. Det ville være totalt tåbeligt. Ydemere bekræftede den venlige dame flere gange, at det var den samlet pris for begge dage inkl gourmet.

Jeg aflyste naturligvis opholdet, hvilket dog er ærgerligt, da jeg (og min kæreste) havde set frem til lidt 'relaxation' i vores ferie.

Det er ikke fordi, at kr 1700 skal ødelægge vores ferie, men får man oplyst en pris og gentagende gange får det bekræftet pr telefon, må man kunne stole på dette.
Det er selvfølgelig altid påstand mod påstand, men trods min fremskredne alder på snart 50 år, vil jeg vove den påstand, at jeg IKKE har hørt forkert :-)

Ydermere sidder jeg selv med kundeservice hver dag, og ved præcis hvad man skal spørge indtil, og få tingene bekræftet, så der ikke opstår tvivlsspørgsmål senere hen. Dette gjorde jeg naturligvis brug af, så derfor forekommer det mig underligt, hvis jeg skulle have 'misforstået' noget. Igen, jeg fik den samlet prise bekræftet pr telefon flere gang

29. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr