Brunch på Cafe Conrad i Vejle
Kort sagt: Vi grinede, da vi havde betalt 258,- for brunch, og to tallerkener kom på bordet. Dvs ingen buffet, æg, pølser, pandekager og alt det andet lækre, man får andre steder. Men på Conrad plejer tallerkenerne at være fyldte til randen, og retfærdiggør måske den høje pris?
Det Dårlige:
..er, at det desværre ikke var tilfældet. Midt på tallerkenen stod et 4 cl shot-glas youghurt (som desværre mest bestod af syltetøj) og så var tallerkenen ellers omkranset af 2 skiver spegepølse og 1 skive ost. Under salaten fandt jeg EN skive bacon og et kvart stykke tærte, der i sin hele form nok har været på størrelse med en kaffekop. Men tårene begyndte at trille på os begge, da kæresten fandt sin "chokoladekage" på 2x2 cm SKÅRET I KVART. Jeg ville smage min og da jeg stak gaflen i delte den sig i to krummer, og jeg opgav desværre at finde de forsvundre rester. Resten af tallerkenen var fyldt op med ubrugeligt salat, for at få det hele til at se ud af noget.
Det Gode:
Jeg betalte den fyrstelige sum af 258,- men her var 2 x brunch til 129,- inkluderet kaffe, juice og cacao. Det ser man ikke i København. Desuden var brødkurven - hvor pinlig tom den end var, med sine 2 skiver franskbrød og smørstegt rugbrød - rigtig lækker og hjemmebagt.
For at give indtryk af stemningen sidder man ikke for tæt, barnevognene er henvist til at stå udenfor og lydniveauet er af en sådan karakter, at man kan føre en telefonsamtale selvom der er fuldt hus - her er ingen skrigende unger - STORT PLUS!
Betjeningen er desuden både oplagt og kvik, og maden kommer ret hurtigt.
Konklusionen:
Gå kun til brunch på Cafe Conrad i Vejle, hvis både du selv og din tegnebog er blevet lidt for fede.
3. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung