Creative Cables NL Bewertungen 83

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was beschadigd. Daar kwam ik pas later achter aangezien ik het pakket pas 2 maanden na ontvangst had geopend. Contact opgenomen en direct een nieuwe ontvangen. Top service! Ook blij met de la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer heldere website met geweldige producten die je elders moeilijk kunt kopen. Ook de kleine hoeveelheden (kabel per meter) is super. Na ontvangst nog blijer want de verpakking en kwaliteit van de p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten en goede klantenservice. Er was van een product niet meer voldoende snoer uit één stuk leverbaar, maar dit heeft men netjes opgelost.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Buitenlampen gezocht, gevonden en gekocht bij Creative Cables. Op de website staan foto’s dat ze buiten hangen , dus dan ga je ervan uit dat dat kan. Helaas deden ze het niet meer na de eerste regenbu... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Anbieter von Lampenschirmen
  3. Glühlampenlieferant
  4. Leuchtmittelhersteller

Über Creative Cables NL

Vom Unternehmen geschrieben

💡Creative Cables| Verlichting op maat voor elke stijl

Creative Cables is dé specialist in verlichtingsoplossingen die je volledig naar wens kunt samenstellen. We bieden een breed assortiment aan snoeren, lampen, fittingen en accessoires, ontworpen met oog voor detail, design en functionaliteit.

Kies zelf de kleuren, materialen, lengtes en afwerkingen om een lichtpunt te creëren dat perfect past bij jouw interieur – of het nu gaat om een woning, kantoor of horecazaak. Onze producten combineren stijl, veiligheid en flexibiliteit voor een uniek resultaat.

Met snelle levering, deskundige service en een tevreden klantenkring over de hele wereld, shop je bij www.creative-cables.nl met vertrouwen en gemak.

Laat jouw lichtidee tot leven komen.

4,3

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Hallo Vos,

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en dat uw bestelling snel en netjes is bezorgd. We waarderen uw feedback enorm!

Levering was beschadigd

Levering was beschadigd. Daar kwam ik pas later achter aangezien ik het pakket pas 2 maanden na ontvangst had geopend. Contact opgenomen en direct een nieuwe ontvangen. Top service! Ook blij met de lampen

26. September 2025

Beste Robbert,

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat we het probleem snel voor u konden oplossen en dat u blij bent met de lampen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Goed bedrijf

Product als beschreven en ok prijzen

23. September 2025

Beste Veit,

Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product en onze prijzen. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn.

de producten fantastisch

de producten fantastisch , levertijd snel, ,goede communicatie.

26. September 2025

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten, de snelle levertijd en onze communicatie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Snelle service

Snelle service, nieuwe lamp toegestuurd

4. September 2025

Hallo Marjolein,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en dat de nieuwe lamp goed is ontvangen.

Fantastisch

De communicatie, en goede hulp. Snelle reactie.

27. August 2025

Beste Iris.

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, hulp en snelle reactie.

goede klantenservice

Mooie producten en goede klantenservice.

17. September 2025

Beste Cliff,

Dank u voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en onze klantenservice. We doen altijd ons best om oplossingen te bieden wanneer iets niet direct beschikbaar is, en het is fijn dat dit naar wens is verlopen.!

Als u in de toekomst nog vragen of hulp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via de gegevens op onze website.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Je werd steeds op de hoogte gehouden waar het pakketje was.

16. September 2025

Beste Karin,

Dank u voor uw feedback! Geweldig om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u goed op de hoogte werd gehouden van de verzending.

Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben of vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de informatie op onze website.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudig plafondplaat je gekocht die…

Eenvoudig plafondplaat je gekocht die uitblinkt in afwerking en volledigheid. Snel geleverd, goed gecommuniceerd over voortgang verzending. Jullie zijn echt een aanrader.

3. September 2025

Beste Martin,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de afwerking, communicatie en levering!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling door UPS nog niet ontvangen

Ik kreeg een uitnodiging om een review te plaatsen maar Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik kreeg een mail dat het maandag bezorgd zou worden, toen dat de bezorging vandaag zou plaatsvinden, en nu wordt het morgen verwacht. Ik hoop dat het morgen bezorgd wordt.
Eigenlijk gaat mijn laag waardering over de bezorging.
Helaas is mijn bestelling nog niet bezorgd en ik heb geen nieuwe bezorg moment gekregen

28. August 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw review en voor uw bestelling bij ons.

We vinden het erg vervelend dat uw levering door vertraging bij de vervoerder niet op de verwachte dagen is aangekomen. Hoewel dit buiten onze invloed ligt, willen we ons toch verontschuldigen namens de bezorgdienst en begrijpen we uw teleurstelling.

Als u verdere hulp of updates nodig heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via de gegevens die u op onze website vindt.

Prima snelle levering

Prima snelle levering, mooi verpakt, adequaat afgehandeld. Aanrader!

1. August 2025

Beste Deodora,

We waarderen uw beoordeling en zijn blij dat alles snel en netjes geleverd is!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en bestelling prima…

Goede kwaliteit en bestelling prima afgehandeld

18. August 2025

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de kwaliteit en afhandeling naar wens waren!

Prima site

Was vergeten dat een item nog in de winkelwagen stond (had de ze echt nodig). Werd er plezierig hieraan herinnerd. Afrekenen en verzending ging makkelijk en snel. Top.

19. August 2025

Beste Frits,

Dank voor uw vriendelijke woorden! Het is mooi om te horen dat het bestelproces zo soepel en snel is verlopen.

goede hulp bij aankoop

goede hulp bij aankoop, snelle levering, prima producten

12. August 2025

Beste Kim,

We zijn blij dat u tevreden bent over de service, producten en snelle levering. Bedankt voor uw review!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen, ook geen datum ven bezorgen intvangen.

8. August 2025

Beste Nouwen,
Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten.

We begrijpen dat het vervelend was dat u uw bestelling niet had ontvangen. We zijn blij dat dit inmiddels via e-mail met u is opgelost en waarderen uw geduld tijdens dit proces.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te benaderen via de contactgegevens op onze website.

Snel en goed

7. August 2025

Beste JdW,

Hartelijk dank voor uw korte maar positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en service van uw bestelling.

Prachtige led lamp ontvangen

Prachtige led lamp ontvangen. Levering was prima.

1. August 2025

Beste Blij,

Dank u wel voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de led lamp in goede orde is aangekomen en dat u tevreden bent met uw bestelling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

plotseling kwam pakket 3 dagen eerder…

plotseling kwam pakket 3 dagen eerder en omdat ik natuurlijk niet thuis was, want het zou op maandag worden bezorgd, werd het pakket aan de andere kant van Sittard gedropt. binnen een paar dagen op te halen terwijl het weekend en de vrije maandag van het bedrijf er ook nog in zat. Schandalig, dat u niet een herhaal poging heeft gedaan om het pakket alsnog aan huis te bezorgen.

31. Juli 2025

Beste Angela,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft gehad met uw bestelling en de levering.

Reviews zoals op Trustpilot zijn helaas geen officieel klantenservicekanaal, waardoor we berichten daar soms missen. We raden altijd aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen via de contactgegevens op onze website, zodat we u snel en efficiënt kunnen helpen.

We hopen dat u desondanks uiteindelijk tevreden bent met de oplossing en staan klaar om u te ondersteunen bij eventuele toekomstige bestellingen.

Beste Fem,

Bedankt voor je feedback!

Als je ergens hulp bij nodig hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder 😊

En goed nieuws: we zijn achter de schermen druk bezig met een grote update van onze website, dus binnenkort zou alles een stuk soepeler moeten verlopen!

Nogmaals dank en hopelijk tot snel!

Creative-Cables

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr