Crochet.dk Bewertungen 68

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsøgte at bestille et nåleetui, men hver jeg ville bekræfte, stod der bare at ordren kunne ikke gennemføres og at man skulle prøve igen. Forsøgte både at betale med kort og MobilePay uden he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, og har skrevet og ringet til dem mange gange og jeg får intet svar. Når man ringer på deres telefonnummer, er det en privatperson man ringer til, og ikke cro... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse. der var en fejl i en opskrift - der gik kun 1 dag så havde jeg svar på spørgsmålet Nemme og forståeligt opskrifter -virkelig godt forklaret og super med de billede der beskr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Strickerei
  2. Faden- und Garngroßhändler
  3. Wollgeschäft
  4. Garngeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Crochet.dk er en webshop med et stort udvalg af garn og tilbehør, super gode priser, billig fragt og Danmarks bedste kundeservice

2,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ingen bestilling, intet svar

Forsøgte at bestille et nåleetui, men hver jeg ville bekræfte, stod der bare at ordren kunne ikke gennemføres og at man skulle prøve igen. Forsøgte både at betale med kort og MobilePay uden held.

Da jeg tjekkede min mail, var der bare en masse mails hvor der stod "Øv bøv, din ordre er blevet annulleret - vi sidder klar til at hjælpe på info @ crochet.dk". Jeg sendte dem derfor en mail og forklarede problemet og spurgte om jeg kunne lave bestillingen over mail.

Intet svar. Jeg sendte en rykker nogle dage senere og spurgte om man kunne få noget hjælp, når de nu specifikt skriver at de sidder klar til at hjælpe...

Intet svar. Så nu har jeg bestilt varen et andet sted i stedet.

Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for jeg ved ikke lige hvad de skulle have 1 stjerne for...

1. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget min pakke!!!!

Når man ringer på deres telefonnummer, er det en privatperson man ringer til, og ikke crochet.

Lad være med handle der, det er ikke til at få fat på nogle, eller få sin pakke.

24. Oktober 2023

Dårlig kundeservice

Harbi denne uge ihærdigt forsøgt at handle på hjemmesiden, men jeg kan simpelthen ikke få lov at betale/færdiggøre bestillingen pga en eller anden fejl som blot vises med en trekant. Til gengæld har jeg fået 6-8 mails derfra omkring min annullerede ordre, alligevel spørger kundeservice ved kontakt på mail hvad problemet er, selvom jeg også har beskrevet det, og man skulle tro at de kunne se disse mails i deres system.

Nu er kundeservice så gået på weekend tænker jeg, der nåede i hvert fald ikke at komme assistance selvom deres annullerings mails forklarer at de sidder klar til at hjælpe med eventuelle problemer...

Der er også stadig en gammel feriemeddelse på forsiden som pop-up.. Dårligt førstehåndsindtryg.

Det virker altså umiddelbart ret ringe det her for mot vedkommende. Det er lige meget at de har alle de fine sager hvis man alligevel efter adskillige dage ikke er nået i mål med sin bestilling.

1 * herfra i første omgang med udgangspunkt i denne oplevelse.

SVAR PÅ RESPONS HER:
Jeg har sendt hele 3-4 mail med beskrivelse og billeder af problemet og de ting jeg forsøgt at købe, så at jeg aldrig svarede på jeres besked er en direkte løgn.
I skrev om eftermiddagen i følge klokkeslettet i mailen, jeg sendte mail retur med det samme jeg så den og det var fredag den 3. Marts kl 12.24!

Update 7. Marts...
Har sendt mail til kundeservice for 5. Gang her sidst på dagen, jeg har brugt den samme tråd som jeg selv startede, og eftersom man kan se den første besked jeg sendte og at kundeservice svarede vil jeg gerne at crochet indrømmer at jeg faktisk svarede dem med billeder af de ting der var i min kurv og beskrivelse af problemet, for det kan man se i min udbakken at jeg gjorde fredag den 3. Og dermed har beviset sort på hvidt, gjorde opmærksom på den gamle feriemeddelse på hjemmesiden og at jeg informerede da jeg modtog den 6. Annullering af min ordre og stadig ikke kunne bestille.

Jeg har dags dato lagt en bestilling som lader til at være gået igennem, det ændrer dog ikke ved min oplevelse af flere årsager!

5. März 2023

Antwort von Crochet.dk

Hej. Jeg er virkelig ked af den oplevelse du har haft. Vi har haft en stor opdatering af hjemmesiden kørende, som gav nogle betalingsproblemer mens den kørte. Så vidt jeg kan se ud fra e-mails mellem dig og kundeservice, blev der spurgt ind til hvad du gerne ville købe, da vi ville hjælpe dig med en mobilepay løsning. Da du ikke meldte retur på dette, har vi ikke kunnet hjælpe dig yderliger. Du er meget velkommen til at prøve igen. Rigtig god dag. Mvh. Crochet.dk

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
I mit tilfælde gjorde de mere end hvad jeg kunne have drømt om.

3. Oktober 2021

Kære CC.

Tusinde tak for de flotte stjerner🌟, og den store ros🙏🏼.
Rigtig god strikke/hæklelyst🧶.

Mvh Christian fra Crochet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig nemt at finde det jeg skulle…

Dejlig nemt at finde det jeg skulle brug , og hurtigt leveret 🌟🌟

21. Mai 2021

Kære Hanne😊.

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🧶😃.
Vi sender 5 funklende stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 retur til dig fordi du har taget dig tid til at bedømme os så flot her på Trustpilot.
Vi ønsker dig en super skøn dag.
Christian fra Crochet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der skal lyde et stort tak

Der skal lyde et stort tak, for hurtigt levering 🙂🙂🙂

21. März 2021

Kære Anni😊.
Når man handler på nettet, er hurtigt levering et must, og vi gør alt hvad vi kan for at levere fra dag til dag🚀.
Anni du er en ynglingskunde, og skal derfor selvfølgelig have 5 store 🌟retur.
5X🌟🌟🌟🌟🌟 til dig fra Crochet.dk
Endnu engang tusinde tak for din anmeldelse👏🏻
Mvh.

Super oplevelse at handle på Crochet.dk

Super oplevelse at handle på Crochet.dk
Nem hjemmeside og stort + for lynhurtig levering.

15. März 2021

Kære Henriette😊.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 🧶.
Det er helt fantastisk med 5 stjerner🌟 Tusinde tak👏🏻
Jeg sender 5 store flotte stjerner retur til dig som tak fordi du har brugt tid på at rose Crochet og fordi du har valgt at handle hos os😀.
Henriette 5 🌟til dig fra os🧶

Vil 100% Anbefale Crochet.dk

Lækker opskrift hæfte klart til at sætte i en brev orden ,mega dejlig at kunne sætte i en mappe så man har styr på det, og kvaliteten af opskrifts materialet er i topkvalitet ,jeg er meget glad og lykke lig over mit køb og vender klart tilbage igen, vil 100% anbefale Crochet.dk

28. Februar 2021

Hej Tina😊
Hvor er det dog en flot og dejlig anmeldelse du har givet os👏🏻. Tusinde tak Tina😀.
Du skal selvfølgelig til en hver tid, være velkommen til at handle hos os igen🧶.
Så du har bestemt også fortjent en bedømmelse fra Crochet.dk.
Du får 5🌟🌟🌟🌟🌟 af de største stjerner retur for din pæne anmeldelse.
Mette og Christian fra Crochet.dk

Nemme og forståeligt opskrifter

Nemme og forståeligt opskrifter -virkelig godt forklaret og super med de billede der beskriver hvad der skal hækles.

Så dejligt med et sted hvor der er opskrifter som er brugbar, er vild med Handsker i Sky - Peberkorn Køkkensæt og Midsommer Sjal

23. Februar 2021

Kære Lisbeth😊.
Tusinde tusinde tak for din meget flotte anmeldelse og alle de fine stjerner👏🏻🌟.
Din bedømmelse er guld værd😊
Du skal helt klart have 5 🌟tilbage. De er velfortjent.
Christan fra Crochet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på jeres hjemmeside og…

Nemt at bestille på jeres hjemmeside og HURTIG levering.

18. Februar 2021

Hej Birgit😊.
Tusinde tak for din ordre, og en lige så stor tak for din mening her på Trustpilot😊.
Det er en glæde når tingene fungerer som de skal.
Du får her 5 stjerner retur fordi du har taget dig tid til at bedømme os👏🏻
5 store flotte 🌟 får du fra os til dig🧶.
Vi ønsker dig en rigtig god dag☃️
Mette og Christian fra Crochet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og super hurtig levering

Gode priser og super hurtig levering. Garnet har nogle flotte farver og er mega blødt og nemt at arbejde med ☺️ ikke sidste gang jeg handler her ☺️

9. Februar 2021

Hej Marlene😀

Tusinde tak fordi du har handlet hos crochet.dk🧶, og en kæmpe tak fordi du har taget dig tid til at vurdere os her på Trustpilot.
Vi er meget glade for din tilfredshed, og du skal til hver en tid være velkommen igen. Du skal bestemt have 5 store stjerner retur🌟🌟🌟🌟 🌟

Ønsker dig en rigtig god dag☃️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside med fin inspiration

God hjemmeside med fin inspiration. Ved bestilling hurtig levering

31. Jänner 2021

Kære Gitte🙂.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 5⭐️.
Det er utrolig brugbart for os, når vores kunder bruger tid på at skrive deres mening om forløbet ved at handle hos Crochet.dk, så endnu engang et stort TAK til dig👏🏻.

Jeg ønsker dig en helt igennem fantastisk dag, og så skal du selvfølgelig have 5 store skinnende stjerner retur fra os til dig🌟🌟🌟🌟🌟.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, fik hvad jeg havde bestilt. Leveringstiden var super hurtig, dejligt

25. Jänner 2021

Kære Annette Larsen🙂.

Du har givet os hos Crochet.dk top karakter🌟, tusinde tusinde tak 🌺.
På trods af at TAK kan være et fattigt ord, så er vi virkelig yderst taknemlige for din bedømmelse her på Trustpilot.
Du og alle andre der vælger at bruge tid på at bedømme os, er uden tvivl de bedste kunder man kan ønske sig❤️
Jeres bedømmelser ( positive el negative ) gør os dygtigere til at kunne tilbyde en webshop og varer der fungere bedst muligt for alle jer🧶.

Du skal selvfølgelig have 5 skinnende 🌟 retur.

Vi ønsker dig en super dejlig dag☀️

Levering

Min bestilling var meget hurtig leveret og det var dejligt.

23. Jänner 2021

Hej Miver😊

Hvor er det skønt, at postmanden forstår, hvor vigtigt det er at han leverer pakker fra Crochet.dk med lynets hast til alle vores kunder😀🚀..
Vi gør alt hvad vi kan for at leveringen går stærkt, gnidningsfrit og selvfølgelig at varene er iorden✔️.
Dine 5 ⭐️ viser at tingene virker som de skal, og det er vi dybt taknemmelige for❤️.

Du skal naturligvis også have 5🌟 fordi du er med til at gøre os dygtigere til det vi gør.
Endnu engang et stort tak👏🏻

Super fin service

Super fin service. Og hurtig levering.

20. Jänner 2021

Hej Lene.😊

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos Crochet.dk🧶.
Det betyder virkelig meget med din flotte anmeldelse og bedømmelse på 5⭐️ for os.
Tusinde tak👏🏻

Jeg returnerer 5 skinnende🌟 til dig fra os, som tak fordi du har taget dig tid til at bedømme os her på Trustpilot🌺

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering. Der kan du trygt handle, ikke sidste gang jeg har handlet hos Crochet.dk☺️

13. Jänner 2021

Hej Pia😀

Vi klapper, takker og er super glade for din meget flotte anmeldelse🥳. 5 stjerner⭐️ giver smil på læben. Tusinde tak👏🏻.
Da vi ikke har mulighed for at kvittere med kaffe og kage, så skal du helt klart have 5 skinnende ⭐️ retur. Det har du fortjent.
Endnu engang mange tak for din tid til at rose os her på trustpilot🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse og det var en…

Hurtig forsendelse og det var en fornøjelse at modtage kittet.

13. Jänner 2021

Kære Linette🙂
En stor tak fra Crochet.dk for din flotte anmeldelse.
Vi er meget taknemlige for dine 5 ⭐️ og glade for at du har haft en god oplevelse ved din handel hos os😀.
Vi kvitterer med 5 store ⭐️, for at du har brugt tid på at rose os her på Trustpilots👏🏻

En god oplevelse

En god oplevelse, alt gik til tiden

8. Jänner 2021

Hej Inge-Lise🙂

Gode oplevelser kan man ikke få nok af, og vi har netop fået en fra dig🙂. 5 ⭐️ giver vi dig retur som tak for at du har taget dig tid til at bedømme os så flot her på Trustpilots👍🏻 .
Tusinde tak for din anmeldelse, og vi er super glade for dit feedback og tilfredshed😀.

Mette og Christian Crochet.dk🧶

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr