Forsøgte at bestille et nåleetui, men hver jeg ville bekræfte, stod der bare at ordren kunne ikke gennemføres og at man skulle prøve igen. Forsøgte både at betale med kort og MobilePay uden he... Mehr ansehen
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, og har skrevet og ringet til dem mange gange og jeg får intet svar. Når man ringer på deres telefonnummer, er det en privatperson man ringer til, og ikke cro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse. der var en fejl i en opskrift - der gik kun 1 dag så havde jeg svar på spørgsmålet Nemme og forståeligt opskrifter -virkelig godt forklaret og super med de billede der beskr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Crochet.dk er en webshop med et stort udvalg af garn og tilbehør, super gode priser, billig fragt og Danmarks bedste kundeservice
Værkstedsvej 9, 6000, Kolding, Dänemark
- 22112016
- info@crochet.dk
- www.crochet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen bestilling, intet svar
Forsøgte at bestille et nåleetui, men hver jeg ville bekræfte, stod der bare at ordren kunne ikke gennemføres og at man skulle prøve igen. Forsøgte både at betale med kort og MobilePay uden held.
Da jeg tjekkede min mail, var der bare en masse mails hvor der stod "Øv bøv, din ordre er blevet annulleret - vi sidder klar til at hjælpe på info @ crochet.dk". Jeg sendte dem derfor en mail og forklarede problemet og spurgte om jeg kunne lave bestillingen over mail.
Intet svar. Jeg sendte en rykker nogle dage senere og spurgte om man kunne få noget hjælp, når de nu specifikt skriver at de sidder klar til at hjælpe...
Intet svar. Så nu har jeg bestilt varen et andet sted i stedet.
Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for jeg ved ikke lige hvad de skulle have 1 stjerne for...
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke!!!!
Når man ringer på deres telefonnummer, er det en privatperson man ringer til, og ikke crochet.
Lad være med handle der, det er ikke til at få fat på nogle, eller få sin pakke.
Dårlig kundeservice
Harbi denne uge ihærdigt forsøgt at handle på hjemmesiden, men jeg kan simpelthen ikke få lov at betale/færdiggøre bestillingen pga en eller anden fejl som blot vises med en trekant. Til gengæld har jeg fået 6-8 mails derfra omkring min annullerede ordre, alligevel spørger kundeservice ved kontakt på mail hvad problemet er, selvom jeg også har beskrevet det, og man skulle tro at de kunne se disse mails i deres system.
Nu er kundeservice så gået på weekend tænker jeg, der nåede i hvert fald ikke at komme assistance selvom deres annullerings mails forklarer at de sidder klar til at hjælpe med eventuelle problemer...
Der er også stadig en gammel feriemeddelse på forsiden som pop-up.. Dårligt førstehåndsindtryg.
Det virker altså umiddelbart ret ringe det her for mot vedkommende. Det er lige meget at de har alle de fine sager hvis man alligevel efter adskillige dage ikke er nået i mål med sin bestilling.
1 * herfra i første omgang med udgangspunkt i denne oplevelse.
SVAR PÅ RESPONS HER:
Jeg har sendt hele 3-4 mail med beskrivelse og billeder af problemet og de ting jeg forsøgt at købe, så at jeg aldrig svarede på jeres besked er en direkte løgn.
I skrev om eftermiddagen i følge klokkeslettet i mailen, jeg sendte mail retur med det samme jeg så den og det var fredag den 3. Marts kl 12.24!
Update 7. Marts...
Har sendt mail til kundeservice for 5. Gang her sidst på dagen, jeg har brugt den samme tråd som jeg selv startede, og eftersom man kan se den første besked jeg sendte og at kundeservice svarede vil jeg gerne at crochet indrømmer at jeg faktisk svarede dem med billeder af de ting der var i min kurv og beskrivelse af problemet, for det kan man se i min udbakken at jeg gjorde fredag den 3. Og dermed har beviset sort på hvidt, gjorde opmærksom på den gamle feriemeddelse på hjemmesiden og at jeg informerede da jeg modtog den 6. Annullering af min ordre og stadig ikke kunne bestille.
Jeg har dags dato lagt en bestilling som lader til at være gået igennem, det ændrer dog ikke ved min oplevelse af flere årsager!

Postnord har ventet på pakken i 4 dage
Postnord har ventet på pakken i 4 dage. Jeg prøver at kontakte crochet, men de ignorerer mig....
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice.
I mit tilfælde gjorde de mere end hvad jeg kunne have drømt om.

Antwort von Crochet.dk
Dejlig nemt at finde det jeg skulle…
Dejlig nemt at finde det jeg skulle brug , og hurtigt leveret 🌟🌟

Antwort von Crochet.dk
Har kun oplevet god og super betjening.

Antwort von Crochet.dk
Der skal lyde et stort tak
Der skal lyde et stort tak, for hurtigt levering 🙂🙂🙂

Super oplevelse at handle på Crochet.dk
Super oplevelse at handle på Crochet.dk
Nem hjemmeside og stort + for lynhurtig levering.

Vil 100% Anbefale Crochet.dk
Lækker opskrift hæfte klart til at sætte i en brev orden ,mega dejlig at kunne sætte i en mappe så man har styr på det, og kvaliteten af opskrifts materialet er i topkvalitet ,jeg er meget glad og lykke lig over mit køb og vender klart tilbage igen, vil 100% anbefale Crochet.dk

Nemme og forståeligt opskrifter
Nemme og forståeligt opskrifter -virkelig godt forklaret og super med de billede der beskriver hvad der skal hækles.
Så dejligt med et sted hvor der er opskrifter som er brugbar, er vild med Handsker i Sky - Peberkorn Køkkensæt og Midsommer Sjal

Antwort von Crochet.dk
Nemt at bestille på jeres hjemmeside og…
Nemt at bestille på jeres hjemmeside og HURTIG levering.

Antwort von Crochet.dk
Gode priser og super hurtig levering
Gode priser og super hurtig levering. Garnet har nogle flotte farver og er mega blødt og nemt at arbejde med ☺️ ikke sidste gang jeg handler her ☺️

Antwort von Crochet.dk
God hjemmeside med fin inspiration
God hjemmeside med fin inspiration. Ved bestilling hurtig levering

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, fik hvad jeg havde bestilt. Leveringstiden var super hurtig, dejligt

Levering
Min bestilling var meget hurtig leveret og det var dejligt.

Super fin service
Super fin service. Og hurtig levering.

Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering. Der kan du trygt handle, ikke sidste gang jeg har handlet hos Crochet.dk☺️

Antwort von Crochet.dk
Hurtig forsendelse og det var en…
Hurtig forsendelse og det var en fornøjelse at modtage kittet.

Antwort von Crochet.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.