Advokatfirmaet
Njord – Dahl
Åboulevarden 17
Århus C.
Randers d. 15. maj 2019.
Vedrørende reklamation over jeres advokat bistand:
Utroligt i forholder jer med denne passivitet, hvilket i bund og grund vidner om jeres manglende evne til at tage ansvar for jeres handlinger!
Kigger en på Trustpilot, og det vi oplever, må det jo være berettiget at jeres bestalling fratages!
Vi har nu flere gange opfordret jer, til at komme med den forlangte dokumentation, og gør det nu en sidste gang!
I skal ikke tro at sagen har ligget stille, tvært i mod. Vi har arbejdet intenst på at få belyst, hvorledes skønsrapporterne kunne ende i så ringe et udfald, de nu er! Ikke mindst jeres horrible håndtering af vores sag. I har altid vist vores klare holdning til syn og skøns rapporterne, der ikke levner den store faglige stolthed, endsige faglige ekspertise!
Som før nævnt har vi arbejdet intenst på en retfærdig behandling i vores sag.
Det kan så oplyses at vi nu, yderligere har erfaret/blevet gjort opmærksom på, jeres håndtering af sagen er helt forkert!
Så vi skal opfordre jer, til at tage de nødvendige handlinger og ansvar!
Vi deler ikke jeres afvisning af vores reklamation, som vi ser aldeles useriøs, med ordene vi har ikke gjort noget galt! De ansvars fra skrivere er der rigelig af i samfundet, at advokater er hoppet på den vogn, er helt horribelt!
Vi er seriøs kommet med en klage, der selvfølgelig er veldokumenteret:
Vi har forlangt at Tina, dokumenterede forligsforhandlingerne med advokat Bo Svendsen.
To af jeres advokatfuldmægtige har handlet stik imod vores ordre, ved nederdrægtigt at ringe og aftale forløbet, for herefter gøre det stik modsatte.
Vi har prompte råbt op omkring de fuldmægtiges handlinger, hvor der bare er reageret med tavshed.
Her kommer i med dokumentation på, at handlingen er accepteret af os.
Det i sig selv, råber jo at der er noget galt!
Vi har forlangt dokumentationen omkring forligsforhandlingerne.
Også her er der handlet med tavshed.
Her har vi endda utallige gange (vi er på ca. 11 gange) men stadig kun tavshed.
Så om i ikke vægter den nødvendige opmærksomhed, får os igen overbevist om der er handlet helt uacceptabelt fra jeres side!
Så vi skal kraftigt opfordre jer at tage ansvar for jeres handlinger, og ikke svare med tavshed! Inden denne uges udgang!
Sagen har så ikke ligget stille, men vi har været omkring en garvet Syn og Skønsmand, der også er læg dommer.
Han har kigget sagen i gennem, hvor hans vurdering er: jeres advokat har ikke ydet jer den bistand, der er nødvendig i jeres sag!
Så vi fordrer jeres kommentar hertil, ellers ser vi os uden yderligere varsel, at føre sagen videre, herunder medierne!
I møde ser jeres handling.
15. Mai 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung