DAHL Advokatpartnerselskab Bewertungen 14

TrustScore 2 von 5

2,1

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

DAHL Advokatpartnerselskab beskæftiger mere end 200 medarbejdere - heraf flere end 100 jurister. Fra fem kontorer i Danmark yder vi kompetent rådgivning inden for alle tænkelige former for erhvervsjuridiske problemstillinger, nationalt som internationalt.

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er tilstrækkeligt med lignende…

Der er tilstrækkeligt med lignende vurderinger af Dahl Advokatfirma som den jeg kan give.
Det blev hurtigt tydeligt at fokus er at tjene penge til advokat firmaet, ved at generere timer på sagen.
I min sag blev der tilknyttet en fuldmægtig ud over advokaten, med det sigte at hans timer var billigere.
Men i stedet gik timerne amok.
I opstarten sender advokaten et brev der fortæller at sagen kan komme op i 250 tkr, selvom vi har talt om 50-60 tkr.
Dette er taktikken der sikrer at advokaten ikke kan klandres senere.
Jeg skulle have valgt at sige nej tak allerede der, det fortryder jeg i dag.
De mange ekstra timer har jeg afvist, men det vil firmaets ledelse ikke høre på.
De går hårdt til stålet, med byretssag og fogedsag.
Tak for kaffe.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare en helt i gennem dårlig oplevelse.

Bare en helt i gennem dårlig oplevelse.
En helt simpel arvesag efter vores far i uskiftet bo.
Som man må forvente kan koste ca 20-30 tusinde skulle Dahl have 110
Flere ting undre os men alt blev fejret af bordet og det lykkedes også Dahl at få os til at underskrive et dokument som gjorde at vi nu ikke har mulighed for at bla se kontoudskrift. Selv om vi flere gange spurgte om det.
Set i lyset af hvad vores oplevelse med Dahl har været kan vi bestemt ikke anbefale Dahl

22. August 2025

Hold jer langt væk!

Vi har desværre været i kløerne på Dahl med alt hvad der hører til: Dårlig rådgivning og en ekstrem faktureringsgrad og timeregistrering. Klienter og sagens udfald har ingen betydning for Dahl, udelukkende hvor mange timer de kan fakturere. I sagen var vi både sagsøger og vi var sagsøgt, og Dahl formåede at tabe begge sager. Vi ventede et år på syn og skøn (ikke Dahls’ skyld) men da det endelig blev afholdt, opdagede vores advokat at de havde stillet de forkerte spørgsmål til skønsmanden. Ved retssagen var vores advokat så pinlig ringe og uforberedt at man krummede tæer.
Kan kun råde alle til at holde sig væk.

4. Februar 2023

Uordentlig

Uordentlig og uden moral

28. April 2022

Hej Stig

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere dialog.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig oplevelse

Har været i kontakt som kunde af en konkursramte butik i Esbjerg, overtaget af Dahl firma. Jeg søgte min pakke med en tilbagesendt artikel og det lykkedes mig med stor indsats at få den lokaliseret. Firma har vist minimum god vilje til at hjælpe med forsendelse, selv om jeg vil stå for alle udgifter. At afhente pakken personligt for én, som ikke bor tæt på Esbjerg , når deres kontor er lukket hele weekenden var ret umulig opgave. Jeg er klar at det er en lille sag i forhold til mange andre, men jeg kan ikke lad være at være skuffet, at man i dagens Danmar kan være behandlet med så manglende forståelse og respekt.

10. Februar 2020

Antwort von DAHL Advokatpartnerselskab

Kære Michaela. Tak for din feedback. Det er beklageligt at høre, at du har haft en lidt dårlig oplevelse vedrørende afhentning af pakken. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os direkte for en yderligere dialog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for yderst kompetent rådgivning!

Tak for yderst kompetent rådgivning!
Jeres rådgivning sendte mig støt og roligt i den rigtige retning på et kritisk tidspunkt
Håber aldrig jeg får brug for jer igen, men hvis jeg gør, så vil jeg ikke tøve med at ringe!

11. November 2019

Antwort von DAHL Advokatpartnerselskab

Tak for den positive anmeldelse. Det er vi selvfølgelig meget glade for at høre. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med eventuelle fremtidige sager.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rådgivning vedr. stiftelse af firma

Har fået rådgivning fra Dahl advokaterne vedr. stiftelse af et mindre firma.
Jeg blev rådgivet til at oprette et Holding selskab da de fortalte at det ikke ville koste mig meget ekstra fordi de alligevel havde de papirer og info de skulle bruge til det. Det endte med at koste det dobbelte da de alligevel tog samme beløb for begge firma på trods af at jeg blev fortalt anderledes.

23. Oktober 2019

Antwort von DAHL Advokatpartnerselskab

Tak for din feedback. Det er naturligvis beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Nogle sager er mere kompliceret end andre, og vores afregning er altid afstemt i forhold til sagens omfang. Du er velkommen til at kontakte os direkte for en yderligere dialog.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på INGEN måder anbefales!!!

Forespurgte pr. telefon mulighed for udarbejdelse af service aftale og uden at have informeret at de var påbegyndt noget som helst, kom der et udkast af nye salgs og leveringsbetingelser (som lignede mere eller mindre en standard skabelon) En rigtig ØV oplevelse, ønsker ikke at have noget med dem at gøre, og kan på ingen måder anbefale andre. Bemærk pris pr. time kr. 4.250.-

7. Juli 2019

Antwort von DAHL Advokatpartnerselskab

Tak for din tilbagemelding. Det er naturligvis beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har stor fokus på altid at holde en løbende dialog med vores klienter for at sikre, at vores forventninger til problemløsningen sker mest hensigtsmæssigt. Du er velkommen til at kontakte os direkte for en yderligere dialog.

Advokatfirmaet

Advokatfirmaet
Njord – Dahl
Åboulevarden 17
Århus C.

Randers d. 15. maj 2019.

Vedrørende reklamation over jeres advokat bistand:

Utroligt i forholder jer med denne passivitet, hvilket i bund og grund vidner om jeres manglende evne til at tage ansvar for jeres handlinger!
Kigger en på Trustpilot, og det vi oplever, må det jo være berettiget at jeres bestalling fratages!

Vi har nu flere gange opfordret jer, til at komme med den forlangte dokumentation, og gør det nu en sidste gang!

I skal ikke tro at sagen har ligget stille, tvært i mod. Vi har arbejdet intenst på at få belyst, hvorledes skønsrapporterne kunne ende i så ringe et udfald, de nu er! Ikke mindst jeres horrible håndtering af vores sag. I har altid vist vores klare holdning til syn og skøns rapporterne, der ikke levner den store faglige stolthed, endsige faglige ekspertise!
Som før nævnt har vi arbejdet intenst på en retfærdig behandling i vores sag.
Det kan så oplyses at vi nu, yderligere har erfaret/blevet gjort opmærksom på, jeres håndtering af sagen er helt forkert!

Så vi skal opfordre jer, til at tage de nødvendige handlinger og ansvar!

Vi deler ikke jeres afvisning af vores reklamation, som vi ser aldeles useriøs, med ordene vi har ikke gjort noget galt! De ansvars fra skrivere er der rigelig af i samfundet, at advokater er hoppet på den vogn, er helt horribelt!

Vi er seriøs kommet med en klage, der selvfølgelig er veldokumenteret:

 Vi har forlangt at Tina, dokumenterede forligsforhandlingerne med advokat Bo Svendsen.
 To af jeres advokatfuldmægtige har handlet stik imod vores ordre, ved nederdrægtigt at ringe og aftale forløbet, for herefter gøre det stik modsatte.

Vi har prompte råbt op omkring de fuldmægtiges handlinger, hvor der bare er reageret med tavshed.
Her kommer i med dokumentation på, at handlingen er accepteret af os.
Det i sig selv, råber jo at der er noget galt!

Vi har forlangt dokumentationen omkring forligsforhandlingerne.
Også her er der handlet med tavshed.
Her har vi endda utallige gange (vi er på ca. 11 gange) men stadig kun tavshed.

Så om i ikke vægter den nødvendige opmærksomhed, får os igen overbevist om der er handlet helt uacceptabelt fra jeres side!

Så vi skal kraftigt opfordre jer at tage ansvar for jeres handlinger, og ikke svare med tavshed! Inden denne uges udgang!

Sagen har så ikke ligget stille, men vi har været omkring en garvet Syn og Skønsmand, der også er læg dommer.
Han har kigget sagen i gennem, hvor hans vurdering er: jeres advokat har ikke ydet jer den bistand, der er nødvendig i jeres sag!

Så vi fordrer jeres kommentar hertil, ellers ser vi os uden yderligere varsel, at føre sagen videre, herunder medierne!

I møde ser jeres handling.

15. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde desværre en dårlig oplevelse med…

Havde desværre en dårlig oplevelse med en kontrakt, som lignede copy/paste fra en anden opgave. Det var tilmed ret dyrt i forhold til et andet advokatkontor, som jeg benytter.
Blev lovet nyt udkast vederlagsfrit, men de kunne ikke overholde flere deadlines - og nu er jeg blevet præsenteret for endnu en stor regning - ØV!

14. März 2018

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionelt virksomhed- Selv en simple opgave er de evigheder om at svare på

Jeg har desværre været så uheldig at stifte bekendskab, med dette firma i forbindelse med en sag med Vordingborg Køkkenet.
Vordingborg Køkkenet og jeg (tidligere ansat i Vordingborg køkkenet)er uenig.
Vordingborg køkkenet beder så dette firma om at repsrensere sig og her går alt så i stå. Der går flere uger fra at Dahl Advokatfirma har modtaget noget til der kommer svar, hvis der kommer et.
Jeg vil opfordre advokatnævnet til at se på om dette firma over holder de estiske regler der er for advokater.
Jeg håber også at andre der har dårlig erfaring med dette firma anmelder det her på trustpilot

8. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt tilfreds

Har brugt dem som advokatfirma på et par sager og været fint tilfreds.

22. Juli 2014

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionelt virksomhed- Selv en simple opgave kan de ikke kan løse

Jeg har desværre været så uheldig at stifte bekendskab, med dette firma i forbindelse med en sag med Dansikring Direct.

En sag der kørte frem og tilbage, jeg endte med at blive dømt til at betale til Dansikring Direct, og her kommer Dahl ind i billedet, der bliver gjort udlæg i mit bil, da jeg stadig ikke ønsker at betale grunden striden med Dansikring Direct.

Efter noget tid, vælger jeg at betale noget at beløbet, mod at sagen bliver lukket og afsluttet. Dettte accepteres af Dansikring Direct.

Beløbet indbetales sidste år, og nu er den snart Marts 2014, og Dahl Law har stadig ikke fået fjernet udlægget.

De mener Dansikring Direct laver en fejl, Dansikring Direct beskylder Dahl for at det er dem der ikke vil få sagen afsluttet, og jeg sidder i midten og kan intet gøre anden end at kontakte hhv. Dansikring Direct, og Dahl på skift. som begge giver bolden videre.

Så nu vil jeg advare andre imod disse 2 - Dansikring, der kan jeg også komme med flere historier om deres alarm som er i ekstremt dårlig kvalitet, er selv kunde hos Falck - der har ingen problemer været.

28. Februar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr