Dahlman1807 Bewertungen 6

4. Geschäft für Modeaccessoires
  5. Handtaschengeschäft
  6. Lederwarenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har lavet lædervarer af høj kvalitet i hjertet af København siden Dahlman blev grundlagt af mestersadleren Wilhelm Ludvig Dahlman i 1807. I dag er vi lige så engageret i at lave flotte, håndlavede produkter, som vores forgængere, hvor vi fejrer gamle og stolte traditioner i en nutidig kontekst. 210 år efter virksomheden startede, har den nu transformeret sig til et moderne læderhus, hvor der er fokus på lædervarer med en kompromisløs tilgang til håndværket og materialerne.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første besøg i jeres fantastiske…

Mit første besøg i jeres fantastiske butik!!!

Hvis døren går op til Fortunstræde 5 -så drages man at den helt fantastiske duft af læder der møder en allerede ved døren til en af de mest ikoniske butikker i Indre By.

Dahlman som snart fylder 225 år og som laver de smukkeste bælter, tasker, smålæder varer leverer klasse kvalitet i sine produkter, huder, læder og skind – håndsyet luksus som dog slet ikke koster det samme som de Franske og Italienske BRANDS. Hvis de gjorde er det også pengene værd - for med i købet får man den mest udsøgte service – noget mange kan lære af.

I dag var det dog ikke et køb – selv om jeg var meget fristet – men en service om at ordne lidt detaljer ved to Hermes bælter som skulle rettes til. Den helt utrolige ”Håndværker” tog sig kærligt af opgaven og 20 min. Efter stod jeg med smil på læben da han så fortalte mig at det var da en Dahlman service.

Den havde jeg ikke lige set komme og jeg må sprede glæden ved at møde forretninger der kan det som jeg selv er oplært med – nemlig service og lige det at give lidt ekstra. Mens jeg var i butikken kom en smuk ung dame som også blev fyrsteligt behandlet – en kvinde som jeg kunne se kendte butikken og havde været der før.

Der må jeg hen igen – ikke kun for at dufte skind og læder – men forkæle mig selv eller andre med disse smukke smukke produkter.

Tak for en super oplevelse fra jeres Ukrainske håndværker – en mand med arkuratesse og sans for detaljen.

TAK.
Henrik Busch

14. Oktober 2025
Dahlman1807-Logo

Antwort von Dahlman1807

Thank you Henrik for your sweet words!

Fantastisk lækre varer

Fantastisk lækre varer. Jeg har handlet hos Dahlman i ca 5 år. De er hjælpsomme og laver utroligt lækre varer.
Håndværk når det er bedst.

12. September 2025
Dahlman1807-Logo

Antwort von Dahlman1807

Thank you Anne! We appreciate your support of our shop.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afventer på anden måned svar efter retur

Afventer på anden måned svar efter at have sendt bælte retur til rettelse. Er trukket for varen så lige nu har de både varen og mine penge - og de svarer ikke på mine e-mails med påmindelser gennem de sidste 3 uger.

17. April 2024

Årets bedste kundeservice!

De sidste tre år har min kæreste ønsket sig det samme i fødselsdagsgave: et bælte til at erstatte det gamle og slidte. Han har fået et nyt hvert år – og i år var ingen undtagelse.

Men i år valgte jeg at lede efter et håndlavet, lokalproduceret bælte i håb om, at det holder lidt længere end ét år. Og så faldt jeg over Dahlman1807.

Mit problem var, at jeg var ude i rigtig dårlig tid, men alligevel lykkedes det Mikkel at lave et bælte med én dags varsel – og ovenikøbet i specialmål og med personlig indgravering/tryk. At gaven så også blev sendt samme aften og var blevet pakket ind, var jo bare prikken over i'et.

TAK for årets bedste kundeservice-oplevelse. Forhåbentligt går der lidt flere år, før der står et nyt bælte på ønskelisten – og så ved jeg, hvor jeg skal finde det ☺️

8. Juni 2023

God kvalitet og kundeservice

Jeg bestilte et bælte i forkert størrelse. Dahlman svarede prompte og efter returneringen lavede de et nyt bælte i den helt rigtige længde. Hurtigt svar og levering og bæltets kvalitet er helt i top. Alle pengene værd.

15. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr