Offerte laten maken voor een dakkapel en een aantal kunstof kozijnen. Alles voorzien van rolluiken en insectenhorren. Na het inmeten nog een keer een bezoek gebracht aan de werkplaats en de uiteinde... Mehr ansehen
Wij hebben in fasens kunststofkozijnen laten zetten,een schuifpui en kozijnen zijn daarna hebben het huis voltooid!,helaas was de screen verkeerd ingemeten,en was er lekkage vanuit de shuifpui,is op k... Mehr ansehen
Blijf weg van Dakotech! Via aannemer heeft Dakotech bij ons een dakkapel geplaatst. Na inmeten wordt kapel geleverd ... compleet verkeerde maten. Tweede kapel weer verkeerd. Moet nog twee keer grote... Mehr ansehen
Zeer tevreden met Dakotech, 7 nieuwe kozijnen laten plaatsen. Voor het grootste kozijn kwamen ze nog even checken of ik het wel allemaal goed had gedaan. Top. De jongens die de kozijnen kwamen plaatse... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dakotech is dé Zeeuwse specialist in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, rolluiken en zonwering van de beste merken.
Danielsweg 6, 4451HP, Heinkenszand, Niederlande
- 0113603148
- info@dakotech.nl
- www.dakotech.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het werk is acceptabel maar de…
Het werk is acceptabel maar de afspraken zijn absoluut waardeloos. Je moet er goed achteraan zitten om het gedaan te krijgen. Dus geen aanrader!!
Geen makkelijke klus, goed uitgevoerd
Bijzonder goed werk geleverd. Helaas hebben wij lang moeten wachten op de uitvoering; ze hebben het vast niet voor niets druk. Maar het uiteindelijk uitgevoerde project stemt zeer tevreden. Wij hebben bepaald geen makkelijk dak; 120 jaar oud en niets is recht. Alle problemen die de werklui tegen kwamen zijn creatief, en altijd in overleg met ons opgelost. Heel tevreden!
Dakkapel deels gerenoveerd en een deel bijgezet
Dakkapel deels gerenoveerd en een nieuw stuk aangezet. Niet het eenvoudigste karwei. Maar het eindresultaat is verbluffend.
Kundig personeel die meedenken, leuk in de omgang en vinden het leuk als je ook een een handje bijsteekt.
Ik kan me helemaal niet vinden in eerder geplaatste review.
Doe geen zaken met Dakotech
Waarschuwing! Doe geen zaken met DAKOTECH! Zij hebben een reputatie in deze omgeving: troep leveren tegen stuntprijzen. Wij kwamen daar te laat achter, met alle gevolgen van dien. Meetfouten, constructiefouten, lekkages enz. te veel om op te noemen. Letterlijk alles dat ze verkeerd konden doen hebben ze verkeerd gedaan. De aanvankelijk geplaatste dakkapel stond zó raar op het dak dat er een heel nieuwe moest komen, wat maanden duurde. Ondertussen zaten wij in de kou en de rotzooi. Verkeerde keuze van materialen, slecht personeel, je krijgt het niet bedacht zo slecht. En dan bij de vervanging nog met leugens komen over meerkosten. Uiteindelijk maar afscheid genomen van ze, want elke keer als ze een probleem kwamen verhelpen bleek dat ze ook dat niet konden en dat er alleen maar nieuwe problemen bij kwamen. We zijn nu op zoek naar een goede aannemer die de problemen kan komen verhelpen. Voor zover mogelijk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.