Gave website met heel veel mooie art, ik heb zelf een 120x120 plexiglas tiger gekocht voor in mijn woonkamer. Ik ben zeer tevreden over het geleverde product, deze was snel in huis en goed verpakt. Di... Mehr ansehen
Ik heb vandaag mijn Fendi schilderij binnen gehad en ben er echt ontzettend blij mee!!! Hij gaat heel dik staan waar ik hem wil kan niet wachten tot die hangt😁 goed ingepakt ook en goeie service ik b... Mehr ansehen
Verkoop van luxe schilderijen!
Niederlande
- www.daluxe-art.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Excelente Artist
Good artwork and very beautiful, i hope the artist still in this way
Prachtig!
Zeer goede en professionele webshop. klanten service is top niks op aan te merken. Mijn bestelling was snel binnen. het schilderij wat heb ik heb besteld heeft dik mijn verwachtingen overtroffen! mijn interieur is compleet. Zeker een aanrader!
Very nice art and friendly staff
De kwaliteit van de print viel tegen
De kwaliteit van de print viel tegen. Wazige foto van dichtbij helaas. Van verder af zie je dit niet. Jammer!
Portret in dibond
Superblij met onze ‘madam’ in dibond. Snel geleverd en super verpakt. Dit wordt het pronkstuk van onze woonkamer.
Het ziet er mooi uit en was goed op tijd
Bedrijf wat weet wat kwaliteit is
Bedrijf wat weet wat kwaliteit is, netjes en snel geleverd. Zeker een aanrader! Het schilderij van plexiglas hangt perfect !
Deluxe art heeft mooie producten en…
Deluxe art heeft mooie producten en een erg goede service!
Super kwaliteit en precies naar vraag
Super kwaliteit en precies naar vraag! Top!
Super mooie lijst ontvangen
Super mooie lijst ontvangen. Goeie service en snelle levering. Ben er heel blij mee! Mooier dan ik zelfs had verwacht!
Super mooie lijst besteld met de…
Super mooie lijst besteld met de mogelijkheid om een andere quote naast de afbeelding te plaatsen dat was geen probleem, perfect in gepakt ( heb ik wel eens anders meegemaakt) .Dus ik zou het zeker aanraden aan iemand anders .Top bedrijf!
Heel mooie schilderij
Heel mooie schilderij, op tijd binnen gekregen.
Heel tevreden mee. Ik raad het zeker aan.
Goede service en zeer goede kwaliteit.
Leeuwenkop op plexiglas
Ik heb vandaag mijn leeuwen kop op plexiglas gekregen . Hij hangt in een woord prachtig. Een echte aanrader .
topproduct
mijn bestelling was op tijd binnen.
ik ben zeer te vrede over mijn nieuwe schilderij echt mooie kwaliteit. Word elke keer gewoon vrolijk als ik er naar kijk.