Prisen var billigst for ovntørret avnbøg. Gratis og hurtig levering som lovet. Pænt pakket. Dette køb har ualmindelig mange ureelle stykker, som besværliggør stabling; også en del i uens længder.... Mehr ansehen
Kan klart anbefales. Vi har fået leveret ovntørt bøg fra Dansk Brændesalg for første gang. Kvaliteten af brændet er helt i top. Vi modtog ordren efter to dage, nøjagtig på den placering vi hav... Mehr ansehen
Sørg for at være hjemme ved levering. Ellers bliver det bare sat tilfældig. Hvis du brokker dig, er her desværre ingen service at hente, Selv hvis fejlen ligger hos dem. kan ikke anbefaledes.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På mit seneste møde I Danske Bank mødte jeg en velforberedt rådgiver, der gennemgik mit engagement uden at forsøge at prakke mig noget på, som jeg ikke ønskede. Hun lyttede til mine ønsker og behov og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dansk Brændesalg er specialister i tørt brænde. Vi sætter en ære i at levere brænde af en bedre kvalitet end det der eller præger brændemarkedet. Derfor anbefaler samtlige Danske brændeovnsproducenter os. Emærket webshop. Prøv os, du bliver ikke skuffet.
Halsvej 81, 9310, Vodskov, Dänemark
- salg@danskbraendesalg.dk
- www.danskbraendesalg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Tak for god service! og hurtig levering!
Tak for god service!
Levering i carport. God dialog inden levering. Kvalitetstræ og value for money.
Ordren til næste vinter ligger allerede klar.
TAK.
Godt tørt træ
Godt tørt træ, samt god og hurtig service.
Det næste læs bliver også derfra!
TIP TOP TØRT BRÆNDE OG SUPER SERVICE
Igennem de sidste 5 sæsoner har jeg købt vores brænde hos Dansk Brændesalg.
Jeg køber Avnbøg, der brænder fantastisk i min store Lotusovn 😊
Ud over at jeg har fået perfekt brænde, får man en super service hos Tommy, der alt er klar med gode råd.
Så herfra alle de STJERNER man kan få.
Super ovntørret bøg i tætpakket tårn
Super ovntørret bøg i tætpakket tårn, lækre stykker uden meget bark, fantastisk duft af tørt træ! Ingen spor af svamp osv. Hurtig levering, intet bøvl... vender helt sikkert tilbage næste gang der skal købes brænde.
Stor anbefaling af Dansk Brændesalg ApS
Hurtig, præcis og venlig kommunikation omkring brændesalg og levering. Tørt bøgebrænde af højeste kvalitet - Kan kun anbefales.
MVH
Morten Ring
Den samlede oplevelse fra bestillingen…
Den samlede oplevelse fra bestillingen af brændet til det ankom til min bopæl har været fremragende.
Med hensyn til brændets kvalitet købte jeg i 2018 den samme type brænde (ovntørret ask) og vi har gennem hele vintersæsonen 2018/2019 fyret med ask. Det har været en rigtig god kvalitet brænde og til næste år køber vi den samme type brænde og samme sted.
Godt rent træ
Godt rent træ, leveret til tiden og sat helt op i vores skrånende indkørsel - endda så vi havde plads til at køre ind. Det er bare i orden. Vi har fået 5 tårne nu og har ikke været skuffede.
Vi har købt en bøgetårn Det er rigtig…
Vi har købt en bøgetårn Det er rigtig godt brænde og vi vil fremover købe vores brænde hos Dansk Brændesalg
Godt brænde, hurtig levering, fin service.
Godt brænde, hurtig levering, fin service. Kan anbefales.
Har handlet hos dem hvert år siden 2014.
rigtig fin betjening og godt brænde
Jeg fik venlig og personlig rådgivning inden jeg bestilte mit brænde, og brændet er tørt og godt. Jeg vil helt sikkert vælge dansk brændesalg igen en anden gang.
Rigtig god brændekvalitet
Rigtig god brændekvalitet, top service med personlig betjening, og god leveringsservice. Kan varmt anbefales.
Niels Erik Olsen
Hillerød
Det var et godt bekendtskab at lære…
Det var et stærkt bekendtskab at lære Dansk Brændesalg at kende ifb med filmoptagelser i Ålborg. Vi fik en troværdig service og ikke mindst brænde der var overbevisende tørt. Fremadrettet er der kun ét sted hvor der skal købes brænde, nemlig Dansk Brændesalg APS.
En glad kunde :-)
Hurtig levering,og service i top +++++
Godt og tørt brænde
Godt og tørt brænde, vognmanden sætter det meget pænt på plads. Køber flere gange årligt.
Leveret til aftalte pris og sted
Leveret til aftalte pris og sted. Mere kan man ikke bede om. - Jeg vender tilbage næste gang, der skal købes brænde.
Fremragende brænde og service
Fremragende brænde og service. Det er anden gang jeg køber brænde hos Dansk Brændesalg, og jeg er fuldt tilfreds. Kan bestemt anbefales.
Meget serviceorienteret.
Meget serviceorienteret.
Hurtig levering.
Tørt og godt kvalitetsbrænde.
Kan klart anbefales.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Brændet er HELT tørt.
Tørt og godt til tiden.
Altid tørt brænde som er nemt at tænde og brænder godt.
Altid tilpas korte stykker så det er nemt at fyre med.
Altid hurtig levering til tiden og leveret på det ønskede sted i carporten.
Altid lynhurtig levering
Altid lynhurtig levering, god betjening og med 100% garanti for tørt brænde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.