Unternehmen hat geantwortet
Fik anbefalet af min søster, da de også har den. Syntes den lyser godt op ,skulle lige vende mig til det stærke lys - Men fundet et godt sted til den hvor det give mening for mig .Vil klart anbefale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leveringen tog længere tid end forventet. Der var ingen information fra virksomheden, om at lampen ikke var på lager. Men den kom og jeg har været godt tilfreds med at bruge den siden. Jeg har brugt d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danmarks største netshop med de bedste lysterapilamper. Læs også vores store database med artikler og forsøg vedr. lysterapi.
Dänemark
Fik anbefalet af min søster, da de også har den.
Syntes den lyser godt op ,skulle lige vende mig til det stærke lys - Men fundet et godt sted til den hvor det give mening for mig .Vil klart anbefale den

Antwort von Dansk Lysterapi
God lyslampe og imponerende hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales

Antwort von Dansk Lysterapi
Jeg har gennem årene købt både lysterapilamper og aften-briller til dæmpning af skærm-lys her, og jeg kan ikke anbefale Dansk Lysterapi nok: Ikke blot har de markedets bedste udvalg af seriøse og velgennemprøvede produkter, men deres kundeservice er også uovertruffent god.

Antwort von Dansk Lysterapi
Jeg er meget tilfreds med min Lumie bodyclock 300, det er en del nemmere for mig at slå op om morgen + indstillingerne giver sig selv især når man lige sætter sig ind i dem via brugsanvisningerne. Leveringen var også i topklasse kom inden for 2 dage

Antwort von Dansk Lysterapi
Super hurtig levering. Lækkert produkt, vil bestemt anbefale dansk lysterapi.

Antwort von Dansk Lysterapi
Jeg er meget tilfreds, varen blev leveret hurtigt.
Vh
Michael Eilersen

Antwort von Dansk Lysterapi
Umiddelbart en god købsoplevelse, men har først lige fået taget lampen i brug så kender ikke effekten endnu. Men venlig kundeservice som var gode og hurtige til at svare på spørgsmål. Pakken ankom indenfor få dage efter bestilling.

Antwort von Dansk Lysterapi
Fik pakken sendt hurtigt trods ferietid og Nytår

Antwort von Dansk Lysterapi
It only took a week for my sunrise lamp to arrive, it works as expected and came undamaged. I have no complaints.

Antwort von Dansk Lysterapi
Stor fan af min nye wake up light: Lumie bodyclock shine 300, den virker perfekt til mig. Lyset er helt naturligt i de rigtige farver som solens helt naturlige lys og lyset øges gradvist først og til sidst den valgte lyd til at vågne hvis man stadig sover (og den nye moderne wake up light udsender intet elektromagnetisk som de hent første modeller fra en anden fabrikat.)

Antwort von Dansk Lysterapi
Helt perfekt og hurtig levering…

Antwort von Dansk Lysterapi
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.