D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfølgende påsmø... Mehr ansehen
Vi fik afhøvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og håndværkerne mødte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhøvling af unde... Mehr ansehen
Fantastisk god service og flot arbejde Svarer utroligt hurtigt på mailhenvendelser og diverse spørgsmål inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til pun... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DBF Gulvservice ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!
Krondalvej 9 A, 2610, Rødovre, Dänemark
- +45 44 52 19 00
- www.dbf-gulvservice.dk
Super oplevelse med DBF
Super oplevelse med DBF. De overholdt alle aftaler og leverede et flot og grundigt stykke arbejde – selv de små detaljer blev der taget højde for. De var de eneste med virkelig grundige arbejdsbetingelser, hvilket skabte transparens og tryghed, fordi man på forhånd vidste præcis, hvad man kunne forvente. Kan varmt anbefales.
Jeg talte i telefon med David og gav…
Jeg talte i telefon med David og gav ham nogle oplysninger, som han brugte få minutter på at beregne prisen ud fra. Aftalen faldt hurtigt på plads, og prisen blev overholdt som aftalt.
De mødte til tiden og sleb alle mine trappetrin i hele huset – fra kælder til 2. sal – inklusive 5 repos, og det hele blev udført på én dag med et yderst tilfredsstillende resultat.
De ankom kl. 7.10 og var færdige kl. 16.45, inkl. 3 lag lak på samme dag. Det kalder jeg effektivt og professionelt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle.
Hurtig gulvslibning og venlige medarbejdere
Behagelige medarbejdere, god og hurtig gulvslibning.
God oplevelse
Hurtige svar, styr på processen, god pris og ikke mindst et flot resultat
Virkelig god service hele vejen…
Virkelig god service hele vejen igennem, professionel gulvarbejde, har fået super flotte gulve. Kæmpe anbefaling herfra.
Blevet ført bag lyset
Vi fortalte dem, da vi efterspurgte en pris på at få ordnet vores fyrtræsgulve, at der havde været hund i huset og at vi selv havde hund og at vi ikke ønskede de samme problemer med ridser i gulvet. Vi fik beskeden INGEN PROBLEMER, de ville bare anbefale at der blev lagt 3 lags to komponent lak for at være 100% sikker, så ville der ikke være de samme problemer igen.
Vi føler, at vi er blevet løget over for, hvis vi havde vidst at vi ville stå med problemer med mærker og ridser i gulvet allerede efter 3 dage, så havde vi valgt en anden løsning.
Når man så klager over resultatet, får man bare beskeden, at det var forventeligt med den træsort og at der aldrig var blevet nævnt INGEN PROBLEMER, og det er helt normalt med ridser efter hund,
Men så fik han da tjent de kr.13.000, som vi spildt på ingenting, da vi står tilbage med samme resultat som vi startede med.
Hvis vi kunne gav vi ingen stjerner, da vi absolut ikke vil anbefale dette firma, da de misinformerer og løber fra deres ansvar…..
Vores næste skridt bliver at lægge sag an mod dem.
Vi er på intet tidspunkt blevet gjordt opmærksom på at det var et blødt gulv vi havde. Samtidig så blev rådet om 3 dages hærdning overholdt da vi først gik på gulvet efter 5 dage. Vi har været yderst forsigtige med hensyn til fodtøj og påsat nye filtdutter på alle møbler. Det som var vigtigst for os var at det kunne modstå hundepoter og det blev der meget tydeligt sagt INGEN PROBLEMER op til flere gange i løbet af den første samtale.

Antwort von D.B.F. Gulvservice
God kommunikation
Jeg skulle flytte ind om 3 dage, har brugt dem tidligere på den samme adr. jeg indhentede igen et tilbud ind for 3 min. de kom som aftalt og udførte et flot stykke arbejde.
Uovertruffen service, rigtig godt håndværk og til en fair pris
Vi har oplevet en service, der rækker langt ud over hvad man kan forvente. David er en utrolig sympatisk og imødekommende gulvmand, som har vores bedste anbefalinger. Vi ville have lakkeret vores fyrretræsgulv i vores andelslejlighed. Vi var inden da blevet snydt af et andet firma, der sagde gulvet ikke kunne tåle lak og derfor gav det lud, da det var det nemmeste for dem. I første omgang efterspurgte vi blot rådgivning fra DBF, hvilket David gav uden bagtanke om profit.
Rådgivningen var god, og vi spurgte om DBF havde mulighed for at løse opgaven i nærmeste fremtid. Allerede en halv time efter havde David gjort plads i kalenderen, så der næste dag mødte et hold af tre professionelle gulvmænd op på vores adresse. De sleb gulvet pænt igen og fik rettet op på den tidligere gulvmands fejl, gav tre gange hvid mat lak og efterlod lejligheden i rigtig pæn stand.
Vi vil til enhver tid vælge DBF igen, og de har vores varmeste anbefalinger.
Firma som kan varmt anbefales
Firma som kan varmt anbefales
Jeg fik skibet gammelt plankegulv, de kom til tiden, jeg fik god vejledning vedr gulvbehandling.
Om eftermiddag var de færdige, og jeg har fået det flotteste gulv.
De var super hurtig til en rigtig god og konkurrencedygtig pris.
Rigtig søde og rag medarbejder
Rigtig søde og rag medarbejder, overholdt alle aftaler. Arbejdet bliv udført punktlig og professionelt.
Meget fin service
Et firma som kan varmt anbefales. Fra start til slut var alt i tip top, med flot resultat.
God service hele vejen.
God service fra kontoret. Kvaliteten af arbejdet er helt i top. Valgte hvid pigmenteret lak på parket gulv de har løst opgaven meget professionelt og ser fantastisk ud, skulle jeg vælge igen ville jeg bruge samme firma og hvidlak igen. En klar anbefaling til alle der ønsker et godt firma og et flot gulv. Mvh. Henrik
Den største ros til DBF!
Den største ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven på sig, flere lag af mørtel og maling på gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udført på en enkelt dag (80+ kvm), med et blændende flot resultat til en fair pris. Desuden god og hurtig kommunikation, både på telefon og mail, med flere fremsendte tilbud på forskellige behandlinger af gulvet. De har min største anbefaling og ville klart bruge dem igen.
Dygtige og pålidelige
Dygtige og pålidelige. Giver god rådgivning efterfølgende og prisen er fair og gennemsigtig👍🏼
Super oplevelse og fantastisk flot…
Super oplevelse og fantastisk flot arbejde til en skarp pris.
Ivana svarer hurtigt tilbage og alle aftaler overholdt.
Det er 3. gang i vores liv vi prøver at få ordnet gulv med lak. Denne gang var den bedste oplevelse.
Min varmeste anbefalinger
Virkelig professionel gulvfirma til en god pris
Vi fik slebet plankegulve i vores hus, og resultatet er virkelig pænt! De kom til tiden, var rigtig flinke og overholdt alle aftaler. Virkelig professionel gulvfirma til en god pris, sådan skal det gøres.
God resultat og stor tilfredshed
Super venlige og imødekommende medarbejder, professionelt udført gulvafslibning og bejdsning. Jeg vil anbefale dem til alle som ønsker at ordne deres gulve.
Trapperne var ved at kradse af men…
Trapperne var ved at kradse af men Davids folk forvandlede dem som var de nye! Hurtigt, flot og tilfredsstillende resultat.
Har fået afslebet samtlige trægulve i…
Har fået afslebet samtlige trægulve i tre etager i byhus København i flere etaper. Altid er opgaven løst rettidigt og til en rimelig pris. Der har været en fin rådgivning omkring hvilken type behandling der ville passe bedst til de eksisterende gulve.
Afslibning og lakering af parketgulve
Vi havde aftalt at få gulvet i stuen, gangen og kældertrappens trin afslebet og lakeret 3 gange. De kom som aftalt kl. 07.00 om morgenen og vi gennemgik kort det der skulle laves for at undgå misforståelser. Kl. 12.30 blev vi ringet op og meddelt, at nu havde gulvene fået første gang lak. Vi blev ringet op efter anden gang lakering og fik i vide, at de ville være færdige kl. 15.30. Kl. 15.00 var vi hjemme på udestuen og kunne se gennem vinduerne at de gik i gang med 3. lakering. Kl. 20.00 om aftenen kunne vi gå (uden sko) på gulvene. Der er lavet et meget flot stykke arbejde, begge gulve og trappetrin fremstår meget flotte, og der er ikke noget der er sprunget over, selv radiatorrør har man været rundt om. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og kan hermed anbefale D.B.F. Gulvservice til lignende arbejde. Man skal være opmærksom på, at der afregnes på matriklen, når de er færdige, de har dankort automater i bilerne. Faktura sendes på mail.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.