DE Eekhoorn Bewertungen 4

2,6

2,6

Mangelhaft

Lang wachten of je geld niet terug krijgen bij retourzending

Bij Fonq een kast besteld die helaas niet aan onze verwachtingen voldoet. Veel beschadigingen op de kast en erg wankel. De kast is op 1 april door de leverancier opgehaald, nu een maand verder hebben wij nog ons geld niet terug. Fonq is telefonisch niet bereikbaar, klantenservicemail laat ook de wensen over. Zojuist gebeld met de Eekhoorn, ook daar kunnen ze mij niet helpen. Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn geld! Ik zal nooit meer iets bestellen bij zowel Fonq als de Eekhoorn. Ik betaal liever iets meer geld en een goede en nette service dan deze klantonvriendelijke houding van beide bedrijven.

4. Mai 2020

net een tafel met veel schade en geen antwoord van de verkoper!

net een tafel via Bol.com aangekocht , mooie grote tafel die voldoet aan onze eisen moest ze zonder schade geleverd zijn.
contact via bol ging zeer snel stuurde foto's op van de schade en nu na 2 weken geen antwoord gekregen alleen standaard mails me "we zijn je niet vergeten, mocht je dringende vragen hebben mag u ons z.s.m contacteren via het telefoon nummer."
GEEN KLANTENSERVICE AS JE HET MIJ VRAAGT!!!!

26. Jänner 2020

Tafel geleverd met productiefouten

Tafel geleverd met productiefouten. Vervolgens erg moeilijk om contact te krijgen en een erg botte, zakelijke reacties. Duurt heel lang om een oplossing te bedenken en wij moeten zelf de tafel gaan retourneren ipv dat hij gewoon omgeruild kan worden.

9. Dezember 2019

Niet geleverd wat er besteld is en daarna alleen smoesjes bij de-eekhoorn.com

Mijn bestelling werd pas heel laat afgeleverd. Op zich geen probleem, ware het niet dat niet alles er bij zat en dat de bestelling gewoon in een doos "gegooid" was. Geen enkele vorm van bescherming, het is nog een geluk dat de glazen potten niet gebroken waren. Wel was alle chips compleet geplet.
Er ontbraken behoorlijk wat artikelen in de bestelling dus heb ik gemaild met de-eekhoorn.com. Ik kreeg antwoord van Jan Schoeman die me beloofde alles op te lossen als hij terug kwam van vakantie.
2 maanden later was het nog niet opgelost en heb ik opnieuw gemaild, meneer Schoeman was nog altijd afwezig (wegens zogezegd privé omstandigheden). Ik heb alle begrip en tijd gegeven maar helaas niets.
De besteldatum was begin juli 2011, meneer heeft mij van half juli tot half oktober aan het lijntje gehouden. Daarna heb ik nog 4 mails gestuurd met de vraag wanneer meneer Schoeman het zou oplossen, helaas, u raadt het al: opnieuw nul op het rekest.

Het is inmiddels december en nog steeds heb ik geen geld terug gezien en zijn de ontbrekende artikelen niet geleverd. Meneer Schoeman is nergens meer te bekennen. Ik zou zeggen: wegblijven bij De Eekhoorn want ze lossen niets op en gaan niet met zorg om met hun klanten en hun producten.

12. Dezember 2011

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen