Stor ros til de danske maler. Alexander kom og gav mig et tilbud hvor vi snakkede om muligehederne for og få det bedste resultat og de bedste prudukter som ville holde mange år frem. Første... Mehr ansehen
Fik kontakt med de danske malere gennem bekendt. Alexander kom, vi lagde en plan og fik et fint og rimeligt tilbud. Efter 14 dage, hvor vi har haft fornøjelsen af disse super kompetente, venlige og... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dit kvalitetsbevidste malerfirma på Midt- og Sydsjælland. Vi udfører alle former for malerarbejde, hvad enten det drejer sig om en facaderenovering, sprøjtelakering, spartling, tapsering eller totalrenovering. Vi maler ude og inde, Vi bruger kun kvalitetsmaling, som sikrer os det bedste resultat.
Skovmøllevej 10, 4700, Næstvedf, Dänemark
- dedanskemalere@hotmail.com
- www.dedanskemalere.dk
Top professionelt og gennemført service.
Alt går op i en højere enhed med dette firma. Alle aftaler og tidsplaner overholdes, rådgivning i topklasse og arbejdet udføres med omhu og høj kvalitet. De varmeste anbefalinger hvis man er i markedet efter de bedste malere.
Super oplevelse.
Alexander kom forbi om onsdagen. Vi gennemgik opgaven, jeg spurgte: Hvornår kan i starte (jeg tænkte - der går nok 2-3 uger). Vi kommer fredag klokken 07:00. De kom til aftalte tid og gik i gang. De havde virkelig styr på det. Effektive, flot arbejde. De blev ikke helt færdige fredag, så den ene maler sagde: Må jeg komme lørdag og gøre det sidste færdig? En lørdag? Men den dygtige maler kom til aftalte tid lørdag og gjorde opgaven færdig :-) Super oplevelse - og de kan på det varmeste anbefales :-)
En stor anbefaling herfra
Meget professionelt malerarbejde i stue udført. 5-6 meter til kip.
Imponerende rettet op på huller mv. Ingen fejl eller malerpletter. Farven er ramt lige i øjet.
Virkelig flot stykke arbejde og super…
Virkelig flot stykke arbejde og super søde medarbejdere. Der er ikke så meget andet at skrive. Jeg kan helt bestemt anbefale De Danske Malere!
Top service i forbindelse med…
Top service i forbindelse med indvendigt maling i vores sommerhus. Vi fik hurtigt et tilbud fra Alexander og 10 dage efter var arbejdet udført. God kvalitet og tilgængelighed under hele forløbet. Stor ros og kæmpe anbefaling! Tydeligt at se at det er folk der brænder for jobbet.
Super flot arbejde
Super effektivt arbejde
Super effektivt arbejde. Vi fik renoveret vores gang (med 9 døre) på 3 dage - fjernelse af gammelt tapet, herunder rester fra hessian. Maling af loft, fuldspartling af vægge, opsætning af væv og maling. Der var en enkelt helligdag, men de kom og udbedrede det en halv time efter jeg havde ringet. Super professionelt.
Super arbejde
Super arbejde. Flot og præcist udført, og alle aftaler overholdt.
Fik tilbud samme dag jeg ringede, arbejdet påbegyndt en uge efter og den lovede tidsplan virkede. Maleren stor foran døren til tiden og var færdig som aftalt.
Og så var det billigt!!!
Er ikke sidste gang jeg bruger dem
Er ikke sidste gang jeg bruger dem, super hurtige, og rigtig gode
Rigtig fint arbejde
Rigtig fint arbejde, absolut ikke sidste gang jeg booker dem
Super flot arbejde
Super flot arbejde. Er yderst tilfreds.
Vil helt sikkert bruge De danske malere igen.
Reklamer nej tak
Der stod - 'REKLAMER NEJ TAK'
det ikke ret svært, Post Nord kan finde ud af det, det meste af tiden.
Jeg tænker i skal bruge jeres…
Jeg tænker i skal bruge jeres marketingsbudget andet steds end i en bolig blok med udelukkende lejelejligheder.
Tak for jeres flyer, men nej tak.
2X Flot arbejde!
Vi fik malet døre, vinduer og plankeværker i vores lille andelsboligforening i efteråret, og vi er yderst tilfredse med resultatet af arbejdet, som blev udført til tiden og af to søde og dygtige malere - og til en absolut rimelig pris!
Jeg fik så her i januar 2023 malet hele min lejlighed indvendig og er stadig super tilfreds med De Danske Maleres arbejde: hurtigt og rimeligt tilbud, veltilrettelagt og flot udført arbejde af søde og dygtige folk, som også hjalp med flytning af tunge møbler og god rådgivning om farve på kontrastvæg. Punktlighed, præcision og professionalisme - en rigtig god håndværkeroplevelse!
Tak for hjælpen
De Danske Malere leverede et rigtig godt stykke arbejde. Vi skulle have malet 6 døre i hvid og det gik lige efter planen. - Der var en lille løber på en af dørene og den kom de forbi dagen efter og fik rettet op på.
Alle aftaler blev overholdt. Tak for det
Super godt resultat
Super godt resultat. Alle aftaler blev overholdt og opgaven med en hel 1. Sal blev afleveret til aftalt tidspunkt
God service og godt arbejde!
God service og godt arbejde!
Det er ikke sidste gang vi har brugt dem.
Dette er en virksomhed der ABSOLUT ikke…
Dette er en virksomhed der ABSOLUT ikke respektere borgernes privatliv.
Der kastes ubrugelige reklamer i postkassen på trods af tydeligt mærket: NEJ TAK til reklamer.
EN SKODVIRKSOMHED:::::::
reklamer
Respekter at et "reklamer nej tak" også gælder jeres reklamer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.