Dehoutboer Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede voorbereiding is het halve werk. eerst rustig alles uitgezocht en besteld en betaald. uurtje later alles opgehaald uit Drachten. Dag erop alles in de menie gezet en op maat gezaagd . Dag ern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlonderplanken en hardhouten balken besteld voor een terras. Mooie rechte balken en planken (lengte 4 a 4,5 meter). Bezorging en verpakking was ook prima geregeld en werd in overleg netjes achterhuis... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Goede service en contact is makkelijk gelegd. Goede levering, aardige gasten! Mooi materiaal en super makkelijk in elkaar te zetten picknick tafel, geen hoepels, rechte planken en de gaten op de juiste plekken! Top!

18. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Wat een leuke review! Bedankt! En veel plezier met de picknicktafel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed materiaal voor een prima prijs

Goed materiaal voor een prima prijs. Service is heel goed. Je wordt altijd netjes geholpen.
Bij thuis afleveren wordt netjes overlegd waar ze het mogen plaatsen.
Prima bedrijf.

14. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Super bedankt voor je leuke review en 5 sterren!

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit materiaal en nooit te duur.
Super snel geholpen ook hulp bij het laden van de aanhanger.
Zeer tevreden.

5. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review! Wordt gewaardeerd.

Meer lengte dan bij de bouwmarkt

Meer lengte dan bij de bouwmarkt

Mijn 280cm brede ikeakeukenblok moest onder een te laag raam passen, dus pootjes eraf en ik had een dunner en langer dan normaal werkblad nodig; een eiken blad dus van 288cm lang en 18mm dik.

Bij de bouwmarkten is blijkbaar de maximale lengte van een werkblad 260 cm en de meeste zijn te dik.

Dus ik heb een 3 meter bij 80 cm x 18mm eiken plank besteld bij deHoutboer.com en op 288cm laten afkorten en door de lengte laten zagen naar 42,5cm en 37,5 en deze laten bezorgen.

Prima communicatie per mail en netjes bezorgd na een paar dagen. Tevreden!

Het eikenblad heb ik op een 40cm diep keukenblok gemonteerd en de restplank gebruikt als voet zodat de deurtjes niet over de grond slepen. Prima opgelost.

Groet van een beunhaas!

2. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Hoi Beunhaas, mooie review met duidelijke uitleg ook voor andere klanten!
Bedankt!

Snelle keurige leveringk

Snelle keurige levering

5. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je 5 sterren en goede waardering! Wordt gewaardeerd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

2. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review en 5 sterren!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hout kleur

De kleur van het hout sprak mij aan.

27. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je 4 sterren!

Professioneel, kwaliteit, vriendelijk

Vriendelijk. Behulpzaam
Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat ik niet een heel pakket op mijn drukke stoep had liggen
Prima kwaliteit hout en mooi gezaagd

27. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Wat een leuke review! Dank je!

Gewoon top

Ik heb vorig jaar voor de hele bovenverdiieping meranti kozijnen gekocht bij de Houtboer. Topkwaliteit en scherp geprijst. Ik kan het niet voor dit geld zelf maken *frezen.

6. März 2026

Antwort von Dehoutboer

Wat een leuke review! Bedankt!

goed hout

goed hout, mooie prijs, mooie levering

20. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je leuke reactie en 5 sterren!

Prima geregeld,

Prima, netjes geleverd maar ook wat toegevoegd voor me en dat nadat het al was ingepakt.
Dank super geregeld,

5. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Graag gedaan! Bedankt voor je 5 sterren en mooie dat je zo tevreden bent.

fantastisch bedrijf

keurig op tijd geleverd.
vriendelijk personeel.
goede service

3. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Wat een leuke woorden, bedankt!
En bedankt voor je 5 sterren wordt gewaardeerd!

Mooi hout

Mooi hout. Goede service.
Levering conform afspraak.

16. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Graag gedaan en bedankt voor je leuke feedback en 5 sterren!

Weer zeer tevreden

Weer zeer tevreden! Hout werd weer zeer netjes geleverd en fijn in de voortuin gelegd. Kwaliteit weer super. Dank ik groot

6. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je leuke feedback en 5 sterren!

Mooi hout

Mooi hout, keurig op maat en snel geleverd

5. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je review en 5 sterren!

Zoals je mag verwachten

Diverse keren een bestelling geplaatst en de producten volgens afspraak ontvangen. Keurig en betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel.

3. Februar 2026

Antwort von Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review!
Team de Houtboer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr