Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Mehr ansehen
Door een ongelukje kwam er een barst in het natuurstenen werkblad van de keuken. Toch de oorspronkelijke leverancier Vasto maar benaderd en dat was de juiste keuze. Alles is perfect gegaan, van inmet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via via zijn we hier terechtgekomen en al tijdens de eerste afspraak wisten we: hier gaan we ons prachtige blad vinden! 😊 We zijn super goed geholpen door Cees bij het uitzoeken. Hij dacht fijn me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.
Nieuwland Parc 15, 2952 DA, Alblasserdam, Niederlande
- www.dekeukenbladenfabriek.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Topservice en vakwerk van begin tot eind
Wij zijn ontzettend tevreden met ons keukenblad van De Keukenbladenfabriek. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing is alles heel professioneel en prettig verlopen.
De levering was best een uitdaging, maar ook dat was perfect geregeld. Er werd een lift ingezet en het keukenblad is zelfs met een hijskraan naar binnen getild. Echt indrukwekkend om te zien en vooral fijn dat alles zo goed georganiseerd was.
Ook willen we graag Sascha en Jimmy extra bedanken. Zij waren enorm behulpzaam, dachten goed mee en het was heel prettig om met hen samen te werken. Vriendelijk, vakkundig en duidelijk ervaren in hun werk.
Kortom: topservice, fijne monteurs en een prachtig eindresultaat. Wij genieten elke dag van ons nieuwe keukenblad en raden De Keukenbladenfabriek dan ook van harte aan.
Luuk Kluiters

Patagonia tourmaline - 2600562 - van den Berg
Allereerst wil ik de monteurs Sacha & Jimmy hartelijk bedanken voor het vakkundig plaatsen van het keukenblad van circa 200 kilo. Dat is geen kleine klus, en alles is netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast waren het ook nog eens ontzettend vriendelijke gasten, wat het extra prettig maakte.
Ook een speciaal dankwoord aan Rob van het kantoor. De communicatie verliep altijd soepel en vriendelijk, en er werd goed meegedacht. Fijn ook dat de plaatsing snel kon worden ingepland.
Al met al een hele fijne ervaring waar ik met een goed gevoel op terugkijk. Zeker een aanrader.
M.v.g.
M. van den Berg

Top prestatie
Vandaag hebben Sacha en Jimmy bij ons het keukenlblad, nieuw blad bij onze haard en een nieuwe vensterbank gemonteerd. In 1 woord ‘perfect’. Ze zijn ontzettend vriendelijk, denken met je mee en proberen alles op te lossen. In sommige gevallen gaat dit niet, maar dit geven ze heel netjes aan. Echt een aanrader deze mannen!

Toppie
Ervaren én gezellige monteurs: Sacha en Jimmy .We hebben goed advies gekregen over ons keukenblad en zijn superblij met het resultaat. 🤩👍code van monteurs 2600442

Top service van De Keukenbladenfabriek
Wij zijn heel fijn geholpen door De Keukenbladenfabriek. Bij elke afspraak namen ze ruim de tijd voor ons en adviseerden ze ons waar nodig. Op 25 maart is ons prachtige Taj Mahal-blad helemaal naar verwachting geplaatst door Jimmy en Sacha. Bedankt voor de fijne service en het prachtige eindresultaat!
Serkan & Melike raden De Keukenbladenfabriek zeker aan!
Ordernr: 2600460

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Top service bij de Keukenbladenfabriek!
Onze ervaring met de keukenbladenfabriek was geweldig! Wij zijn in 2024 via Instagram terecht gekomen bij de Keukenbladenfabriek. Wij hebben toen een eerste afspraak gehad met Jack voor een Taj Mahal keukenblad. Tijdens de afspraak kregen wij uitgebreid advies en mochten wij een bezoek brengen aan de fabriek. Na een aantal afspraken en bezoeken aan de fabriek hebben wij uiteindelijk 2 perfecte slabs gevonden voor ons keukenblad.
Jack is de gehele periode onze aanspreekpunt geweest en heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij bleef actief met ons meedenken en heeft top service verleend. Complimenten aan Jack! Je bent echt een TOP vent!
Op maandag 16 maart zijn Sacha en Jimmy bij ons langs geweest voor het plaatsen van het keukenblad. Ook over deze heren zijn wij ontzettend te spreken. Wij zijn dik tevreden over de wijze waarop beide heren te werk zijn gegaan in onze nieuwbouwwoning. Netjes, zorgvuldig en heel vriendelijk!
Bedankt voor de fantastische service!
Wij hebben de Keukenbladenfabriek al bij familie aanbevolen en zullen dit in de toekomst ook zeker blijven doen!
Hartelijke groeten, Sharon Mohan & Redinio Manger (ordernr: 2600355).

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Zeer content met mijn keukenblad!
Op 23 maart 2026 hebben Sacha en Jimmy ons keukenblad geplaatst en ik ben er heel erg gelukkig mee! Het blad is precies wat we wilden, dankzij het zorgvuldige nameten klopten de afmetingen perfect en de hele keuken rook heerlijk naar schoonmaakmiddel. Vriendelijke monteurs, Cees dacht goed mee in het bepalen van de afmetingen en alles is gegaan volgens afspraak. Ik zou letterlijk geen enkel verbeterpunt kunnen noemen. Voorlopig ga ik genieten van deze keuken, maar als ik er nog eens één nodig heb kom ik zeker terug bij de Keukenbladenfabriek! K. van Wijngaarden

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Super tevreden over het resultaat!
Wat een prachtig aanrechtblad hebben wij bij jullie uitgezocht! Bij de aankoop werden we heel persoonlijk geholpen en de verkoopster was pas tevreden toen wij het aanrechtblad hadden uitgezocht dat helemaal bij onze keuken past. Ze dacht super goed met ons mee.
Ook het inmeten en plaatsen verliep soepel. Intern wordt duidelijk afgestemd en er wordt vlot opvolging gegeven aan de acties.
Bij ons was er een smetplint net niet op het juiste formaat gezaagd, maar dit werd snel opgelost.
Al met al, zeer tevreden!

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Super snelle service! Prachtige bladen.
Vandaag 25 maart is ons prachtige Kwartsiet Taj Mahal geplaatst in Zeeland.
Eerste keer zijn wij bij de fabriek binnen gelopen zonder afspraak voor inspiratie. Er is zo veel keuze aan steensoort en montage, om je goed te laten informeren kan je beter een afspraak maken. Dan kan je ook de grote natuursteen platen in de werkplaats bewonderen.
Verkoper Jack heeft ons geholpen. Het contact op afstand via telefoon en whatsapp was af en toe wat minder. (Ik was nog al aan het twijfelen over wat ik nu precies wilde) via afspraak gaat het contact makkelijker en maken ze meer tijd voor je vrij.
Eenmaal een plaat uitgekozen kan alles super snel. Je geeft de datum door en na het inmeten bij ons (17/03) wat snel kan heb je ook met een week je blad. Zelf met rondingen. De monteurs ( Sacha & Jimmy ) zijn snel en leveren goed werk!
We kunnen niet wachten om erop te koken!
Groetjes,
Kennard van Breukelen & Melanie Twikkeler

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Na een lange zoektocht bij de keukenbladenfabriek geslaagd!
Na een lange zoektocht voor ons nieuwe aanrechtblad kwam ik via Instagram uit bij de keukenbladenfabriek.
Ik werd fijn geholpen door Cees. Ik was op zoek naar een Taj Mahal gepolijst blad met weinig opzichtige strepen. Helaas was dit, op dat moment, niet op voorraad in de maatvoering die wij nodig hadden en we hielden contact met Cees wanneer er nieuwe voorraad zou komen. Eind februari kregen we een foto van de nieuwe levering en dit zag er veelbelovend uit. Vanuit Almere naar de fabriek gereden en we waren direct verkocht!
Het inmeten ging vakkundig en heel snel en de plaatsing van het blad kon al 10 dagen daarna gebeuren. Sinds gisteren genieten we van ons natuursteen Taj Mahal blad, wat ook nog eens heel netjes is geplaatst.
Onze keuken is echt prachtig en hier gaan we nog lang van genieten!

Mega goede service!
Heel goed geholpen door Cees met het uitkiezen van het juiste blad voor onze keuken.
Ook de jongens bij het afleveren waren vriendelijk, op tijd en hulpvaardig. Toen bij het afleveren bleek dat een hoek niet was afgerond, is dat diezelfde dag nog opgelost en weer geplaatst! Super goede service waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ook zijn wij enorm blij met het resultaat. Het blad is prachtig!

Keukenblad
Hoii
Het keukenblad is netjes gemonteerd en het resultaat ziet er mooi uit. Eén stuk was in eerste instantie niet de juiste maat, maar dit hebben ze snel en netjes opgelost. De monteurs werkten netjes en waren vriendelijk. Uiteindelijk erg tevreden met het eindresultaat.”

Seven Months of Searching Finally Paid Off
If you are like me, you’ve probably spent months spiraling down a rabbit hole of stone samples, conflicting quotes, and contractors who ghost you after the first text. After seven months of exhaustive research to find the perfect balance of premium quality and a fair price, I finally found this team—and I can confidently say the search ends here.
From the very first inquiry, their professionalism was on a different level. In an industry where "we’ll be there between 8 AM and 4 PM" is the norm, this company was a breath of fresh air. They were punctual for every single appointment, respecting my time as much as their own.
Why They Stand Out:
Lightning-Fast Communication: I never had to wonder where my project stood. Every question I had was answered almost instantly.
Elite Material Quality: The stone is breathtaking. You can tell they don't cut corners on their slabs; the finish, durability, and veining are clearly top-tier.
Seamless Installation: The actual install was a masterclass in precision. The seams are virtually invisible, and the crew treated my home with incredible respect, leaving the workspace spotless.
Unbeatable Value: After half a year of price-matching, I can verify that they offer the best price in the market without sacrificing an ounce of quality.
I had a great experience with this…
I had a great experience with this company. They were very responsive to my questions. The counters and backsplash were precisely measured. The delivery and installation went well. Everything is beautiful. I would definitely recommend them.

waren lekker op tijd
waren lekker op tijd, vriendelijke mensen. werk goed afgeleverd. wij zijn zeer tevreden.

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Wat zijn we blij met het resultaat!
Het bleek voor de mannen een pittige klus. Op de 4e etage van ons appartementencomplex, voorzien van een net iets te kleine lift. Een oude rot in het vak samen met een welwillende leerling verzamelde de nodige frisse moed en lieten zich niet kennen. 3 keukenbladen, 2 vensterbanken en de bijbehorende plinten werden met het zweet op de rug naar boven gebracht. Na een kleine oppepper in de vorm van een glas koud water en een bak verse koffie gingen ze aan de slag. Gespannen maar vol vertrouwen keken wij toe hoe langzaam maar zeker onze nieuwe keuken werd voorzien van de “kers op de taart”. Na 3,5 uur was het zover, een resultaat om door een ringetje te halen.
Wij blij en zij blij!
Vanaf het oriënterend gesprek met de verkoper, het mogen rondkijken in de productiehal en alle geduld om gezamenlijk tot een mooi en vlot eindresultaat te komen.
Bedankt medewerkers van de keukenbladenfabriek, wij zullen jullie van harte aanbevelen!!!
Ron & Irma

Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf! Goed advies, snelle afspraken met een heel prachtig keukenwerkblad als resultaat.

Vandaag
Vandaag, 6 maart, is bij ons het keukenblad geplaatst door De Keukenbladenfabriek. Het resultaat is echt prachtig geworden en we zijn er ontzettend blij mee. Vanaf het eerste contact tot en met de levering en montage verliep alles zeer prettig en professioneel.
De communicatie vooraf was duidelijk, afspraken werden nagekomen en de monteurs werkten netjes en zorgvuldig. Je merkt dat ze veel ervaring hebben; het blad is strak geplaatst en alles is keurig afgewerkt. Het geeft de hele keuken direct een luxe en hoogwaardige uitstraling.
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen De Keukenbladenfabriek zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een mooi en kwalitatief keukenblad.
— Jelle
Geplaatst op 6 maart

Antwort von De Keukenbladenfabriek
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.