De Keukenbladenfabriek Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject! In de showroom zijn we geholpen door Demi. Ze nam echt de tijd voor onze wensen en gaf deskundig en prettig advies. Na akkoord op de offerte kon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede communicatie en advies . Geduldige mensen. Wij hebben gekozen voor composiet , de dame was erg behulpzaam en gaf inhoudelijk goed advies. Het blad is vakkundig gelegd op de afgesproken datum e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Mehr ansehen

1. Bau & Fertigung

Vom Unternehmen geschrieben

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.

Hervorragend

Alle Bewertungen

223 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vakkundige partij

Ik moest soms de verkoper even achter nazitten wat betreft communicatie, maar in z’n totaliteit heel vakkundig geholpen en een prachtig kwartsiet blad voor een eerlijke prijs gekocht. Ook het plaatsen verliep professioneel. Aanrader!

25. November 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Ellen, fijn dat je zo tevreden bent met je kwartsieten keukenblad. Veel (kook)plezier. We zullen de feedback over de communicatie meenemen. Dankjewel!

Plaatsing keukenblad 9 januari

Op 9 januari een keukenblad met stol laten plaatsen door Sacha en Patrick. De installatie verliep soepel en de service van de monteurs was perfect! Ook het advies van Jack en de inmeting van Danny was top qua kwaliteit en service! Vanaf de afspraak voor advies, naar inmeting tot plaatsing is alles supervlot verlopen en dat allemaal tegen een scherpe prins. Een dikker aanrader!

Yaïr Brouwer
Order 2502833
Plaatsingsdatum: 9 januari 2026

9. Jänner 2026

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Yaïr Brouwer, bedankt voor de positieve review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Geniet van je nieuwe keukenblad!

Goedemorgen

Bij de eerste afspraak bij de keuken bladen fabriek werden wij heel goed geholpen er is veel keuze bij het plaatsen is er wel wat mis gegaan maar werd super snel opgelost binnen een paar dagen stonden ze weer op de stoep super service nog steeds heel blij met onze aankoop

2. Jänner 2026

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Desi Meijers, fijn dat jullie blij zijn met de aankoop. Gelukkig konden we het probleem snel oplossen. Bedankt voor de mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering van ons keukenblad vond…

De levering van ons keukenblad vond binnen 1 maand na bestelling plaats. Bij het opmeten van het blad, zag ik dat ze echt de tijd hiervoor namen. Het plaatsen van het blad nam bijna net zoveel tijd in beslag nl 1 uur. De heren sacha en jimmy werkte netjes. Ordernummer 250z683 ouwerkerk

16. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste P., fijn dat alles snel en netjes is verlopen. Bedankt voor de 5-sterren review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar, goede prijs en topkwaliteit

Op zakelijk vlak werk ik al jaren samen met Vasto / De Keukebladenfabriek, dat alleen al geeft aan dat het een betrouwbare partij is als het aankomt op leveren op het afgesproken moment met de juiste kwaliteit voor een goede prijs.
Het was dan ook een heel voor de hand liggende keuze om voor onze privé keuken met De Keukenbladenfabriek in zee te gaan. Wij hebben een plaatje van een Dekton blad gekregen in een lastige hoekopstelling waarbij het vrijstaande deel ruimtedelend is ingepakt in het Dekton. Er is netjes en snel door de mannen gewerkt en wij hebben voor vele jaren een plaatje van een werkblad.

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Maurice Maissan, bedankt voor je vertrouwen in ons en de mooie review! Veel plezier met het prachtige Dekton blad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DKBF doen exact wat ze beloven! 💪

Wij zijn bij DKBF uitstekend geadviseerd door Cees. De uiteindelijke meetafspraak en installatie is volledig volgens afspraak verlopen.

Ons keukenblad is fantastisch, het ziet er prachtig uit. Wij bevelen DKBF ten zeerste aan.

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Gijs Hoondert, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie ons aanbevelen. Geniet van jullie prachtige keukenblad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vriendelijk en professioneel door…

Super vriendelijk en professioneel door Cees geholpen, top uitleg over de verschillen in materiale die ze aanbieden! Plaatsing door Perry en Peter is super net gebeurd vriendelijk en professioneel!

Jasper Vermaas

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Jasper Vermaas, fijn dat je zo tevreden bent geweest over de uitleg en plaatsing. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via een Perry & Jimmy medewerker van de Ikea hier…

Via een medewerker van de Ikea hier terecht gekomen. Fijn geholpen. Alles mooi ingemeten met nieuwe apparatuur. Met een speciaal liftje is het keukenblad door het raam naar boven /binnen gebracht. Het paste allemaal maar net door het raam heen. Vriendelijk en professioneel personeel.

4. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Karin, fijn dat alles goed gekomen is. Geniet van je mooie keukenblad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zorgvuldig begeleid traject, van keuze tot montage

Bij De Keukenbladenfabriek werden wij vanaf het eerste moment uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuze voor onze keuken. Een spannende aankoop, maar we zijn in alles zorgvuldig en prettig begeleid. In de fabriek was voor Rook en Jack niets te veel. Daardoor kregen we echt inzicht in wat het beste bij ons past.

De plaatsing verliep -vlak voor kerst- professioneel en vlot dankzij Sacha, Jimmy en Ardi. Elke dag heb ik een klein jubelmoment als ik naar ons marmeren blad kijk. Dank aan iedereen! 2502396

19. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Anne, daar doen we het voor! Leuk dat je elke dag zo van je marmeren blad geniet. Bedankt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1 woord geweldig bedrijf.

Wij hebben op een vrij korte termijn een prachtig aanrecht ontvangen. Er zaten een hoop haken en ogen aan de afmetingen, maar dit hebben ze geweldig opgepakt. Met de rondleiding dodor de fabriek heen hebben we een andere keus gemaakt dan we oorspronkelijk wilde. Dit kwam omdat je een duidelijk overzicht krijgt in de keuzes die ze aanbieden. Door de showroom en ervaren mensen konden we onze droom keuken realiseren. De vakmannen die het kwamen plaatsen zijn reuze aardige mensen en denken veel mee. Zoz heb ik dus een zeer positieve ervaring gehad en hoop dat deze review meerdere aan zullen sturen om met dit bedrijf in zee te gaan.
De plaatsing was op 9 december 2025

9. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Jeroen Vermulm, wat leuk om te lezen dat jullie ervaring zo positief is geweest. Veel plezier met jullie nieuwe keukenblad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De belofte van een snelle levering waargemaakt!

Wij gingen op 6 december op bezoek in de showroom waar Jack ons goed heeft geholpen. Er was een ruim assortiment en we konden snel een keuze maken. Zeer snel werden wij gebeld voor de planning van de imeet afspraak en plaatsing. Binnen 2 weken na het eerste bezoek ( plaatsing 19 december) lag ons nieuwe keukenblad in de keuken. We hadden een snelle levering verwacht maar zo snel zeker niet. Wij zijn hier erg blij mee. En het blad ligt prachtig! Mark en Jolanda Dijkstra

19. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Mark en Jolanda Dijkstra, wat een mooie review, bedankt! Fijn dat jullie tevreden zijn met het resultaat.

Ruimte keuze goede service

Je krijgt de tijd om zelf rond te kijken en een blad uit te kiezen. Na onze keuze toch een ander advies gekregen naar aanleiding van onze staaltjes van de keuken. Vervolgens weer de tijd gekregen om zelf zonder de adviseur te overleggen.
Super blij met het blad een de service die verleend werd

18. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste De heer van der Heijden, bedankt voor de review. Fijn dat het blad helemaal naar wens is. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via via gehoord van dit bedrijf

Via via gehoord van dit bedrijf. Echt een ervaring om naar toe te gaan! Rob heeft ons geholpen met een keuze maken voor een keuken werkblad en daarna hebben we nog laagdrempelig contact gehad via mail en bellen omdat ik nog wat vragen had, erg prettig. Vervolgens een afspraak gemaakt voor het inmeten en uiteindelijk is het werkblad 15 december geleverd en gemonteerd door Sacha en Jimmy. Duidelijk goed op elkaar ingespeeld en vlekkeloos werk verricht! We hebben nu alweer een paar dagen kunnen genieten van onze keuken in Rotterdam; op nog vele jaren in het vooruitzicht!

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Amber de Jong, super dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Geniet ervan!

Professioneel en klantvriendelijk

Professionaliteit en klantvriendelijkheid in alle geledingen! Ruime keuze en goede uitleg. Daarna een perfecte uitvoering, inmeten en plaatsen, alles op de afgesproken momenten. Monteurs die zich voorstellen en keurig werken! In alles een aanrader!

16. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Rob, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!

Professioneel en geweldig geholpen

Van aankoop, inmeten tot levering en plaatsing. Iedereen was vriendelijk, professioneel en we zijn heel goed geholpen. De plaatsing van het blad was voor ons de kers op de taart van de hele verbouwing. Enorm bedankt! Wij gaan heerlijk de kerst(diners) in!

17. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Marieke, wat een leuke review. Jullie ook bedankt. Fijne feestdagen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedankt Keukenbladenfabriek en Cees!

Mijn vriend en ik zijn ontzettend blij met onze nieuwe keukenblad via keukenbladenfabriek.
Cees had ons erg goed geholpen! Bij de eerste afspraak had hij een heel duidelijk verhaal over alle soorten keukenbladen/steen en het verschil daartussen. Vervolgens mochten we met die kennis een keuze maken voor ons blad in de fabriek. Erg indrukwekkend om al die bladen te zien.
Ook het inmeten en leveren ging zeer vlot en bijzonder snel.
Aanrader!

Anniek Spekking
Ouderkerk a/d Amstel
31-300725

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Anniek Spekking, fijn dat jullie blij zijn met jullie nieuwe keukenblad. We geven de complimenten door aan het team. Bedankt en veel (kook)plezier!

Absolute aanrader

Absolute toppers! Het begon met het fijne gesprek met Jack, de rondleiding door het magazijn en het kiezen/ontwerpen van het blad. Daarna volgde het inmeten, waarbij alles zorgvuldig werd gecontroleerd en bevestigd. Tot slot zorgden Sacha en Michael voor een supervriendelijke en uitstekende installatie. We gaan nu volop genieten van ons prachtige keukenblad! Groet, Derks (Amsterdam 9 dec)

9. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Andreas Derks, bedankt voor de mooie review. We vinden het leuk om te lezen dat jullie volop kunnen genieten van het keukenblad. Super!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dennis en Perry denken goed mee en…

Dennis en Perry denken goed mee en hebben goed en zeer netjes gewerkt!!

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Aletta, fijn dat alles zo goed verlopen is. Bedankt voor je review!

Prachtig eindresultaat

Speciaal uit Zeeland gekozen voor De Keukenbladenfabriek vanwege de goede service. Het eindresultaat is prachtig geworden.

5. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste S, leuk dat je helemaal uit Zeeland bent gekomen en een keukenblad bij ons hebt gevonden. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en erg vriendelijke…

Snelle levering en erg vriendelijke bezorger die het geen moeite vond om even mee te helpen.

3. Dezember 2025

Antwort von De Keukenbladenfabriek

Beste Wiebe de Leijer, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze service.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr