Eftersom jeg skulle betale 1.043,27kr for en helt almindelig tandrensning, giver jeg Dentist.dk 1 stjerne. Ved nærmere eftertanke synes jeg at 1000 kr var meget for en tandrensning. Derfor valgte jeg... Mehr ansehen
Jeg får altid gode og anvendelige råd uden at føle mig talt ned til. Jeg bliver mødt som jeg er, og følger jeg min tandlæge og tandplejers råd får jeg både færre huller, samt undgår tandsten og dermed... Mehr ansehen
Hun vidste jeg havde tandlæge skræk, ingen forklaring eller vejledning - rent pengemaskiner. Behandlingen tog 20 min., men jeg var ved at besvime af sktæk flere gange, da hun behandlede tanden. O... Mehr ansehen
Jeg har aldrig været hos tandlægen og følt mig så godt behandlet som hos Nidal ved Dentist.dk i Hedensted. Her føler man sig ikke "udenfor" under behandlingen men inkluderet. Jeg får mange flere info... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice. En af vores mærkesager er din tandplan, som vi lægger sammen med dig. Tandplanen bruges bl.a. til at forudsige, hvad der sker fremadrettet og er med til at forebygge større skader og behandlinger. Alle former for tandbehandling Dentist.dk råder over alle former for behandlinger. Vi har specialuddannet ekspertise både indenfor tandpleje, tandlægearbejde, tandretning og implantater. Kun det bedste er godt nok Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer. Fokusområder hos Dentist.dk: • Rådgivning: overblik og tryghed til dig. • Behandlingsplan: Er med til at opdage risikotænder i tide. • Forebyggelse: Hjælper med at passe på dine egne tænder længst muligt. • Æstetisk tandbehandling: Helheden er i fokus. • Kvalitet: Materialer der holder. Metoder der virker.
Hele landet, Dänemark
- info@dentist.dk
- www.dentist.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
De tager ikke telefonen i Haslev
Jeg konsulterer tandlægen i Haslev, - eller gjorde, for nu opgiver jeg. Det er UMULIGT at komme igennem til dem pr. telefon. Jeg har forsøgt mange gange, men hver gang venter jeg forgæves i lang tid.
Skærbæk filial
Har i en årrække haft gode oplevelser, også med deres forskellige tandlæger. Fagligheden fejler ikke noget, men denne gang har min kone og jeg desværre haft negative oplevelser. Dette gav udtryk i alt for hårhændet tandrensning og beskadigelse af tunge. Det kunne især mærkes, ved en del af personalet som ikke gav en behagelig afslutning på besøget. Vi overvejer derfor at finde andre veje at få vores tænder "serviceret"
Dentist Felsted
Denne ros går til klinikkens nye medarbejder Ha.!
Da min mor skal have protese både i overmund og undermund, er der blevet søgt bevilling hos kommunen samt betalt 10.000 kr. aconto til klinikken. Bevillingen var gået igennem hos kommune, så der var styr på alt det økonomiske. Men desværre har en af de mandlige tandlæger lavet kludder i papirerne og ikke fået sat behandlingen igang i tide, trods min mor har spurgt til det. Dermed var bevillingen udløbet så min mor måtte gå skuffet hjem fra specieltandlægen som skulle tage aftryk af hendes mund, da der ingen bevilling var til at dække behandlingen.
Meget frusterende og skuffende oplevelse for min mor, som oven i køben også har tandlægeskræk.
Jeg måtte derfor træde til for at få styr på det hele igen. Jeg har ringet meget sur og gal op i klinikken to dage i træk og krævet at der kom styr på de ting og blev rettet op på den fejl som tandlægen selv havde lavet.
Jeg har i forløbet haft kontakt med Ha klinikkens nye medarbejder, som nu kun 2 dage efter har fået styr på det hele.
Hun skal have stor ros for at tackle denne lidt specielle situtation og samtidig har kunne sætte sig ind i og forstå vores frustrationer. Meget professionel kvinde, som jeg bestemt vil kontakte en anden gang hvis vi skulle få brug for hjælp. Tak Ha!
Dentist Hadsten
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med invisalign hos Nidal. Altid en god dialog og god information omkring hele forløbet :)
Hilsen Tobias.
Meget skuffende
Meget skuffende! Jeg har bestilt en tid til tandlægen akut da jeg døjes med visdomstandpine i 2 uger. Jeg har ingen muligheder at besøge klinikken pga.arbejde.
Da jeg kom, ventede jeg et stykke tid da tandlægen har problemet med en recept. Fin! Hun kom og beklagede for ventetiden. Hun fortalt mig at hun har kun 5 min og mine tand rykket ikke ud alligevel, og vil lave undersøgelse og lave en anden aftale en anden dag.
Den kan ikke bruge til noget.
Det er spild af tid’ og jeg mistet tillid til dem. Det kan være godt og ærligt at tage ikke flere patienten på denne dag eller tidspunkt og beklage over det,i stedet for at booket en tid til meget pressende dag.
Dentist i Rønde får de varmeste…
Dentist i Rønde får de varmeste anbefalinger herfra.
Hvis jeg kunne give “minus” stjerner, så var det minus 5 stjerner
Alt hvad jeg har fået lavet hos Dentist.dk er ved at blive lavet om.
Havde det ikke været for en ny og kompetent tandlæge andet sted, så havde jeg nok mistet de første 3 tænder pga sjusk fra Dentist.dk’ side.
Røgten fra tiden hos Dentist.dk kontra nuværende tandlæge, beviser SÅ mange fejl. Opbygning i plastik med hakker mellem 2 tænder, hvilket resulterer i nye kariesangreb. 2 tænder er blevet boret op og lukket igen, hvor der skulle have været foretaget rodbehandling på det tidspunkt. Senest var en nerve, der stak ud og var rådden under plastikfyldningen som bare var blevet lagt henover. Rodbehandlinger, hvor rodfyldningen ikke er fyldt helt ud i rodspidsen. Rodspidser, hvor de ikke er blevet renset helt igennem og dannet kronisk og indkapslet betændelse ved rodspidserne.
Jeg har brugt mange penge hos dentist.dk og samme mængde penge plus mere skal bruges igen på samme tænder, for at rette op på det, de har lavet. Eller rettere ikke lavet.
Så jeg kan personligt ikke give nogen positive stjerner herfra til hverken Broager- eller Tønder afdelingen.
Behagelig omgivelse
Behagelig omgivelse, søde og flinke personale. 😊
Jeg har altid været ok med at gå til…
Jeg har altid været ok med at gå til tandlæge, men efter skiftet til dentist.dk, Haslev så glæder jeg mig ligefrem til at komme til tandlæge. Huset stråler af glade medarbejdere med plads til smil og kompetence. Der bliver grinet og medarbejderne ser ud til at trives. Det smitter, samtidig med at man føler sig tryg og i gode hænder. Jeg anbefaler dentist.dk, Haslev.
Pas på afdeling i Broager
Pas på afdeling i Broager, de suger dine penge ud af dig, og får man taget et røntgen billede, og de vedhæfter det til en ny tandlæge, er det utydeligt når det kommer frem til den nye tandlæge, fordi de ikke kan finde ud af deres arbejde! Det har resulteret i, at jeg har betalt dobbelt op for det samme billede, inden for 1 måned! De nægter at give penge tilbage, men jeg er velkommen til at se billede, men sætter ikke mine ben i den klinik mere, det ender bare med at koste penge!
Jeg har også lige fået lavet er hul, som skulle have en fyldning, dette siver allerede, og jeg endte på penicillin 1 dag efter den behandling! Jeg nægter at anbefale tandlægen til andre, medmindre i har lommen fuld af penge, og gerne vil gøre det hele dobbelt! Virkelig dårlig anbefaling herfra
Nidal Hedensted
Perfekt smil på 15 uger med Invisalign. Nidal er dygtig, ordentlig og tillidsfuld. En kostelig affære men det var det hele værd😊
Venligt men dyrt !
Venligt men dyrt !
Behanling med tandrens er steget fra 374 kr. til 550 kr på et år. Det er er over 30 procent. Det giver lidt stof til eftertanke
Pas på i Ringkøbing afdelingen
Pas på i Ringkøbing afdelingen, skulle have lavet huller og fjernet tand men måtte betale 2 gange for at få lavet det samme om 2 gange og stadig ik tilfreds og har ik fået fjernet dårlig tand. Men alligevel blev regning større og nu så sender de rykker selv om man har betalt regningen....fup og fidus
Der var go tid til at få mig til at…
Der var go tid til at få mig til at slappe af ( tandlægeskræk ) der var ikke en løftet finger over det var lang tid siden jeg sidst var tid tandlæge. En god oplevelse på trods af skræk.
Super sted at få ordnet gebisset
Super sted at få ordnet gebisset, søde og rare mennesker som sætter sig ind i lige din situation.
Jeg nyder ikke at gå til tandlæge
Jeg nyder ikke at gå til tandlæge, men skal det være ,så er tandlægerne i Feldsted et godt sted
Altid smilende modtagelse og god pleje
Altid smilende modtagelse og god pleje, glemmer næsten man er hos tandlægen 👍😉
Og det er i Feldsted 😉
Venlig personale
Venlig personale. God service. Behagelig lokaliteter. Rent og pænt.
Søde tandlæger og tandtekniker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.