Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Mehr ansehen
Vlot en correct order, goed verpakt (15l olie). Alles zonder schade aangekomen. Alleen DPD... zeggen dat je niet thuis bent terwijl busje gewoon niet gestopt is.
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Mehr ansehen
Bestelling woensdagochtend 22/04/26 een order geplaatst. Volgens afspraak zou de de bestelling dan de volgende dag dus donderdag 23/04/26 afgeleverd worden. Helaas was dit niet het geval. De bestellin... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Weer vernielde artikelen door toedoen van dpd
De bestelde olie was goed verpakt. Toch ziet dpd kans om voor de tweede maal de blikken te vernielen, deze keer zo erg dat een blik lekte. Het lijkt mij zeer aan te raden een contract met andere vervoerder aan te gaan.
The price of the engine oil is good
The price of the engine oil is good. I have bought it many times, but this time I am not satisfied with the courier!! It did not come to the address and it cost me a lot of time to retrieve the oil from a delivery point.
altijd goed
al diverse malen, snel, goed en goedkoop
Goede prijs en snel verzonden.
Goede prijs en snel verzonden.
ontvangt niet wat je gevraagd hebt
Ontvangt niet wat ik gevraagd heb , en wanneer ik vroeg om de bestelling even na te kijken kreeg ik geen antwoord meer . Niet klantvriendelijk hoor !
Bedankt Deolieconcurrent en tot nooit meer .
Vlote levering en een zeer gunstige…
Vlote levering en een zeer gunstige prijs.
Ik werk in de garage met korting betaal ik daar nog meer als het dubbele voor de zelfde motor olie
Mijn bestelling lekte bij aankomst…
Mijn bestelling lekte bij aankomst levering geweigerd , email gestuurd wacht nog altijd op levering. Misschien dat dit helpt ben dus erg ontevreden 😫. In zou zeggen maak me blij en stuur datgene wat ik besteld heb lekvrij.
Retesnelle levering
Retesnelle levering. Goede prijs. Dank!
Gewoon erg goed en aanrader
Gewoon erg goed en aanrader. Vaker hier al iets besteld. Goede prijzen, snelle verzending en vriendelijk bij evt. vragen. Top!!
Altijd correcte en snelle levering
Altijd correcte en snelle levering
Supersnelle levering
Supersnelle levering, goede communicatie en product zoals omschreven.
Zelfs met de feestdagen
Zelfs met de feestdagen, levering op de volgende dag 🤩
Snel geleverd-net voor de feestdagen-…
Snel geleverd-net voor de feestdagen- en goede telefonisch hulp. Strakke prijs voor de olie en filters.
Goede prijs, groot assortiment, snelle levering.
Super snelle levering
Super snelle levering. Top. Ga zeker nogmaals bestellen.
Grote collectie
Grote collectie, keuze snel geleverd.
Goede olie voor scherpe prijs
Goede olie voor scherpe prijs, goed verpakt en snel geleverd.
Prijs is goed mag altijd goedkoper maar…
Prijs is goed mag altijd goedkoper maar de levering was fantastisch binnen 24 uur
Snelle levering,veel betere BMW 5w30prijs dan…
Snelle levering,veel betere prijs dan bij de dealer
Supersnelle levering en makkelijk…
Supersnelle levering en makkelijk telefonisch bereikbaar en de medewerker wist me goed te helpen om nog iets bij de bestelling toe te voegen. Goed bedrijf!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.