Jag beställde en Fume armband nyligen och jag ville ha det kortare men det blev inte. Idag har jag fått min armband och utan att förkorta armbandet det passade mig bäst. Jag är jätte glad och tacksam.... Mehr ansehen
Dålig kundservice, lång leverans. Levererade till ett ombud som jag ej valt 1,5 mil bort, ända anledningen till att det är 3 stjärnor istället för 2 är för att jag fick godis i. Annars 2. Skulle rekom... Mehr ansehen
Super bra. Inte så lång leverans. Fick mitt halsband snabbt. Smycket var precis som bild, jätte fint. Det var inget fel. Jätte nöjd. När jag hade en fråga så tog det inte lång tid tills jag skulle få... Mehr ansehen
Jag blev besviken över mina köp från DeucSweden. Halsbandet gick sönder efter två användningar. och länkarna lossnade. Kvaliteten motsvarade inte förväntningarna, och jag hade hoppats att smycket skul... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Deucsweden är ett svenskt företag som erbjuder kvalitetssmycken till fantastiska priser. Vi har ett brett sortiment av smycken i rostfritt stål till både killar och tjejer.
Hubertsuvägen 3A, 433 33, Göteborg, Schweden
- deucsverige@gmail.com
- www.deucsweden.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jag har beställt en kedja och vill…
Jag har beställt en kedja och vill returnera den efter som de var för stor jag tyckte inte om den. Men jag har skickat t dig mejl och fick ingen svar i flera dagar och jag väntar fortfarande mitt order nummer är 3343
Hoppas jag får svar så fort så möjligt tack
snyggt Armband och passar perfekt! Men lite synd att de va slut på 8mm i storlekarna
De gick typ 2 dar tills jag fick armbandet!
Snabb leverans och varan var toppen
Jättefina saker
Jätte bra tusen tack
Paket
Snabba svar när man skickar mejl och trevliga. Dock lång leveranstid av Bring men annars super.
Snabb service och älskar halsbandet!
Jag tyckte var det bra att ni laggade…
Jag tyckte var det bra att ni laggade godis i påsen
Var lite skeptisk i början,men bra och…
Var lite skeptisk i början,men bra och snabb leverans. Jättenöjd 🙂
Sönderfallande halsband
Jag beställde ett halsband. Efter försiktig användning i ca 3 månader hade flera länkar öppnats så mycket att halsbandet började falla isär. Deuc Sweden svarade på min reklamation med att kräva mig på bevisning att halsbandet gått sönder som ett resultat av normal användning. Detta är naturligtvis provocerande, då bevisbördan under garantitiden ligger hos säljaren, enligt svensk konsumentskyddslag. Ingenstans i informationen på hemsidan anger de att halsbandet skulle vara väldigt ömtåligt, tvärtom lyfter de fram att det är deras storsäljare. De skriver också att det är i rostfritt stål och att man därför inte behöver oroa sig för att det ska rosta.
Deuc Sweden har varit snabba på att svara, men tar inget ansvar för att beskrivningen av produkten var bristfällig (det nämns inte att det är en ömtålig länk) alternativt att det finns ett materialfel (inte stål?) eller tillverkningsfel (länkarna var inte tillräckligt slutna?).
Jag avråder från att handla från Deuc Sweden om man inte vill chansa. Känslan påminner om att handla från Wish - det kan bli bra, men troligtvis blir det dåligt. Med en stor skillnad - man betalar relativt dyrt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.