Veldig praktisk og god støvsuger. Lett å håndtere og suger godt. Er lett å tømme og tar liten plass. Er ikke rart at den er kåret som best i test. Angrer absolutt ikke på det kjøpet.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg leste meg godt opp på nettet før kjøpet. Den fungerer fint og er lett å håndtere. Syns det er negativt at det ikke finnes bruksanvisning på norsk. Kunne også tenke meg at den delen som settes p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig fornøyd med produktet, men til å støvsuge møbler og tekstiler bør du bestille madrassbørsten ekstra. Den som følger med er lite egnet. Kjøp også et ekstra batteri så kan du støvsuge på fullt v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 30 des. Finn den 6 januar. Meget fornøyd. Deilig at det er lys på den. Hadde en fra Bosch fra før av, uten lys. 6-7år gammel. På teppe så såg man merker hvor man støvsugde med den gamle. Men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dibea er et innovativt støvsugerselskap dedikert til kraftig og effektiv rengjøring, med fokus på brukervennlige og stilrene løsninger for et rent hjem.
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
+ Rask levering av støvsugeren.
+Fungerer meget bra,super sugeevne og kommer lett til under møblene absolutt å anbefale.
- Dessverre blir det et minus for batteriet... må lade ofte når den brukes på maks.

Antwort von Dibea Norge
Fra bestilling på nettet til pakken kom tok bare noen dager meget rask levering Siden dette er en julegave er støvsugeren ikke testet

Antwort von Dibea Norge
Var i utgangspunktet litt skeptisk til å handle fra et for meg ukjent firma/merkevare. Valgte å stole på omtalene på nettsiden. Støvsuger'n kom etter mindre nn en uke. Spent på hva som skjulte seg i esken....
Mitt første inntrykk er at den er solid, kommer lett til under møbler og skap - noe ingen av forgjengerne har klart. Den suger godt - også hundehår! Angrer ikke på kjøpet 😊

Antwort von Dibea Norge
God støvsuger til prisen.

Antwort von Dibea Norge
Kom over dette produktet i best i test, på flere steder. Derfor enkelt å velge. Ble levert innen rimelig tid

Antwort von Dibea Norge
Rask og god forsendelse. Støvsuger fungerer utmerket.

Antwort von Dibea Norge
Veldig god støvsuger, lett å montere, og genialt med lys i front som gjør det veldig enkelt å se om du har fått med deg alt.
Litt kort batteritid på max og litt korte skruer på veggfestet, men det er bare detaljer. Alt i alt, veldig fornøyd.

Antwort von Dibea Norge
Fra bestillingen ble gjort på nettet, til støvsugeren kom, gikk det svært kort tid. Støvsugeren var enkel å montere. Støvsugeren er lett å manøvrere og lys på munnstykket er superbra!

Antwort von Dibea Norge
Veldig bra støvsuger som er lett og håndtere!

Antwort von Dibea Norge
Flott håndholdt støvsuger. Hr ikke rukket å prøve den skikkelig, men foreløpig fornøyd.

Antwort von Dibea Norge
Lett å bruke, lett vekt og batteri som kan lades "hvor som helst".
Pluss for god batteritid, at den står av seg selv og lett å tømme

Antwort von Dibea Norge
Min 4.håndholdte støvsuger (forskjellige merker). Denne er helt topp og praktisk å bruke, med meget god sugeevne og ikke minst et suverent filtersystem som er lett/praktisk å tømme. Effektiv lading. Et pluss med avtagbart batteri. Rask og effektiv levering. Kvalitetspakke til en fornuftig pris👌👍

Antwort von Dibea Norge
Denne støvsugeren innfridde våre forventninger etterhvert som vi ble kjent med den. Meget god sugeevne, lett å bruke, og meget lett å tømme, samt renhold av filtrene. I tillegg har vi opplevd meget god service vedr kjøpet. Anbefales..

Antwort von Dibea Norge
Veldig god service og kundebehandling. Servicesenteret deres ringte meg opp, uoppfordret, for å innformere om ordren min. Kjempefornøyd og jeg kan anbefale Dibea.

Antwort von Dibea Norge
OK støvsuger. Litt snodig at det ikke var plass til alle 3 munnstykkene på veggstativet. Og så kunne det gjerne fulgt med noen skruer som passet.

Antwort von Dibea Norge
Rask levering: To dager fra bestilling til levering. Og støvsugeren leverer som forventet. Fornøyd kunde.

Antwort von Dibea Norge
Strålende støvsuger. Den har funksjon som gjør at man kan svinge enkelt rundt hjørner. I tillegg er den lett å bære, og har god sugekraft. Anbefales!

Antwort von Dibea Norge
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.