Directkoop Bewertungen 21

2,0

2,0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Kocht een high pressure cleaner na…

Kocht een high pressure cleaner na montage werkt het gewoon niet.GELIJK welk nummer u opbelt wordt u van het kastje naar de muur gestuurt.zelf op een aangetekend schrijven na 14dagen geen reactie.(brief naar hoofdzetel in LUXENBOURG)een besluit allemaal brol en zeker misleidende reclame.mijn.adres .Lievens URBAIN. BOUDEWIJN HAPKENSTRAAT .TORHOUT

6. Februar 2026

Product willen kopen meteen op tv en via telefoon

als je product wil kopen promotie langs tv of op de site is niet gelijk of zelfde product , Bel je aangaande bestelling reclame op TV , vragen aan telefoon uw bank rekening nummer ! Ik zei dat het een rare manier is ...met tegenwoordig al die fake toestanden enzo , de man aan andere kant van de lijn HEEEEEL onvriendelijk ja mvr we hebben geen tijd om uitleg ofwel geef je me uw rekening nummer omte bestellen of niet , ons nummer staat op tv we zijn een heel vertrouwbare zender ! 1 de persoon had al niet echt een nederlands of vlaams accent ! en 2 Bankrekening nummer zomaar via telfoon vragen is de tijd van heden ONVERTROUWBAAR , vroeger kon men dan achteraf betalen met een overschrijving dat zou veel beter zijn

28. Februar 2026

!Na een bestelling wordt je gebeld door…

Na een bestelling wordt je gebeld door iemand die met moeite Nederlands spreekt. Vraagt ook bankinfo e.a. wat niet hoort.Je krijgt pas 1 dag later een klein lijntje van bevestiging van je bestelling,niet eens leveringstermijn noch track and trace mogelijkheid.
Ik heb mijn bestelling onmiddellijk geannuleerd, waarop ik antwoord kreeg per mail dat dit niet kon. Heb nooit mijn bestelling gekregen. ZEER DUBIEUS.!!! Onbetrouwbaar!!!!

15. Dezember 2025

Geweldige ervaring en persoonlijke service

Naast de snelle levering wil ik een groot compliment geven aan de klantenservice. Ik had een specifieke vraag en de medewerker hielp me direct en heel deskundig verder. Dankzij dit persoonlijke contact bestel ik hier de volgende keer zeker weer

29. Dezember 2025

Nooooit iets bestellen!!!

Nooooit iets bestellen!!!
Oplichters!!!!!!
Kreeg zonder enig overleg een ander artikel. Na terug sturen niets meer vernomen! Geen geld terug gekregen. In de mail blijven ze herhalen dat het niet! is aangekomen. Klinkklare onzin volgens post nl. A.m.lok

9. Oktober 2025

Maar de helft van mijn bestelling…

Maar de helft van mijn bestelling aangekregen(wat ook niet eens werkt)
Ik probeerde via chat contact te leggen en tot gevolg >>>> GEEN ANTWOORD
IK probeer via telefoon en krijg direct melding oproep beeindigd ???????????????????

28. Juli 2025

Bestelling wordt niet geleverd

Volgens track and trace ligt pakket in Tilburg GLS. Het wordt niet geleverd, het lukt niet om met GLS of Directkoop.com contact op te nemen.
Ik wil mijn geld terug maar krijg geen hulp.
Ik zal hier consumentenbond en advocaat voor inschakelen.

3. Juni 2025

Toestel geleverd zonder factuur

Toestel geleverd zonder factuur. Dus geen waarborg. En op emails met vraag naar die factuur wordt uiteraard niet geantwoord. Was eerste en ook laatste keer dat ik bij DirectKoop iets bestelde maar de negatieve ervaring zal nog lang rondverteld worden als waarschuwing.

27. Mai 2025

Eigenlijk niet eens 1 ster waard

Eigenlijk niet eens 1 ster. Ander product geleverd dan besteld en gewoon op de afleverbon het bestelde product vermelden. Als je daar een opmerking over maakt, krijg je te horen dat ze volgens hun leveringsvoorwaarden een vervangend product mogen leveren. Geen retourbon aanwezig en verzendkosten moet jezelf betalen. Adres om te retourneren onduidelijkheid. En dan maar afwachten of je je geld terug krijgt. Hier geen producten bestellen! Neigt naar oplichting.

20. Mai 2025

Zeer slecht bedrijf,

Zeer slecht bedrijf,
Verkeerd product geleverd,
Retour gestuurd extra kosten betaald
Klantenservice onbeleefd, slecht tot niet bereikbaar.
Restitutie 4 weken later nog niet ontvangen.
Onbetrouwbaar, waardeloze ervaring.

5. Februar 2025

Gekocht van gezien op TV Slang om…

Gekocht van gezien op TV Slang om gemakkelijk iets af te spuiten met druk en extra batterij ter waarde van om de 100 Euro. Mededeling dat het met Bpost gaat komen maar track-trace blijft daar stilstaan bij begin. Contact met B post genomen daar zeggen ze dat de klacht moet van de afzender komen dus Directkoop.
En daar zeggen ze beetje geduld de eerste keer . Vanaf dan zijn ze niet meer bereikbaar .

16. Februar 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen