Altid en fornøjelse at modtag sine pakker og tøm papkassen for de lækkerige man har bestilt. Som regel hurtig levering. Pakket godt, så trods til tider hårdhændet fragtmand er indhold intakt. Kæmp... Mehr ansehen
Super dope service, fede produkter på hylderne og lynhurtig levering. Kæmpe skud ud til gutterne bag DripsCph!
Ville egentlig ikke give 5 stjerner, fordi det ofte giver et misvisende billede. Men efter at have undersøgt markedet for maling og herunder specifikke produkter som 2 komponent klarlak, metallic-fa... Mehr ansehen
Fantastic store made to feel welcome soon as I walked in the door on both visits one visit I was picking up paint second Time I was just browsing both great experiences very helpful staff Highly... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DRIPSCPH - din kilde til kreativitet inden for spraymaling, tusser og meget mere, til det dynamiske street miljø. Opdag vores brede udvalg af kvalitets produkter og find alt det du behøver for at skabe dit unikke mesterværk.
Lille Kirkestræde 3, 1072, København, Dänemark
- info@dripscph.com
- www.dripscph.com
Das haben sich andere Leute angesehen
God service - pakkerne er kommet som de skal. Min dreng elsker butikken 🤩
Alt fungere bare👍🏻👊🏻
Alt fungere bare👍🏻👊🏻
Nemt at bestille og hurtig levering👌
Det er mit første køb på Drips
Det er mit første køb på Drips, og en julegave til min nevø. Altså kan jeg ikke bedømme ud fra min egen oplevelse, udover at det var super nemt at handle på jeres site, og når min nevø ønsker gavekort fra jer, så er det kvalitet.
God jul til jer, Magnus og Morten
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering
Super førstehåndsindtryk!
Har lige modtaget min første ordre fra DRIPS CPH. Hurtig levering, alt godt. Det var ikke verdens største ordre, men på trods af det, var der lige en lille mappe med en 15-20 stickers. KÆMPE ting for min knægt der fik lidt fede stickers til væggen. Klart en webshop jeg kommer tilbage til! Tak :)
Super service!
Jeg skrev til Torben hos Drips, fordi jeg ikke havde en pind forstand på graffiti maling, som min nevø ønskede sig. Han skrev udførligt med link, hvad slags jeg skulle købe, og at jeg for øvrigt ikke skulle overtænke valget og især farvevalget :-) Det var virkelig en super service, og varerne kom nemt og meget hurtig, virkelig alle tiders oplevelse!!!
Nemt og hurtigt👍🏼
Alt var som det skal være, nemt at finde produkterne, hurtig levering, fint pakket
Alt i alt velfortjent ⭐⭐⭐⭐⭐
100% i orden forsendelse
Dejlig hjemmeside og god service
Dejlig hjemmeside og god service
Det er let at navigere hjemmesiden og tingene kommer hurtigt :)
Glad og veloplagt personale
Glad og veloplagt personale. Som altid er klar til at give god service og lave en god handel.
Top klasse forretning.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering, der ud over har de alle de varer du behøver i din maleriske/kreative proces og har du spørgsmål ang deres produkter eller din ordre så du et hurtigt og top professionelt svart på meget kort tid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemt at finde hvad jeg skulle bruge på…
Nemt at finde hvad jeg skulle bruge på webshoppen, gode priser og hurtig levering.
Top klasse
God oplevelse
Lynhurtig levering, varerne er pakket ordentligt, skarpe priser og kvaliteten af malingen er som den skal være!
- der køber jeg mit udstyr fremadrettet 🙂
gode priser og altid god kundeservice
spot on
Fint udvalg, fair priser, og hurtig levering.
Jamen what´s not to like
Hurtig og sikker levering fra dag til…
Hurtig og sikker levering fra dag til dag . Molotow tussen er perfekt.
Bedste Graff shop i Denmark🔥🔥
Kan klart anbefales !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.