DSB Rejsebureau Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sidder her, skal hjælpe min mor med bestilling af togbillet. Jamen, det er bare op af bakke. Appen siger, bestil sæde, det kan man ikke på den rute. Den bliver ved, det er så dårligt. Er det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en skuffende oplevelse med lange og uforudsigelige forsinkelser. Fra København til Århus. 50 minutes forsinkelse som løber 10 minutter ad gangen som ikke giver muligheden for at tilpasse rejse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i 3 uger forsøgt at få fat i DSB udland på telefon. Har ringet weekend, hverdage og på forskellige tidspunkter. Det er bare ikke muligt at komme igennem. I dag sad jeg først 45 min i kø. La... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bliver presset til at ændre rejsekort til APP. Dette skaber trængsel på Sjællands eneste fysiske DSB rejseinformation/billetkontor Hovedbanegården. En times venten for at få udstedt et basisk... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det værste lorteselskab!

Jeg har stort set kun erfaret mig dårlige oplevelser med DSB! De er altid forsinkede eller aflyser tog. Med andre ord kan man SLET ikke regne med dette lorteselskab. Dertil kommer, at deres medarbejdere er ubehøvlede og altid sure. Hold jer langt væk!!!!!!

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

12 -12 timers togtur fra h….

Tur til Prag med min mor på 73år og søn på 11år.
12/13 timer hver vej - og på vej ned virkede den vogn vi havde plads i ikke, så vi måtte finde pladser i toget, og hele tiden være bange for der var nogle der kom og smed os væk. Næste tog 6 timers tur uden aircondition, et sted mellem 35 og 40 grader uden mulighed for at kunne åbne vinduer sveden løb ned sf os - og vi kunne ikke få andre pladser.
På vej tilbage havde vi 1 klasse, og vi købte med vilje et stop da min mor er dårligt gående, de lavede det så om til 2 stop hvilket gjorde det meget mere besværligt for os - og det sidste tog fra Hamburg 5 timer igen uden aircondition, det var planen at vi skulle hygge og nyde turen( brugt 2 dage af ferien på at tage toget, men det blev gjort til en helvedes tur, sveden løber ned af os mens jeg skriver denne anmeldelse. Jeg vil aldrig nogle sinde anbefale nogle at tage med toget. Mvh katja

14. Juli 2023

Ubehøvlet medarbejder…

En ellers okay rejse skulle ødelægges af en meget sur og ubehagelig medarbejder som tilsyneladende ikke ved hvad høflighed er. Jeg kom til at afbryde en samtale da jeg troede den ene ikke var optaget og ja det kan jeg udemærket godt forstå er irriterende for hende, men hendes udbrud og valg af svar var på ingen måde berigtiget. Efter hun er færdig med at snakke vælger hun at ignorere mig og svare en anden ung man på hans henvendelse, hvor til hun nedladende fortæller ham at det jo nok er det har tog, for hvad troede han ellers det var. Hun var bare en rigtig ubehagelig oplevelse. (D. 14/7-2023 på Nyborg station kl 12:35)

14. Juli 2023

Hold jer væk

Hold jer væk! Et eksempel på, hvor galt det går når et firma sidder på markedet. Utrolig dårlig drift, der går udover alle passagerne og personale. Tag en bus i stedet - det er ærligt 9/10 gange den bedste beslutning, det er billigere og du kommer frem til tiden.

18. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes det er morsomt at man…

Jeg synes det er morsomt at man anmelder DSB Rejsebureau endnu, det er næsten som Irma.
DSB Rejsebureau lukkede i 2012, hvorefter rejsebureau virksomheden ophørte.
Men det var et fantastisk rejsebureau, skulle du med Cruise fly eller tog, sp fik vi altid god hjælp.

Så underligt at så mange anmelder DSB REJSEBUREAU uden at have handlet der.
Men jeg var glad for det.

31. März 2023

Utilstedelig håndtering af kunderne

Fredag kontaktede både jeg og min bror DSB Udland for at høre, om der vat problemer med mandagens hjemrejse fra Hamborg. Det var der ikke, sagde man i DSB. Men mandag er al togtrafik aflyst, og man kunne så i tirsdagens udgave af Flensborg Avis læse, at alt ville stå stille mandag i Tyskland. Altså dagen før vi ringede.
Læg dertil, at DSB stadig solgte billetter søndag til mandagens rejser selv om de måtte have vidst at det ikke ville gå. Det er meget tvivlsom firretningspraksis, for nu at sige det meget mildt. Andre ville bruge stærkere ord.

25. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På hjem rejsen er toget igen forsinket

På hjem rejsen er toget igen forsinket. Jeg spurgte pænt en kontrollør om jeg måtte vente 10 min med at vise min billet (som er den tid toget er forsinket) og hun udviste forståelse. Hvis medarbejderne er så opgivende, så må der bestem være noget galt med virksomheden.

8. März 2023

Modbydelig service desværre

Personen på perronen henviste i første omgang mig til en vogn der ikke kørte videre. Heldigvis blev jeg guidet videre af en anden medarbejder da jeg sad i den forkerte vogn. Den førnævnte medarbejder der først havde sendt mig forkert i byen, stod selv nu ved den rigtige vogn men sagde at det her tog ikke kørte til Hobro, men kun til aalborg.
Tog chancen og spurgte en passager indeni toget om det stoppede i Hobro og det gjorde det.

Det er fair at lave en bummer, men der var en nedladende attitude og en konstant stirren ned i sin mobil uden så meget som et gram a service i “dialogen” med medarbejderen.

Han sagde dog tak da han scannede billetten og den brokkede sig ikke, så mon ikke jeg sidder på det rigtige tog!

Men hvor ville jeg dog ønske at DSB blev udsat for lidt konkurrence eller i det mindste kunne levere en nogenlunde service med de billetpriser de tillader sig at tage

13. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bruger DSB hverdag - men ville ønske jeg kunne lade være

Jeg bruger DSB hverdag. På Kystbanen og når man tænker på at toget jo ikke er en ny opfindelse, så er jeg simpelthen så forbavset over hvor svært det er at få det til at køre på skinner. Jeg er tom for ord. Det er under al kritik at letbanen i Århus får Kystbanen til at ligne et uland.

Jeg går ud fra at det er et forholdvis lukket system at køre på skinner men det er dagligt der er ændringer og aflyste toge. Man kan endda stige på et tog og undervejs få at vide at det så alligevel ikke stopper på den station man skal af på. Det er umuligt at regne med. Som et spil terninger.
At have månedskort virker som om joke. Priserne bliver kun højere, servicen dårligere og i stigende grad utilregnelig. En infrastruktur som køre dårligere skal man sørme langt væk for at finde. Kan vi ikke få Japan til at drive DSB, please…

1. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dsb er det værste mot på jorden

Dsb er det værste mot på jorden, man skal betale 650 kr om måneden for at skulle vente 30 min på en bus så man kan køre 4 stop for at vente 20 min på et tog som alligevel bliver forsinket eller aflyst. jeg tror helt seriøst aldrig jeg har oplevet et tog der kom til tiden efter kl 19.

15. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DSB er skyld i akademisk fiasko

DSB havde en fejl på skærmen, så jeg blev sendt med et tog i den forkerte retning, skulle bruge en time, hvoraf jeg det meste af tiden skulle stå og fryse i kulden, bare på at komme tilbage til startpositionen. Jeg nåede pga. dette ikke en deadline på projektarbejde med min gruppe. De ville ikke engang sende en taxa, selvom jeg var omfattet af rejsegarantien. Og den eneste fortrøstning efter en lang og besværlig klageprocess var en refundering på 10,44 kr. Som om at det gør op for de problemer DSB har sat mig og min gruppe i.
Det værste er næsten at det ikke er første gang de laver en så idiotisk fejl, og de slipper afsted med det fordi de nærmest har monopol på togene i Danmark. Jeg skammer mig over at bo i et land, hvor vi er afhængige af offentlig transport som DSB, som gang på gang laver fejl uden det har nogen konsekvenser.
Jeg vil anbefale alle at holde sig væk fra DSB, for jeres eget mentale helbred. Jeg vil hellere dø af global opvarmning fra osen af 5 mio. biler, end jeg vil køre med DSB igen.

22. November 2022

Kun dårlige oplevelser med DSB

Jeg rejser jævnligt med DSB og har flere ubehagelige siturationer. Ikke bare engang efter utallige kun forsinkelser. Så sent som i dag (d.25) fik jeg en kontrolafgift på 750kr. Ja jeg havde selv lavet en meget lille fejl, har muligvis trykket forkert og overset at jeg havde bestilt tog til d. 26 - dagen efter. Det fremstod på billetten at det er samme tog, samme tidspunkt og samme rejse. Men alligevel kunne jeg ikke få lov til at benytte den billet jeg havde pga en lille fejl. Jeg kan ikke få refundering for billetten. Og med det har jeg jo nu en billet (kontrolafgift). Jeg har aldrig fået bøde i DSB og har altid betalt.
Men den værste oplevelse var dog da jeg fik stjålet min weekend taske i tåget og med tårer i øjnene, alt stjålet undtagen telefon, kontaktede jeg en ansat for at høre hvad jeg skulle gøre og om der var overvågning i toget. Hun kiggede på mig med den mest ligeglade attitude og sagde “nej og du skal kontakte kundeservice”
Jeg ville ønske at jeg ikke var nødsaget af at benytte dsb. Men som studerende er det næsten kun orangebilletter der kan svare sig på de lange distancer.

25. November 2022

Uansvarlig DSB

Jeg har lige været på en togtur fra kbh. Til vejle, aldrig har jeg oplevet noget lignende uansvarlig. Fra Odense til Vejle blev vi stuvet/presset sammen på så lidt plads at selv kontrolløren opgav at komme rundt. Cykler, barnevogne, bagage og mennesker over alt. Samtidig siger man så over højtaleren VI HENSTILLINGER TIL AT MAN AF SIKKERHEDMÆSSIGE ÅRSAGER IKKE HENSTILLINGER BAGAGE I MELLEMGANGEN! Der stod også så meget i forvejen at det ikke var mulig. Min kollega og jeg havde bestilt plads, og betalt for pladsbillet hele vejen, jeg har billeder, men da der er personer jeg ikke kender kan jeg ikke sætte dem på her.

17. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr