Tog afsted med min veninde alene til magaluf, alt fungerede helt perfekt. Guiderne var virkelig gode især Tilde, lau, Simon og Chris bartenderen fra solsidan (så fed bar, altid en god fest), så skøn e... Mehr ansehen
Mega gode guides, sjove fester og lækker alkohol😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 tilde var den Aller bedste selvom hun er lidt mærkelig. Jacob Lau og Simon var også helt fantastiske og meget... Mehr ansehen
2. gang i Sunny - behøves jeg sige mere. Vil foreviget anbefale til ALLE jeg kender. Wow det er de bedste oplevelser i mit liv. Næsten udelukkende på grund af guidernes fede humør og dejlige dejlige u... Mehr ansehen
Sunny Beach er helt klart det bedste valg! ☀️ De har nogle virkelig professionelle guides – især Noah, Sofie og Magnus. Kæmpe anbefaling herfra! 🙌 Minder for livet
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du med på Danmarks vildeste ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf eller Aiya Napa? Så tag med DUF-Rejser på dit livs oplevelse. Hos DUF-Rejser finder du de billigste All-Inclusive rejser i markedet.
Bredgade 36, 1260, København K, Dänemark
- info@duf-rejser.dk
- www.duf-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Guider havde den vildeste stemning og…
Guider havde den vildeste stemning og festerne var fede
Den var god godt gang i den
Kæmpe Anbefaling
Vellykket ferie, med fede arrangementer og fester. Fantastiske guides der løftede oplevelsen
Sigurd er fkn grineren og har godt…
Sigurd er fkn grineren og har godt humør hele dagen rundt. Helt klart året guide/ fed gut
Mega fede guider og gode fester, især guiden simon i magaluf, er en topfed fyr, absurd god mand
Det var en mega fed tur
Det var en mega fed tur. Alle guiderne var på , fik os op i gear og klar på den væreste. Bente og natasja de var mega flinke og rare med at hjælpe. Simon og Lau de var mega fede, god stemning og lidt jysk humor er altid godt
God ferie til at smide hovedet og komme…
God ferie til at smide hovedet og komme hjemmefra
Duf rejser er ikke pengende vær
Duf rejser er ikke pengende vær, vi var 8 drenge af sted. Og blev presset til at købe armbånd med fri drikkelse. Hvilket ikke var pengende vær.
Guiderne metoder med at presse folk til noget man ikke har lyst til er ulækker. For eksempelat købe armbånd. Og hvis man så ikke køber det, ignorér de os som vi var luft.
Har aldrig været ude for noget lindrende.
Det var et stor skam. Hvis vi kunne havde givet dem -10 havde vi gjort det. Vi var med til alle festerne og 2 af dem var delvist med fri bar. Det ene var en bådetur med fri rødvin eller øl- den anden gang var en fest hvor man har en halv time med fri bar og halv time uden og sådan skifter det hele aften.
Med så dårlig tur vil man smide penge ud af vinduet hvis man tag med Duf rejse til sunny beach.
Vi kommer aldrig og på ingen måde anbefalede nogen af rejse med Duf rejser.
Vi har talt med andre da vi var af sted som sad med samme følelse.

Antwort von DUF-Rejser.dk
Jeg havde Julius some guide i Magaluf
Jeg havde Julius some guide i Magaluf, først syntes jeg han var lidt underlig. Men så kom han på morgen run hvor han gav mig den bedste fodmassage jeg nogensinde har fået. Han var ligeglad med fodsvamp og indgroede tånegle, og han sagde han gjorde det for sin egen nydelse.
10/10 oplevelse. Kan klart anbefale!!!
Astrid er bedstden bedste duf Guide ever
Astrid er den bedste duf Guide ever! Krille fixede mine klipklapper i går så han er 10/10. Vi kommer kun igen hvis de også er der!
Astrid og krille er de bedste guider vi…
Astrid og krille er de bedste guider vi kommer kun hvis de kommer tilbage næste år
Astrid er den bedste guide
Astrid er den bedste guide, så sød og med så god energi
Fed oplevelse og gode guider
Rigtig gode guider, vi vidste altid hvad planerne var og ferien var perfekt
Havde en virkelig fed ferie med masser…
Havde en virkelig fed ferie med masser af gode fester. Blev taget rigtig godt i mod af guiderne og der var altid hjælp og komme efter hvis man hva i tvivl om noget.
Vanvittige gode guider
Vanvittige gode guider. Klart anbefales.
Astrid, Kristian, Tilde, Sebastian og Sigurd har gjort vores ferie til noget vi ikke glemmer.
De er de sødeste guider i verden.
Det har været en sindssygt oplevelse…
Det har været en sindssygt oplevelse med duf og guiderne har været meget på. Kristian, Tilde, seb, Astrid og Sigurd, har været fuldstændig magisk. Båd turen er det fedeste jeg har prøven.
Hej Astrid hun har taget i mod min ven…
Hej Astrid hun har taget i mod min ven så godt, derfor elsker jeg hende som guide helt vildt! Kristian er også en mega god guide, fordi han altid har et mega godt humør, hele tiden!
Kæmpe anbefaling
DUF Rejser gjorde virkelig min uge uforglemmelig, og jeg kan kun anbefale at rejse med dem. Hele teamet var søde, imødekommende og gjorde meget for, at alle havde en god oplevelse – især Lau, som var et mega nice menneske, som altid gjorde alt for at få alle til at føle sig inkluderet. Helt igennem fantastisk energi.
Selve hotellet, kunne have været bedre. Maden var ikke helt noget at råbe hurra for, og drinksene kunne godt have været bedre. Til gengæld var personalet på hotellet utrolig søde og hjælpsomme, og værelserne var lækre, rene og der var ikke noget at sætte en finger på. Alt i alt en virkelig god ferie med en masse fede minder. ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.