Virkelig en fantastisk rejse med DUF Rejser! Det er mega fedt, at der findes et dansk rejsebureau, hvor man både får en masse socialt ud af rejsen, fester og lærer en masse nye mennesker at kende,... Mehr ansehen
Til og starte med var duf kontorets ansatte top gode til og besvare alle spørgsmål og svare hurtigt igen på mail også.😎 Duf guiderne var også 100% top nice virkelig søde guider med højt humør og b... Mehr ansehen
Den fedeste rejse jeg har haft længe. De sødeste, fedeste og mest festelige guider jeg har mødt. Dog skal i komme af med den blåhåret sure receptionist på sun palace, hver enste gang man tråtte ind... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du med på Danmarks vildeste ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf eller Aiya Napa? Så tag med DUF-Rejser på dit livs oplevelse. Hos DUF-Rejser finder du de billigste All-Inclusive rejser i markedet.
Bredgade 36, 1260, København K, Dänemark
- info@duf-rejser.dk
- www.duf-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De er de besdte de er voldsomt nice de…
De er de besdte de er voldsomt nice de er fkn hygge Simon og Jackob lau elsker maga og dem
Mega fede fester og super fedt team
Mega fede fester og super fedt team, men specielt til to af årets guider nemlig Jacob Lau og Simon. De har været med til at skabe den perfekte fest stemning til hver fest og har altid masser af energi. De hjælper med at gøre gæste oplevelsen mega fed.
Det er det fedeste jeg nogensinde har…
Det er det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Jacob Lau og Simon var de fedeste guider, der virkelig fik stemningen i gang. Vil 100% anbefale alle at bruge duf rejser og tage til maga fkn luf.
HOOOOOOOOLLLDDDD DA KÆFT
HOOOOOOOOLLLDDDD DA KÆFT
JACOB LAU OG SIMON
De to guider i magaluf fatter virkelig at feste og holde dig oppe. Hold da magle mand
Glæd jer:)
Sindsyg gennemført ferie med sjove…
Sindsyg gennemført ferie med sjove guider
Victor og Julius er nice fnk chefer
Victor og Julius er nice fnk chefer
Simon og Jacob er de bedste guider i hele verden og gav os den fedtes aften i hele verden de skal 100 procent have en løn forhøjelse og fri bar i en måned
Viktor og Julius er Nice
Viktor, Julius, Simon Jacob er de bedste guider nogensinde de er fkn Nice
De bedste mand folk du kan komme til at kende
Victor og julius er de bedste
Viktor og Julius de bedste guides…
Viktor og Julius de bedste guides nogensinde, kom til magaluf omgående sheriffer.
Julius er the sh’t🥳🥳🥳🥳
Alle guiderne er nogen helt vanvittigt fede guider, elsker dem seriøst så meget og de har gjort ferien så fed, tak for det ♥️
Simon og Lau er de bedste guider
Simon og Jacob Lau er de bedste guider. De var de bedste guider jeg nogensinde har mødt, de talte mig igsngwn hele processen, og vi havde det mega godt sammen. De var rigtig snakkesalige og elskede at brugenderes tid med ogs gæster og det værdsætter jeg altid
Jacob lau og Simon er seriøst nok de…
Jacob lau og Simon er seriøst nok de bedste guider nogle sinde, de har flækket floor hver dag, og jeg forstår seriøst ikke hvordan de kan være så friske og på hver dag, elsker virkelig deres energi, og de har gjort magaluf til den bedste destination af dem alle
Kæmpe lækker ferie i maga
Kæmpe lækker ferie i maga. Natasha, Bente og Tilde er top guider❤️
Mega lækker ferie i Maga
Mega lækker ferie i Maga. Tilde og Nathasja er frække
Lau og Simon i magaluf var fremragende…
Lau og Simon i magaluf var fremragende guider. Kæft nogle guttermænd der kan sørge for vi har det fedt! Vi kommer igen!
Jackob Lau og Simon gjorde Magaluf et…
Jackob Lau og Simon gjorde Magaluf et meget bedre sted være
Jacob Lau og Simon er de Aller sjoveste…
Jacob Lau og Simon er de Aller sjoveste guider her på fuxking fede magaluf! Kæmpe shourout til de boys.
De vinder ugen guide
Turen til magaluf var vanvittige
Turen til magaluf var vanvittige. Kæmpe skud ud til Simon og Lau, de kan virkelig sætte gange i festen.
Julius og Victor er Nice og mega på…
Julius og Victor er Nice og mega på hver dag. Simón er den der er mest på i Magaluf. Den sødeste guide er helt klart Jacob, han er altid i godt humør, han ser godt ud og sørger altid for en god aften. Er dine venner kedelige og du vil have en god aften eller bare en god snak så find Jacob.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.