Tog afsted med min veninde alene til magaluf, alt fungerede helt perfekt. Guiderne var virkelig gode især Tilde, lau, Simon og Chris bartenderen fra solsidan (så fed bar, altid en god fest), så skøn e... Mehr ansehen
Mega gode guides, sjove fester og lækker alkohol😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 tilde var den Aller bedste selvom hun er lidt mærkelig. Jacob Lau og Simon var også helt fantastiske og meget... Mehr ansehen
Jeg havde en helt fantastisk tur med DUF Rejser til Sunny Beach! Alt var godt organiseret, guiderne var virkelig søde og hjælpsomme, og der var en virkelig fed stemning hele ugen. Rejsen levede fuldt... Mehr ansehen
Fantastiske guider. victor, jacob og julius, og sidst men ikke mindst tilde, bente og natasja er bare nogle kæmpe humør bomber. Stor respekt til dem. Og pigerne er selvfølgelig mega smukke og søde. #t... Mehr ansehen
Skal du med på Danmarks vildeste ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf eller Aiya Napa? Så tag med DUF-Rejser på dit livs oplevelse. Hos DUF-Rejser finder du de billigste All-Inclusive rejser i markedet.
Bredgade 36, 1260, København K, Dänemark
- 70267277
- info@duf-rejser.dk
- www.duf-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Tilde fra ayia napa er goaten
Tiller er årets guide i aiya napa
Tiller er årets guide i aiya napa
Lovely bird
Tilde fra ayia var simpelthen 10/10
Tilde fra ayia var simpelthen 10/10, stjerneguide, og hun burde klart få lønforhøjelse!😁😁😁😜📸
Tilde fra Ayia var sååå sød
Tilde fra Ayia var sååå sød, det er mit andet år hernede, og jeg elsker bare Tilde, hun er genial!!😘
Den var god
Den var god. Super søde og gode mennesker som gør alt hvad der skal til for at få en god ferie. Hotellet også rigtigt godt
Mega dejlige guider
Mega dejlige guider !
Lucia og aisha
Bedste ferie nogensinde
Bedste ferie nogensinde, vi ses næste år igen. Yndlings guider er Amalie og Lucia - var helt uundværlige. Glæder mig til at se dem til Reunion igen ❤️
Den fedeste rejse jeg har haft længe
Den fedeste rejse jeg har haft længe. De sødeste, fedeste og mest festelige guider jeg har mødt. Dog skal i komme af med den blåhåret sure receptionist på sun palace, hver enste gang man tråtte ind på hottelet og hun var på arbejde var det ligegyldigt hvad man gjorde så var forkert.
Fed rejse kommer 100% igen
Noah var klart den bedste guide
Noah var klart den bedste guide, stærkt efterfulgt af Aisha
Lucia var min yndlings guide
Aisha er sød og hjælpsom
Aisha er sød og hjælpsom, løsningsøjenteret og altid i godt humør
Rigtig fed energi fra guiderne
Det har været en oplevelse for livet og…
Det har været en oplevelse for livet og man skal prøve det her du er lykkelig hver dag og gode guider til at passe på en noah og aisha er bedst tag ned inden det er forsendt