Vaak CD's besteld ook via Bol. CD's die elders niet meer leverbaar waren. Ook tegen een schappelijke prijs. Altijd tijdig bezorgd. Nooit problemen ondervonden.
29 september 2 joypads besteld 3 weken lang aan lijntje gehouden met smoesjes zoals zending is kwijt we sturen opnieuw daarna natte dozen in magazijn en daarna we wachten tot we ze binnen hebben en d... Mehr ansehen
Vermijd deze handelaar. Dubbele vinyl gekregen met 2 dezelfde platen erin. Na contact stuurden ze alweer een exemplaar met dezelfde foutieve vinyls. 2 keer maken ze dezelfde fout en weigeren daarna he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Vaak CD's besteld
Een mooie 4k blu-ray gekocht van U571
Een mooie 4k blu-ray gekocht van U571, de volgende dag in huis, en werkt perfect! Dankjewel, DVDOutlet! Groetjes Arno van den Berg
Via bol een LP besteld bij DVDoutlet...
Via bol een LP besteld. Werd er een CD bezorgd... Op advies Bol deze teruggestuurd en wederom de bestelling geplaatst. Dat bleek toch weer om een CD te gaan. Op tijd de bestelling geannuleerd, maar toch werd hij bezorgd. Dus 2x voor niets naar het afleverpunt moeten rijden. Navraag Bij Bol bleek dat ze de beschrijving verkeerd hadden opgegeven. Dus overal Vinyl en LP vermelden terwijl het feitelijk om een CD ging. Misleidend en teleurstellend. Om coulance gevraagd, maar uiteraard denken ze daar niet aan. Ik mijd DVDoutlet (ook via Bol).
Via bol.com een bestelling geplaatst.
Via bol.com een bestelling geplaatst.
Niet op tijd verzonden dus geannuleerd; geven foute informatie aan bol.com door alsof iets bezorgd zou wezen in de brievenbus (een 12" LP!).
Bestel niet bij deze lui!
CD Echo van My Baby
Half december 2025 de CD Echo van My Baby besteld. Helaas is dit geen (audio)CD maar een copy protected compact disc die niet voldoet aan de red book specificatie en dus weigert op mijn beide CD spelers af te spelen. Daarop contact gezocht met DVDoutlet.nl. Afgesproken dat ik de CD kon retourneren en mijn geld zou terugkrijgen. Na een aantal mailtjes eindelijk het retouradres en de retourprocedure gekregen. Daarop de compact disc teruggestuurd (kostte mij nog een €5,70 aan verzendkosten). Helaas, nog steeds geen geld terug na 6 weken. Dus geen CD en in totaal bijna €25 kwijt. Ik ga nu DAS inschakelen om mijn geld terug te krijgen en eventueel aangifte te doen van misleiding (de CD is geen audio CD) en/of oplichting (CD kwijt, geld kwijt).
Ik heb een collectors harry potter…
Ik heb een collectors harry potter schaakset gekocht van bijna 400 euro.
Het was goed verpakt maar helaas van het bord is een bol van een hoek los en 3 delen aan de onderkant.
Hierdoor verliest het zijn collectors waarde. Retour sturen is omslachtig het is lomp en zwaar.
Ik krijg 10 % korting en daar blijven ze bij. Dvdoutlet ziet dus niet in wat dit product waard is. Het stond ook even 12 euro goedkoper op bol. Dan krijg ik nu 38 euro terug. Belachelijk.

Geen levering
Na meerdere beloften voor verzending product (5 december kado), dag voor Kerst nog niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar. Via mail aan lijntje gehouden. Besteld via Bol, deze heeft het netjes opgelost. Onbetrouwbaar bedrijf!
Dit is al de tweede ervaring met…
Dit is al de tweede ervaring met Dvdoutlet, en wederom een slechte: ik had bij bol.com een lp besteld die door dvdoutlet geleverd zou worden. Ik had ook nog een andere lp die door bol.com zelf geleverd wordt besteld. Ik gaf als bezorgmoment vrijdag aan, want dan ben ik thuis. Maar voor de lp van dvdoutlet kun je geen bezorgmoment opgeven dus deze werd direct verstuurd zodat hij zonder overleg bij mijn buren door de bezorger is achtergelaten.
Mijn buurman vertelde dat er een vouw in de dunne kartonnen verpakking zat en dat hij hem even recht gevouwen had voor mij. Ik weet van een vorige ervaring dat dvdoutlet waardeloze verpakkingen gebruikt zodat producten beschadigen. Deze erg dunne kartonnen hoes was dicht gesealed en de omtrek van de doos was nauwelijks groter dan die van de lp zodat je niet weet waar je kunt knippen. Elk van de 4 zijden is gelijk, dus er is geen strip waar je hem kunt openen zoals bij een goede platenverpakking wel het geval is.
Met veel zorgvuldigheid heb ik de doos kunnen openen, eerst aan de uiterste rand inknippen, dan steeds iets verder tot er een opening is. Toen bleek dat de hoes inderdaad zoals mijn buurman aangaf was dubbelgevouwen.
Deze plaat kan dus direct weer retour. Waarom met grote haast een lp opsturen in een dusdanig slechte verpakking dat je bijna zeker weet dat hij weer retour kan door beschadiging?
Ik lees veel meer reacties waarin melding wordt gemaakt van veel te dunne slappe verpakkingen. DVDoutlet liegt dat er 4 stoot hoeken zijn; dat is onwaar. Ook liegen ze dat hun verpakking deugdelijk is: een gewone planenhoes heeft nog nooit problemen gegeven, maar telkens als je bij DVDoutlet iets koopt komt het bij mij beschadigd aan als gevolg van ondeugdelijke verpakking. Het zou goed zijn als DVDOutlet eens eerlijk is en zijn fout toegeeft i.p.v. hier blijven liegen en onnodig platen laten beschadigen. Dit probleem speelt al langere tijd maar kennelijk heeft DVDoutlet daar geen boodschap aan (en bol.com ook niet).
Ik raad iedereen deze waardeloze winkel af. Ook omdat het al de tweede keer is dat ik een soortgelijke slechte ervaring heb met dvdoutlet.

Antwort von Dvdoutlet
LET OP DE PRIJZEN "Van een Koude Kermis…
LET OP DE PRIJZEN "Van een Koude Kermis thuis thuis gekomen ". Bij meerdere DVD's een mooie aanbiedingsprijs ,op hun site (niet die van Bol.com of een andere portal waar je ze ook vindt) maar als je in je winkelwagentje komt dan staat er een dure prijs. Na meerdere mailtjes, waarbij ook naar mijn computer en browser gevraagd werd, misschien lag daar het probleem (ik heb dit op meerdere verschillende computers en browsers geprobeerd) over het feit dat ik niet de de gepubliceerde prijs krijg in mijn winkelmandje uiteindelijk het antwoordt:
" Beste --mijn email adres--(OPM.: mijn naam is bij hun bekend , maar te menselijk/persoonlijk denk ik) Helaas kunnen wij dit handmatig niet aanpassen. De prijs die u in het winkelmandje ziet is leidend. Hoe de prijsverandering ontstaat, kan ik helaas ook niet verklaren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, --Naam persoon van DVDoutlet--".
Weer een mooi voorbeeld van een bedrijf waar de klant een bijzaak is van de omzet die gemaakt moet worden en waar een probleem melden niet beloond of behartigd wordt , maar gewoon (wettelijk onjuist ! ! waar ik ze ook op gewezen heb , Autoriteit Consument & Markt (ACM).) opzij wordt geschoven...... en door .... het is allemaal te mooi om dit soort bedrijven je humeur te laten verpesten, maar wees gewaarschuwd aan wie je je handel toevertrouwd, doe dat bij een bedrijf waar de duiding klantenservice ook betekend service voor de klant ...

Antwort von Dvdoutlet
Via Bol een Thomson multimedia cosy…
Via Bol een Thomson multimedia cosy systeem besteld. Wordt eerst te laat geleverd. En dan blijkt dat de naald ontbreekt van de platenspeler. Na een oplossing die voor mij niet oké was zelf een naald besteld.
Uiteindelijk toch een mooie oplossing vanuit DVD outlet. De nieuwe naald wordt vergoed en er wordt een gratis LP opgestuurd.
Zo is het uiteindelijk toch goed opgelost. Blij mee !!

Antwort von Dvdoutlet
Lange verzendtijd en alsnog te laat.
26 december een film gekocht via bol.com. Krijg ik 1 dag (5 januari) voordat het zou arriveren een mail dat het niet gelukt is om hem op te sturen. Ik vind bijna 2 weken
sowieso al een lange verzendtijd voor 1 film, maar dan alsnog niet kunnen leveren slaat nergens op.
Nog geen probleem gehad bij OULET
Nog geen probleem gehad bij OULET
Werd netjes afgeleverd via Bol.Com leuke DVD
Warm en koud
Bij bestelling via Bol werken ze zich uit de naad om je te informeren dat de bestelling goed doorkwam, dat ze ermee bezig zijn dat ze werd opgestuurd, enzomeer. Een zeer positieve ervaring!
Heb 1x rechtstreeks op hun website een bestelling gedaan van iets dat Bol niet had: hierop kwam weinig reactie. Het product werd uiteindelijk wel geleverd maar ik werd teveel in het ongewisse gelaten. Zeer frustrerend en tegenstrijdig aan mijn ervaring via Bol. Maar uiteindelijk wel gekregen wat ik wilde.
Een LP besteld, nooit geleverd. Dubieus bedrijf.
Een LP besteld, zou uiterlijk 9 december geleverd worden. Volgens PostNL is het pakket nooit ontvangen of verwerkt. Het is nu de 17e, en na wat mailtjes is de conclusie nu dat ie 'kwijt is geraakt bij de post'. Net zoals bij vele anderen hier. Ik hoop het geld zsm terug te krijgen, dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar.
Via Bol.com een Lp van Lady Gaga…
Via Bol.com een Lp van Lady Gaga besteld, een week later krijg ik een LP van Ben Howard binnen dus meteen retour gedaan. Opnieuw Lady Gaga proberen te bestellen, is het er gewoon niet. Wees dan eerlijk en niet iets anders toesturen.
Lp was keurig binnen 2 dagen binnen
Lp was keurig binnen 2 dagen binnen, dus het gezeur wat hier staat is niet op deze levering van toepassing. Wat ik graag wil mee geven is dat de LP op een goedkope manier is verpakt/verzonden. Ik vind het niet erg om wat meer te betalen als de verpakking goed is. De meeste vinyl liefhebbers hechten daar veel waarde aan. Groet Jeroen
Via bol.com bestelling geplaatst
Via bol.com bestelling geplaatst, levertijd was 10 dagen. Na 10 dagen nog steeds niks gehoord en 3x dagen op rij contact zocht en alleen AI response met: "oh vervelend dat je order nog niet bezorgd is, we gaan het uitzoeken.)
Ik heb een prima ervaring met dit…
Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf, dat wil ik toch ook even melden. Had een LP besteld via Bol.com en kreeg na een paar dagen een bericht dat ze helaas op de geplande dag niet konden verzenden. Toen ben ik gaan kijken op de reviews en maakte ik me wel zorgen ;-) Maar een dag later werd de LP alsnog verzonden en nu heb ik m in huis, dus ik ben er blij mee.
Niks ontvangen
Bestelling van Pokémon booster besteld via bol op 20 nov. Pas verzonden op 26nov en tot op vandaag nog niets ontvangen. Belofte datum was 2 dec. 2x contact gehad, 1x antwoord, zou oplossing zoeken voor 6 Dec. Niks meer vernomen. Mooi is dat!
Ne commandez pas chez eux
Ne commandez pas chez eux. Service non fiable
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.