Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der stod, at der var 3-5 dages leveringstid på varen, men den kom allerede dagen efter! Virkelig lækkert sengetøj, helt perfekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, udvalg og kvalitet! Har handlet der i mange år som tilfreds kunde. Personlig service, vejledning og gode priser. Havde fornyligt en udfordring med et produkt hvor lynlåsen var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et opvaskesæt hos Dynefabrikken for over et halvt år siden, men efter kort tids brug gik pumpehovedet i stykker. Jeg skrev til dem og fik svar med det samme om at de ville rette henvendel... Mehr ansehen

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, dejlige dyner. Tilfredshed med hele købsprocessen.

25. November 2025

Antwort von Dynefabrikken

Tak for din flotte anmeldelse, Laila!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og virkelig hurtig…

Lækre produkter og virkelig hurtig levering!

27. März 2025

Hej Helene.
Tak for du gav dig tid til at anmelde vores butik, det sætter vi stor pris på.

Super service + kvalitet

Bestilte en dyne 140x240 cm + sengetøj i samme størrelse.

Hurtig levering, lækker kvalitet.

De brugte endda tid på at skrive en email til mig for at fortælle at der var en teknisk fejl der gjorde at min pakke vil blive sendt til en anden pakkeshop, hvilket jeg synes er rigtig god service.

Tak for en god handel.

23. Jänner 2025

Hej Mikkel.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi håber du bliver glad for din ekstra lange dyne med tilhørende sengetøj.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre nye dyner & hovedpuder.

Har fået renset & vasket over 20 år gammel dyne med fjer & dun, som blev til 3 nye puder med nyt betræk. En ikke så gammel dun dobbeltdyne vasket & renset + nyt betræk lavet om til 2 dyner. Er yderst tilfreds, har sovet som en dronning i nat :-)
Tak til mette & resten af personalet.

9. Oktober 2024

Hej,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Dejligt når det er muligt at genbruge, og samtidig spare penge. Håber du stadig sover som en dronning.

God kvalitet, hurtig levering

God kvalitet, hurtig levering.
Meget tilfreds med mit køb hos Dynefabrikken. Og god og venlig dialog med kundeservice op til mit valg af dyne.

8. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin hjemmeside med muligheder…

Rigtig fin hjemmeside med muligheder for at vælge det som passer til ens behov uden der er 1000 modeller at vælge mellem. Kvalitet af produktet er i top og de er hurtige til at håndtere ens ordre, og ordren kommer meget forsvarligt indpakket.

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gav sig god tid og kom med super gode…

Gav sig god tid og kom med super gode råd og vejledning over telefonen, der gjorde det langt nemmere at vælge den rigtige dyne. Havde inden da talt med en konkurrent som slet ikke ydede samme gode førkøbsoplevelse.

1. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg placerede en ordre som blev…

Jeg placerede en ordre som blev bekræftet og hørte så intet igennem 5 dage. Da jeg kontaktede dem havde de solgt min vare til nogle andre og havde den ikke længere på lager.
Ærgerlig måde at føre forretning på og så ikke ville indrømme der er sket en fejl. Øv.

19. Jänner 2024

Hej Christina,
Som jeg skrev til dig i vores mail, så beklager vi naturligvis den ærgerlige situation.
Du afgav en bestilling søndag aften, den sidste af den pågældende vare, som vi havde på lager. Inden vi havde nået at få din vare plukket fra hylden mandag formiddag, havde en anden kunde i vores fysiske butik desværre udset sig præcis den samme vare.
Vi forsøgte derefter om der var mulighed for at få flere på lager, hvilket desværre ikke kunne lade sig gøre, da leverandøren også måtte melde udsolgt.
Selvom vi gør alt hvad vi kan, er det desværre umuligt helt at undgå den slags beklagelige situationer, når vi også har en travl fysisk butik, hvor kunderne kan se og mærke varerne inden de handler.
Igen kan vi kun beklage, og håbe på forståelse for den ærgerlige situation.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Pæne varer og til rigtigt gode priser.

20. Oktober 2023

Hej Marinne,
Mange tak for de pæne ord.

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt! Modtog min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt. 😃
Og varen var præcis som anvist på hjemmesiden.

1. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

U-pude rens

Havde en upude til rens.
Det tog en uge, hvilket er som det er, prisen var egentlig rimelig nok, og personalet også venlige, desværre var jeg ikke blevet informeret om at de bruger parfume til det, så nu lugter hele mit soveværelse af parfume, det er virkelig ærgerligt når nu jeg vasker alt i parfumefrit selv. 😫
Håber det hjælper at få den lidt ud i frisk luft.
Måske bør man overveje om det er nødvendigt med parfume - eller i hvert fald informere kunderne om det. Der findes jo mennesker der ikke tåler det.
På lige nøjagtig den baggrund kommer jeg ikke igen.
Det er alligevel en pude til 2.000 kr. 😕

11. Mai 2023

Antwort von Dynefabrikken

Tak for din anmeldelse Maria.

Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse, ved vask af din U-pude. Jeg kan desværre ikke forklare hvad årsagen kan være til den parfumerede lugt, da vi kun anvender Svanemærkede og uparfumerede vaskemidler, som også er godkendt af Astma- og Allergi Danmark.

Jeg kan se vi har dine kontakt oplysninger, så jeg vil tillade mig at kontakte dig så vi kan få løst problemet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til Dynefabrikken for god og…

Stor ros til Dynefabrikken for god og behagelig vejledning om dyner. Jeg endte med at købe en helt igennem fantastisk fyldig dyne jeg bare elsker at ligge under og til fair pris end de fleste andre konkurrenter kan tilbyde af overpriser.
Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde.🌹🌹🌹🌹🌹

17. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem stjerner med pil opad

Bestilte fire hovedpudebetræk som, da jeg modtog dem, viste sig at divergere fra foto på hjemmesiden. Jeg kontaktede Kundeservice, som straks iværksatte en undersøgelse for at finde ud af hvad der var gået galt.
De vendte hurtigt tilbage, forklarede årsagen til miseren, og løste problemet på en måde der oversteg min forventninger.
Jeg vil helt bestemt vende tilbage til Dynefabrikken.dk, da man skal lede længe efter så god betjening. Og varerne jeg modtog var i fin og god kvalitet.
Kan kun anbefales.

16. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitetsarbejde og rigtig god service

Jeg fik renset og genopfyldt 6 sofahynder, der er blevet som nye. Alt til tiden og fornuftig pris. Kan kun give min varmeste anbefaling.

17. Oktober 2022

Antwort von Dynefabrikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med vores arbejde, det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet nye dyner til fornuftig pris

Jeg gjorde brug af firmaets service i forhold til rensning af fjer og påsætning af nyt vår på dyner/puder. Sendte mine gamle dyner og en pude til firmaet og knap en uge senere havde jeg modtaget retur to nye fantastiske dyner og en ny pude, som er syet omhyggeligt i holdbart stof . "Dynefabrikken" havde også efterfyldt dynerne med fjer, så nu har jeg to dejlige nye og varme dyner og en pude. Dette var meget billigere end at købe nyt og også meget bedre for miljøet (=genbrug af gamle dun). Det er helt klart ikke sidste gang at jeg gør brug af denne service og vil kigge nærmere på deres varer i online shop. Vil fortælle alle jeg kender om dette firma og den service de tilbyder omkring omdannelse af gamle dyner til nye.
Jeg havde også nogle spørgsmål undervejs som blev besvaret meget hurtigt og præcist.

3. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr