Banner for dyner.dk

dyner.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Servicen var god, men desværre er jeg ikke tilfreds med produktet, som jeg har købt. Det er en anti-skrid måtte, men den fungerer slet ikke som forventet. Det føles som spild af penge.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når en oplevelse er god, så er den værd at gøre opmærksom på. Lagde en simpel order på webshoppen til afhentning i butikken. Ordren var straks klar og da jeg hentede varen var ekspedienten yders... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine lagener kom hurtigt, og fin venlig hjælp til returnering, da jeg fandt ud af at jeg havde bestilt forkert.

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachgeschäft für Bettwaren
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Bettwarenfachgeschäft
  4. Seidenwarengeschäft

Über dyner.dk

Vom Unternehmen geschrieben

dyner.dk er en dansk webshop, der forhandler særligt udvalgte dyner, hovedpuder, sengesæt, lagner m.m. med øje for at kunne tilbyde god kvalitet til lave priser ✨🌙

Vi forhandler mærker såsom Ringsted Dun, TEMPUR®, Dunlopillo®, Høie of Scandinavia, Quilts of Denmark, Temprakon og mange flere.

På dyner.dk får du altid:
🌙 Fri fragt ved køb over 700 kr. (til brofaste øer i Danmark)
🌙 Fast lav fragtpris på 29 kr. (ved køb under 700 kr.)
🌙 Altid hurtig levering af lagervarer
🌙 Mulighed for Click&Collect i Slagelse

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gode priser

Gode priser, der klart er konkurrencedygtige i forhold til andre udbydere. Også fantastisk hurtig levering.

24. Februar 2026

Hej Susanne

Tak for de 5 ⭐️ og din fine anmeldelse. Det glæder os, at du oplever vores priser som konkurrencedygtige, og at leveringen var fantastisk hurtig.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Billig pris

Billig pris, hurtig levering

19. Februar 2026

Antwort von dyner.dk

Tak for de 5 ⭐️ og din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede både en god pris og hurtig levering – det er netop den kombination, vi gerne vil være kendt for.

Fantastisk god Madras

Hurtig levering,efter aftale.Fantastisk kvalitet.

19. Februar 2026

Hej Carl Christian

Tak for de 5 ⭐️ og din flotte anmeldelse. Det glæder os, at leveringen skete som aftalt, og at du oplever kvaliteten som fantastisk.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en dejlig dyne og hurtig…

Virkelig en dejlig dyne og hurtig levering

20. Februar 2026

Hej Max

Det er dejligt at høre – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for, at du er tilfreds med dynen, og at leveringen gik hurtigt.
Vi håber, du får mange gode nætter under den 💤

Varerne er virkelig gode

Varerne er virkelig gode, servicen i top havde bestilt forkert , de var bare hjælpsomme

28. Jänner 2026

Hej Birthe

Tak for de 5 ⭐️ og din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne, og at vi kunne hjælpe dig, da du havde fået bestilt forkert.
God og hjælpsom service er vigtig for os, så det er dejligt at vide, at du oplevede det sådan 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen levede fuldstændig op til mine…

Varen levede fuldstændig op til mine forventninger.

28. Jänner 2026

Hej Majbritt

Tak for de 5 ⭐️ og din anmeldelse. Det glæder os at høre, at varen fuldstændig levede op til dine forventninger – det er netop det, vi arbejder for.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Produkterne lever op til mine forventninger

13. Februar 2026

Hej Lise Lotte

Tak for de 5 ⭐️ og din fine anmeldelse. Det glæder os, at det hele var hurtigt og nemt, og at produkterne lever op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Dejlig hovedpude

14. Jänner 2026

Hej Lea

Tak for de 5 ⭐️ og din anmeldelse. Det glæder os, at du er glad for din hovedpude – vi håber, den giver dig mange gode nætter 💤

gik alt nemt og hurtigt

gik alt nemt og hurtigt
gode priser

7. Jänner 2026

Hej Khal

Tak for de 5 ⭐️ og din anmeldelse. Det er godt at høre, at det hele gik nemt og hurtigt, og at du oplevede gode priser. Det er netop den kombination, vi gerne vil levere.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition

10. Februar 2026

Hej Vivi

Tak for din anmeldelse og de 5 ⭐️ Vi er glade for, at du oplevede en super hurtig ekspedition – det er præcis den standard, vi arbejder for hver dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Madrassen kom hurtigere end først sagt

Madrassen kom hurtigere end først sagt, dejligt.
Leveret i carport, helt fint

3. Februar 2026

Hej

Tak for de 5 ⭐️ og din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at madrassen kom hurtigere end forventet, og at leveringen i carporten fungerede fint.
Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye madras 💤

Fin hurtig levering

Fin hurtig levering. Beskrivelse af dynerne lever op til forventningerne. Ok pris/kvalitetsforbedring.

12. Jänner 2026

Hej Mathias

Det er rigtig godt at få din tilbagemelding – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at beskrivelsen af dynerne stemte overens med dine forventninger.
Skønt også at høre, at pris og kvalitet hænger fornuftigt sammen set fra din side 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringsted Dun “Svinedrengen” -Hurtig ekspedition og super god levering til Færøerne

Jeg bestilte dynen Ringsted Dun “Svinedrengen”, og alt var helt perfekt fra start til slut. Hurtig ekspedition og super god levering til Færøerne med PostNord. Dynen kom sikkert frem, og alt var præcis som beskrevet på hjemmesiden. Tryg handel og levering som forventet. Kan stærkt anbefales!

13. Jänner 2026

Hej Svend

Det er en fornøjelse at læse din grundige anmeldelse – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for at høre, at hele forløbet med din Ringsted Dun Svinedrengen-dyne fungerede perfekt fra start til slut, og at leveringen til Færøerne forløb trygt og som forventet 📦
Skønt også at høre, at produktet levede op til beskrivelsen på hjemmesiden – det er vigtigt for os, at forventninger og virkelighed stemmer overens.

Tak for din klare anbefaling 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter bestilling gik det lyn hurtigt

Efter bestilling gik det lyn hurtigt. Tror jeg havde mit sengetøj 2 dage efter bestillingen.
Det er i øvrigt mega flot og lækkert!
Det er præcis det, at det går hurtigt, efter at jeg har bestilt, der gør, at jeg bestiller fra disse webshops - Jeg gider ikke vente for længe på mine varer.

13. Jänner 2026

Hej Elisabeth

Det er virkelig en fornøjelse at læse din anmeldelse – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for, at sengetøjet både nåede hurtigt frem og lever op til dine forventninger i kvalitet og udtryk.
Netop hurtig ekspedition er noget, vi prioriterer højt, så det er rigtig godt at høre, at det er grunden til, at du vælger at handle hos os igen 🙏

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering.

9. Jänner 2026

Hej Lene

Dejligt at læse din tilbagemelding – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for, at du oplevede hjemmesiden som nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt. Det er netop den kombination, vi arbejder for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungerer rigtig godt.

Det fungerer rigtig godt.

15. Dezember 2025

Hej Inge

Dejligt at høre, at det hele fungerer, som det skal – og tak for de 5 ⭐️ Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Lynhurtig afsendelse.

Lynhurtig afsendelse.
PostNord klokkede i den, men i sendte hurtigt. Så hovedpuden kom før jul. Tak for det👍

18. Dezember 2025

Hej Robert

Det er rigtig rart at læse din tilbagemelding – og tak for de 5 ⭐️ Vi er glade for, at vi fik sendt ordren hurtigt afsted, så hovedpuden nåede frem inden jul, trods udfordringer hos PostNord 👍
Tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du gjorde handlen hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Var inde på jeres side i starten af december, og fik at vide varen varcudsllgt. Men gik då ind igen, og heldigvis på jeres lager igen. Det gik hurtig fra bestilling til jeg modtog. Rigtig god service, og tak for det.

15. Dezember 2025

Hej Lone

Det er dejligt at læse din tilbagemelding – og tak for de 4 ⭐️ Vi er glade for, at varen igen kom på lager, og at du nåede at få den hjem med hurtig levering.
Skønt også at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med servicen hele vejen igennem. Din feedback tager vi med os 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nemt at bestille på hjemmesiden og…

nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering

12. Dezember 2025

Hej Lone

Det er godt at høre, at bestillingen på hjemmesiden var nem, og at leveringen gik hurtigt – præcis den oplevelse vi arbejder for 👍
Tak for de 5 ⭐️ og for din tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået den mest vidunderlige…

Jeg har fået den mest vidunderlige pude, som hjælper mig med mine nakkesmerter, så tak for det.
Det var særdeles hurtig ekspedition fra jeres side - mht PostNord skal jeg ikke kommentere...

5. Dezember 2025

Hej Irene

Hvor er det dejligt at høre – og tak for de 5 ⭐️ Det betyder virkelig meget, at puden hjælper på dine nakkesmerter. Det er lige præcis sådan en forskel, vi håber, vores produkter kan gøre.
Vi er også glade for, at ekspeditionen fra vores side var hurtig og effektiv. PostNord lader vi stå uden kommentar 😉

Dyner.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr