Vi fik bygget vores sommerhus for godt et år siden og er meget tilfredse med det. Det er funktionelt og stort nok til både gæster og familie. Vi oplevede et meget imødekommende og trygt forløb genn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er anden gang EBK bygger sommerhus for os. Begge gange har det været 100 % en fornøjelse fra start til slut. Alt er i bedste kvalitet og arbejdet bliver gjort omhyggeligt. Vores tømrer Rolf var u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fra start til virkelighed. Hele processen igennem har levet op til vores forventninger. Vi blev ret hurtigt enige om Kompakt sprosse. Et lille fikst og romantisk. Hus bestilt nøglefærdigt. Vi har f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er meget glade for vores nye, store, sommerhus. Maria var en tjekket byggeleder, der straks fik udbedret mangler og fejl uden bøvl. Der var lidt omkring rådgivning i opstartsfasen, hvor vi blev a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tryghed og troværdighed er vigtig, når du skal vælge din byggepartner. EBK HUSE har bygget fritidshuse i snart 50 år og er en af de mest erfarne producenter af sommerhuse på markedet. EBK HUSE er dansk og en familieejet virksomhed grundlagt i 1976. Dedikationen til naturen, træet og det gode håndværk går fire generationer tilbage. Virksomheden bliver i dag ledet af grundlæggerens børn og er vokset til en landsdækkende og international virksomhed i fortsat vækst - drevet af at udvikle nye huse i tidløst og grønt design. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig total tryghed, personlig ekspertrådgivning og en stribe af garantier for kvalitet. Vi er velkonsolideret og tildelt den højest mulige kreditværdighed af Dun & Bradstreet - mere end ti år i træk. Det er et kvalitetsstempel, der understreger os som en solid og sund samarbejdspartner, du kan stole på. Vi bygger sommerhuse for alle og har opfyldt sommerhusdrømmen hos over 8000 familier. Vi har en løsning til dig, uanset om det er prisen eller det unikke design, der er vigtigst. EBK HUSE vil være Danmarks mest ansvarlige fritidshusbygger. Det kræver, at vi bygger holdbare huse, der går i arv i generationer og bygger med respekt for naturen og det danske klima. Vi arbejder målrettet med FN's verdensmål. Læs mere om vores klimamål og bæredygtighedsstrategi på ebk.dk
Skovsøvej 15, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Et fantastik forløb hvor man føler sig tryg hele vejen.
Kan kun anbefale EBK-huse på det varmeste <3

Antwort von EBK HUSE A/S
Lige fra første møde med EBK-Huse har det været en god oplevelse. Og der har været del møder. Jeg har haft nogle ønsker som skulle opfyldes, som bl.a. et gæstetoilet og i stedet for 2 små børneværelse har jeg fået et større gæsteværelse. Det bedste af det hele er en direkte adgang fra mit soveværelse til badeværelset. Alle disse ønsker er altid blevet mødt med den bedste service og forståelse for mine ønsker af EBK. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med EBK-Huse. De er så professionelle, så man kan bare læne sig tilbage og nyde at se, hvordan det hele bare går op i en højere enhed. Flot arbejde over hele linjen. Jeg er så glad og tilfreds for mit nye sommerhus. Mange har spurgt mig om jeg ikke skulle have en rådgiver med på sidelinjen ved hele forløbet. Det mente jeg ikke var nødvendigt. OG DET VAR DET HELLER IKKE. TAK EBK.
Hvis jeg kunne give EBK 10 stjerner ville de få det.
Pina Tang-Holbek

Antwort von EBK HUSE A/S
Vores sommerhus blev oversvømmet under stormfloden i 2023. Vi ledte derfor efter et firma der kunne bygge vores nye fritidshus. Valget faldt på EBK og et Kompakt Nostalgi 62 og hold nu op, hvor har det været et godt forløb.
Vi har oplevet samarbejdet med EBK, både imødekommende, problemfrit og endda omsorgsfuldt, fra start til slut. Og så blev huset endda færdigbygget næsten 5 måneder tidligere end kontraktaftalen lød, så nu kan vi tilbringe hele foråret og sommeren i vores nye skønne fritidshus.
Selve huset er vi helt begejstrede for. Udover at alt er superlækkert og lyst, så har huset stadig den særlige charme som et fritidshus skal have.
Kæmpe tak til Carsten Fisker for råd og vejledning i den indledende fase og lige så stort tak til byggeleder Kristian Figge for samarbejde og aflevering af et fejlfrit hus.
Helle Groth og Palle Andersen

Antwort von EBK HUSE A/S
Ganske få detaljer ved aflevering, som blev taget alvorligt af byggeleder. Dejligt.
Vi synes, vi har fået et rigtigt pænt og dejligt hus.

Antwort von EBK HUSE A/S
Fra første møde til vores nye Kysthus stod færdig har vi kun oplevet en rigtig god og professionel proces. Vi er blevet lyttet til og alle vores ønsker er blevet opfyldt uden problemer. Når der var små knaster blev de hurtig og effektivt løst. Super sejt byggeteam og byggeleder. Det var en fornøjelse at EBK tager sig tid til lærlinge.Vi har fået lige præcis det skønne sommerhus vi ønskede os. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von EBK HUSE A/S
Alt forløb planmæssigt i byggeprocessen og vi overtog huset før tid. Vi har følt os meget trygge. God hjælp i opstarts fasen - inspirerende støtte i materialevalg.

Antwort von EBK HUSE A/S
Jeg er så glad for mit nye hus. Det er lunt, hyggeligt og ikke for stort. Præcis som jeg ønskede mig. Mange tak for godt samarbejde.

Antwort von EBK HUSE A/S
Byggekontrakt for et Strandlyst sommerhus blev underskrevet 14. august 2023 og huset stod færdigt søndag d. 25. august 2024.
I oktober 23 havde vi første og meget inspirerende møde med Julie om indretning, valg af materialer, kontakters placering etc. Det kostede en del på den endelige pris af sommerhuset, men det var hver en krone værd. Selve byggestarten blev udskudt fra februar til ultimo maj, men derfra gik det også stærkt. Alle ydervægge blev leveret færdige fra fabrikken og de 2 gæve tømrere Anders og Anders knoklede løs fra tidlig morgen til sen aften og byggede os et fantastisk lækkert hus. De var omhyggelige, med blik for detaljerne, gav input til sidste små justeringer og var fulde af humor og satte bare en ære i at bygge et kvalitetshus. Kæmpe tak til dem! Selvom der var et par små bump på vejen, blev de håndteret og det færdige hus lever helt op til forventningerne – og de var høje.

Antwort von EBK HUSE A/S
Vi havde egentlig forelsket os i et udtryk fra et andet firma. Men et par naboer som begge har en arbejdsmæssig berøring med sommerhus byggeri, sagde uafhængigt af hinanden, at de ville vælge EBK Huse. Det fik os lidt på andre tanker.
Vi tog fat i Peter som vi havde en god dialog med, og efter en stribe møder og en hel del mails frem og tilbage, fik vi ramt lige netop det udtryk vi gerne ville have. Tak for din tålmodighed Peter. 😊
Tak for videre professionel håndtering af Rikke, Julie, Martin, Steffen m.fl.
Den største tak skal vores 2 super tømrer Simon og Patrick have. Hold fast hvor har det bare været en fornøjelse. I har været dedikerede og ærekære omkring jeres arbejde. Tak for billeder undervejs, tak for gode input og ideer til små justeringer som har gjort det færdige resultat helt perfekt. Tak for fleksibilitet og hjælpsomhed med ting som måske ikke lige sorterede under jer. Kæmpe ros.
Byggeprocessen er gået stort set smertefrit. De issues som har været undervejs har været få og små og er blevet løst på fornuftig vis.
Vi er glade for at vi lyttede til vores naboer.
Glædelig jul til alle hos EBK Huse fra Sarah & Claus som har fået Samsøs flotteste sommerhus.

Antwort von EBK HUSE A/S
Vi har lige fra det første møde med EBK været yderst tilfredse med alle de implicerede medarbejdere.
Både montører og byggeleder har været effektive og lavet et flot arbejde, fra de startede byggeriet til aflevering.
Eneste minus for os på nuværende tidspunkt efter indflytning , er for få stikkontakter.
Kan kun give EBK vores bedste anbefaling.

Antwort von EBK HUSE A/S
Vi har haft en rigtig god oplevelse af hele forløbet - fra de første tanker, over køb af sommerhusgrund, udvikling af ideer til huset og indretning heraf. Vi kan virkeligt anbefale EBK.

Antwort von EBK HUSE A/S
Vores rejse med EBK begyndte i sommeren 2022, hvor et opslag på Facebook, omkring et grund check, satte os i forbindelse med Peter Kølleskov.
Peter Kølleskov og arkitekt Jørgen Raagart, kom med et oplæg til vores nye sommerhus, som vi sagde ja til at gå videre med.
Tiden gik og Sanne Solander fik tegnet og søgt om tilladelse fra både kyst direktoratet, og kommunen (en større omgang, når man skal have et sommerhus, der ligger mindre end 10 m fra vandet.)
Slutningen af 2023 var vi i mål med myndighedsgodkendelser og så gik det stærkt, Julie Kürstein gav god vejledning med valg af indretning og materialer og Stina Skov stod for projekteringen.......
Start April kom vi i jorden, og den 3 Juni skulle huset rejses, fantastisk at se at et hus bliver rejst og lukket indenfor ganske få dage.
Byggeriet stod EBKs eget team for, og en stor tak til Jacob Jensen og Rasmus Yde for godt tømrer arbejde, og til Steffen Meyer Poulsen som byggeleder.
Alle de små og store udfordringer som et sådant byggeri altid giver, blev løst hen ad vejen i samarbejde mellem os som bygherrer og EBK i god ro og orden, faktisk blev det en rigtig fed proces, med et fantastisk resultat.
Tak for rejsen.

Antwort von EBK HUSE A/S
Der har været god dialog hele vejen. Lige fra sælgeren til håndværkerne og byggelederen. Vi er blevet hørt og godt vejledt af alle. (Haderslev komm.)

Antwort von EBK HUSE A/S
Super god oplevelse fra det første besøg i prøvehuset til afleveringen af vores færdige hus.

Antwort von EBK HUSE A/S
Meget god opfølgningsservice, mere end man kan forvente, da jeg havde brug for hjælp til nogle ekstra ting. God oplevelse med mit hus efter et år, inklusive en tung vinter.

Antwort von EBK HUSE A/S
Henrik er en fantastisk byggeleder som har 100 % styr på sit projekt🌞 det samme har hans folk, som har lavet et virkeligt flot stykke arbejde😊
Jeg er så mega glad for mit sommerhus, som er så flot, funktionelt og skønt 🥰

Antwort von EBK HUSE A/S
Jeg valgte et Strandlyst 159 Special, men ønskede en del ændringer. Huset blev hurtigt tegnet om, så det blev præcist, som jeg ønskede det.
Det har været en fin proces at bygge med EBK. Alle medarbejderne som jeg har været i kontakt med, har været løsningsorienteret og lyttende.
Jeg har modtaget et hus, der håndværksmæssigt er så fint. Der var kun ganske små fejl, der er blevet udbedret hurtigt.
Det er anden gang inden for to år, at jeg er med til at bygge med EBK.
Det første hus Musholm fri 95, der blev færdigt 1juni sidste år, er håndværksmæssigt så fint, at jeg valgte EBK endnu engang.
Det er to forskellige håndværkerteams, der har været på husene, men begge hold har gjort et flot stykke arbejde.
Stor tak til Martin og Lars for veludført arbejde her på det sidste hus og ikke mindst for jeres gode humør.
Maria har været byggeleder begge gange til fuld tilfredsstilledelse. Altid lydhør og hurtig til at handle.
Stor ros til jer alle. Kan kun anbefale EBK
Susanne Weitemeyer

Antwort von EBK HUSE A/S
Vi har lige fået opført vores sommerhus af EBK, og fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse. Alle, vi har været i kontakt med, har været utroligt imødekommende, hjælpsomme og løsningsorienterede. Det har betydet, at vi har fået præcis det hus, vi drømte om.
Vi besøgte EBK første gang i november 2023, og allerede i midten af januar var huset fuldt specificeret. Byggeriet begyndte i slutningen af marts, og vi fik overdraget nøglerne den 7. juni. Hele processen har kørt gnidningsfrit, og der har stort set ikke været behov for korrektioner undervejs. Ved overdragelsen trådte vi ind i et fejlfrit og rengjort hus, som var klar til at blive taget i brug med det samme. Sikke en sommer vi har haft!
En stor tak til vores byggerådgiver Poul for hans tålmodighed under salgs- og specifikationsfasen, og til Lotte for hendes kompetente hjælp med materialer og indretning. Tak til Michael for hurtige svar og god byggeledelse. Og den allerstørste tak til tømrerne Anders og Anders for deres gode håndværk. Vi mødte jer aldrig, men vi kunne se jeres arbejde skrider frem i weekenderne, og der var altid styr på tingene.
Vi kan varmt anbefale EBK til alle, der overvejer at få opført et typehus. De leverer til tiden, til en fornuftig pris, og med en oprigtig vilje til at gøre det godt.

Dejlig oplevelse med EBK
Vi har bygget Kompakt 80 med EBK - byggeleder Maria Stålhammar - og det har været et super fint forløb. Vi elsker vores hus - og det blev leveret rettidigt og uden problemer af EBK.

Antwort von EBK HUSE A/S
Jeg har nu overtaget mit dejlige sommerhus Kompakt 60. Det har fra start til slut været et positiv samarbejde med alle medarbejdere.
Prisen holder. Og mit hus er færdigt 2 måneder før aftalt aflevering.
Og en særlig stor tak til byggeleder Maria Stålhammar som professionelt har ledet byggeriet fra start til slut. Maria følger op på alle opgaverne, svarer altid hurtigt på både tlf. og mails, overholder alle aftaler, samarbejder positivt og konstruktivt med ekstern byggerådgiver, nedriver mfl. Kommer med gode løsningsforslag.
Og så er hun altid i godt humør:-)
Jeg vil gerne anbefale EBK til andre

Antwort von EBK HUSE A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.