Bütün alisverisimi bburdan yapiyiorum 1 kere probblem yyasamadim cook memnunum butun epiinsultan takimina tesekkur ederim <3
Ben sürekli EpinSultan Ailesinden Alış Veriş yaptığım için açıkcası çok memnunum yıllardır kendini bozmayan ve uslübuna çok dikkat eden ekip arkadaşları ile piyasanın önde giden bir alışveriş sitesid... Mehr ansehen
Tek kelime ile harika bir site harika bir sistem piyasada zirve bir oluşum. Müşteri temsilcilerine ayrietten teşekkür ederim çok alakalı ve bilgili kişiler. Yönetim kadrosu vetüm çalışanlarına teşekkü... Mehr ansehen
This company sells items they can not provide. The customer is expected to transfer money to the online wallet, to purchase. But when they can't provide, they won't refund you either. When I asked the... Mehr ansehen
Epinsultan is a platform that stepped into the industry in 2007 and has made its name known to players in many online games over the years. Epinsultan is one of the Turkey's biggest Metin2 community. Also preffered by players from Poland, Spain, Romania and Portugal for in-game services. You can contact our live support line 7/24.
Vereinigtes Königreich
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Super fast and friendly Support could help me under 1h

Antwort von EpinSultan.com
Sorunsuz ve güvenilir bir hizmet sundukları için teşekkür ederiz.

Antwort von EpinSultan.com
When I try to withdraw my balance to my bank account via IBAN EFT/wire transfer, I can't add a bank account... It redirects me to crypto, but I don't have a crypto wallet and I need to withdraw my balance for my payments.
18 Kasım tarihinde Epinsultan üzerinden 300 TL tutarında bir alışveriş yaptım ve bu işlem için fatura talep ettim. İlk olarak canlı destek ile görüştüm, benden i nfo@ epinsultan.com adresine mail atmam istendi. Bu adrese toplamda 4 kez mail gönderdim, sadece bir kez işlemin tarihini soran bir dönüş aldım, ona da hemen cevap verdim; ancak sonrasında hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı.
Tekrar canlı desteklerinden yardım istediğimde, bu kez benden şirket bilgilerimi istediler. Bunun konuyla ilgisini anlayamadım ve her seferinde sadece mail atmam gerektiğini söyleyip durdular. En sonunda da canlı destekte beni doğrudan engellediler. Bir yandan benden şirket bilgisi istenmesi, diğer yandan 20 gündür basit bir faturanın bile gönderilememesi, şirketin vergi ve resmiyet konusundaki durumuna dair ciddi soru işaretleri oluşturmaktadır.
Ayrıca canlı desteklerinin üslubu ve yaklaşımı müşteri hizmeti anlayışından çok uzak; kaba cevaplar verip ardından müşteriyi engellemeleri tamamen saygısızlık örneğidir. Banka kartı ile yaptığım bu 300 TL’lik işlem için fatura talebim hâlâ karşılanmadı ve mağduriyetim giderilmedi.
Firmanın, ilgili alışverişe ait faturayı acilen e-posta yoluyla tarafıma iletmesini ve bu süreçte yaşanan iletişim sorunlarının incelenmesini talep ediyorum.
Çok hızlı şekilde yardımcı oldular üye olmadan bile teslimatı gerçekleşti
İlgi ve alakalılardı her soruya memnuniyetle cevap verdiler kendilerine birkez daha teşekkür etmek istiyorum
the best site and helper for service, 10+++++++
The game is very Good for everyone
Bakiye yüklemekte zorluk yaşıyordum ve resmen elimden tutup hallettiler. Mükemmel ilgi alaka
ITS SCAM
I bought nostale gold 4 days ago, and they still don't have it for me but when u scroll down in offer u will see quote where is write they will give you game currency same day
its just scam don't look at this site

Antwort von EpinSultan.com
Está bien rápido te ayudan resolver cualquier problema o lo que no entiendas
mi hanno risposto subito su un problema dell'app