Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota. Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komun... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Zamówiłam bilet powrotny ze Słupska na 30 dni przed terminem podróży. Jest to niezmiernie wygodne. Strona internetowa jest bardzo przejrzysta co ułatwia rezerwację. Polecam bez zastrzeżeń!!!!
Unternehmen hat geantwortet
W prosty sposób dokonałem zakupu biletów. Byłem mile zaskoczony, że aplikacja szukała najdogodniejszego połączenia co w oczywisty sposób wpłynęło na moją decyzję o zakupie. Dziękuję
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl
Kontaktinformationen
Polen
- www.europodroze.pl
Das haben sich andere Leute angesehen
Można szybko znaleźć połączenia i kupić…
Można szybko znaleźć połączenia i kupić bilety.
Dosyć szybko można sie z tym uporać…
Dosyć szybko można sie z tym uporać ,jedyne co mnie zniechęca to możliwość sprawdzenia rozkładu tylko 30 dni wcześniej .
przedziały nie są do końca czyste …
przedziały nie są do końca czyste ,śmietniczki są pełne śmieci szyby brudne nie wiadomo kiedy byłe myte
w toaletach nie ma wody i to w 1 klasie
Wysoki standart mila obsluga
Wysoki standart mila obsluga
Przydatna i bardzo wygodna
Jest bardzo potrzebna mozna kupić bilet w każdej potrzebnej chwili bez stania w kolejce na dworcu w kasie
Bilety
Jestem zadowolona. Bez problemów udało mi się kupić bilety w obie strony korzystając ze zniżki
Doskonała
Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komuna.
Łatwy sposób wyszukania połączeń i …
Łatwy sposób wyszukania połączeń i zakupu biletów
jakie to proste
czytelny i prosty sposób kupowania biletów
Szybki zakup biletu
sprawne załatwianie przebukowań…
sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależnie od ceny biletu.
Powodzienia
Łatwość korzystania z aplikacji

Antwort von EuroPodróże.pl
Ze względu na chorobę lokomocyjną…
Ze względu na chorobę lokomocyjną wybieram miejsce siedzące koło okna i zgodnie z kierunkiem jazdy, a jednak zawsze jest na odwrót.Starannie obserwuję ustawienie oparć foteli i zaznaczonego kierunku jazdy na rysunku na waszej stronie,lecz nie jest to zgodne z prawdą dlatego moja ocena jest dwie gwiazdki mniej.

Bardzo miła i Profesjonalna obsługa

Rezerwacja
Zamówiłam bilet powrotny ze Słupska na 30 dni przed terminem podróży.
Jest to niezmiernie wygodne.
Strona internetowa jest bardzo przejrzysta co ułatwia rezerwację.
Polecam bez zastrzeżeń!!!!

Antwort von EuroPodróże.pl
Pełny profesjonalizm,tak dalej trzymać…
Pełny profesjonalizm,tak dalej trzymać a wyniki przyjdą same. Pozdrawiam

Klient od dawna
od kilku lat kupuję bilety przez Waszą firmę i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam.
Andrzej Kopczyński

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.