Event Skydning Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde booket en times skydning i forbindelse med min brors 30 år fødselsdag. Vi blev taget super godt imod og fik grundig vejledning hele vejen igennem af både Julie og Bjørn. Det var kanon godt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle planlægge en lidt anderledes date med min kæreste og bookede derfor en tur på skydebanen sammen med Bjørn. Han var så dygtig, enorm professionel og rolig. Han vidste alt om våbene og guided... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var af sted som familie og havde vores lille søn på 2,5 år, hvilket ikke var noget problem overhovedet. Bjørn guidede os igennem sikkerhed og håndtering af våben. Herefter prøvede vi første pistol... Mehr ansehen

1. Eventmanagement-Firma

Vom Unternehmen geschrieben

Event-Skydning.dk giver dig muligheden for at opleve en helt unik og adrenalinfyldt aktivitet i trygge og professionelle rammer. Vi tilbyder skydeevents til firmaarrangementer, polterabender, fødselsdage og vennegrupper, hvor I selv får lov at prøve kræfter med rigtige skydevåben under grundig instruktion. Det er en sjov og anderledes måde at styrke sammenholdet, udfordre hinanden og skabe gode grin og minder sammen. Vores standardpakke giver adgang til et bredt udvalg af pistoler i kalibre som .22, 9mm og .357 Magnum, så både nybegyndere og mere erfarne skytter kan få en spændende oplevelse. Derudover tilbyder vi også muligheden for at prøve noget helt særligt med vores udvalg af specialvåben som Laugo Alien, Desert Eagle og en open major racegun, som kan tilkøbes for en merpris. Hos Event-Skydning.dk lægger vi stor vægt på sikkerhed og god instruktion. Alle events afholdes med professionelle instruktører, der sørger for grundig gennemgang af regler, sikkerhed og teknik, så alle føler sig trygge – og samtidig får masser af sjov. Vi tilpasser gerne arrangementet efter jeres ønsker og størrelse på gruppen. Kontakt os på +45 40522693 og få et tilbud på jeres næste skydeevent. Kom og oplev action, spænding og masser af hygge – vi glæder os til at tage imod jer!

Hervorragend

Alle Bewertungen

70 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget søde og grundige instruktører

Det var kanon godt og noget vi sagens kunne finde på at gøre igen !

7. Juli 2026

Totalt fed oplevelse.

Totalt fed oplevelse.. havde en ven der havde fødselsdag. Så vi lavede en mande tur. Det var sjovt fedt.. man kommer hurtig igang og rigtig cool skyde træner der er.. kan anbefales fuld ud.. jeg skal prøve det igen... det helt sikkert.. sagde vennerne ogs..😉

27. Juni 2026

Jeg kan varmt anbefale Eventskydning

Jeg kan varmt anbefale Eventskydning! Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. En særlig stor tak til Bjørn og Julie, som var vores instruktører. De var super professionelle, imødekommende og gode til at skabe en afslappet og sjov stemning. De tog sig tid til at guide alle, uanset erfaring, så alle følte sig trygge og fik en rigtig god oplevelse. Det var både sjovt, lærerigt og virkelig godt arrangeret. Vi kommer helt sikkert igen!

26. Juni 2026

Vi var 8 pers afsted i firmaøjemed

Vi var 8 pers afsted i firmaøjemed. Fra modtagelse til slut var det simpelthen så prof. En fantastisk oplevelse. De 2 instruktører var sjove, søde og mega seriøse - samtidig med, at de brændte max for det. Det hele blev krydret med gode anekdoter undervejs samtidig med at sikkerheden var i top. Kan virkelig anbefale det. Også hvis man går bare en smule op i skydevåben eller er helt uerfaren :-)

18. Juni 2026

Fantastisk oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse. God vejledning og introduktion til hvert enkelt våben. Sikkerheden var i top, så vi følte os helt trygge.

16. Juni 2026

Fantastisk firmaevent – professionelt, spændende og i absolut særklasse! ★★★★★

Vi har netop afholdt et firmaevent hos Event-Skydning, og det har været en igennem fantastisk oplevelse for hele holdet! Hvis man leder efter et arrangement, der kombinerer action og et sublimt adrenalinsus, så er det her det helt rette sted.

Det absolutte højdepunkt var det imponerende udvalg af våben – vi fik lov til at prøve rigtig mange forskellige pistoler, hvilket gjorde oplevelsen utrolig alsidig, udfordrende og vildt underholdende for alle mand.

Sikkerheden og formidlingen var helt i top. Vi fik en super grundig og professionel introduktion før skydningen, og instruktørerne fulgte os tæt med fantastisk vejledning og gode råd under selve skydningen. Det skabte en enormt tryg atmosfære, hvor alle – uanset erfaringsniveau – fik masser af succesoplevelser og ramte plet.

Instruktørernes store viden, det høje humør og det professionelle setup gjorde dagen uforglemmelig. Vi går herfra med brede smil, masser af røverhistorier til frokoststuen og de absolut varmeste anbefalinger til Event-Skydning!

Tusind tak for en suveræn dag – vi kommer helt sikkert igen!

10. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og positiv oplevelse

Vi var 8 kolleger til en teambuildingdag og havde en fantastisk god oplevelse hos Event Skydning med virkelig søde, imødekommende og kompetente instruktører. Vi kan helt klart give vores bedste anbefalinger.

10. Juni 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Julie vores instruktør sørgede for en sikker gennemgang samtidig med at der var god stemning og humor undervejs. Det er ikke sidste gang!

6. Juni 2026

Varm anbefaling herfra!

Den time vi havde gik alt for hurtigt. Min mand og jeg havde det simpelthen så sjovt. Køb S&W riffel med, det er det værd.
Vi skal afsted igen.
Michele var en super instruktør!

30. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr