Vi har brugt stoleunderlaget i et stykke tid, og oplever desværre at det er svært at gøre helt rent efter brug. Selvom jeg tørre af med en klud og efter et viskestykke bliver det aldrig helt rent og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Dækservietterne har aldrig foldet sig ordentligt ud efter at have været foldet under transporten, så de buler, hvilket mildest talt ser kikset ud. Diverse husmorråd fra Everleigh & Me for at udbedre d... Mehr ansehen
Vi har brugt spiseunderlaget igennem fire år og har været SÅ glade for det. Helt perfekt til baby som smører mad ud over det hele (vi brugte underlaget i stedet for tallerken). Men også nyttigt når en... Mehr ansehen
Everleigh & Me udvikler danske kvalitets produkter til børn med fokus på en praktisk hverdag i det moderne hjem.
Store Kongensgade 49,, 1264, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
All good. The product came quickly, it looks exactly expected from the pictures. We haven't used it yet but the quality looks good.
Vi har købt et underlag i den grønne farve - farven er super fin og passer til vores køkken. Det er super fedt, at der ikke er alt muligt mønster på underlaget, så den passer i et “voksent” hjem! Så stor ros for det.
Der hvor vi bliver skuffede er ved kvaliteten. Underlaget er jo ikke smudsafvisende overhovedet - en kvalitet jeg nok havde forventet, produktets funktion taget i betragtning. Farven er også gået af enkelte steder… og vi har haft underlaget i brug i 2-3 måneder (under en helt almindelig højstol).
Jeg vil derfor anbefale virksomheden at opgradere til et materiale, der rent faktisk egner sig til funktionen.

Antwort von Everleigh & Me
Nemt at bestille og hurtig levering med status undervejs.
Vi havde fået et underlag i dåbsgave, men jeg fortrød den farve vi havde fået og ville bytte til en anden farve.
Frederikke var så venlig og sød at hjælpe med at dette kunne lade sig gøre, selvom underlaget egentlig var givet i gave og var købt et andet sted☺️
Virkelig god service!
Kæmpe anbefaling herfra😍
Fine produkter og hurtig levering. Intet dårligt at berette om købet.
Produktet kom hurtigt og i lækker emballage. Produkterne var i god stand og høj kvalitet. Vi har købt tilsvarende produkter til storesøster, fra samme forhandler tidligere, de står stadig som nye. Nu er det lillesøsters tur til at blive forkælet.
Fantastisk og hurtigt service ved Everleigh&me. Vi havde fået to af samme varer til en barnedåb som skulle have været afholdt tidligere på året, men som blev aflyst pga. corona, og derfor først fik gaverne efter mulighed for at sende retur. Vi mødte stor forståelse ved Everleigh&me, som hurtigt vejledte os i retursendelsen og overførte pengene til os.
På trods af at der var lang leveringstid pga. fejl hos pakkeleverandøren, fik jeg god service. Jeg fik flere mails fra Everleigh & Me, som hele tiden forsøgte at spore pakken. God service og produktet er også meget fint.
Utrolig god service! Gls fik desværre fejlscannet mine pakker, hvilket gjorde de var længe undervejs, men i holdt mig opdateret og jeg følte mig aldrig glemt. Derudover er produkterne også virkelig fine 👌
Tak for nogle dejlige produkter i nogle virkelig lækre farver. Jeg har netop købt 6 x dækkeserviet, som matcher et stoleunderlag, jeg tidligere har købt. Elsker det praktiske materiale (silikone).
Det største baby/børne hack. Jeg kan næsten garantere at du ikke vil fortryde at købe en splatmat. Vores er fast inventar i stuen, om det er under højstolene, på tæppet ved sofabordet eller oppe på bordet til noget krea-svineri. Om sommeren bliver det ofte rykket ud til picnic på altanen. De er smukke, stilrene, praktiske og slidstærke💫 Vi har haft vores i omkring 2 år, og de står som nye. De har været et absolut must-have for os! Det er også en super gaveidé; vi har givet to til venne-par med børn, som også kun har meldt positivt tilbage. Derudover er kundeservicen i top🤍 Den største anbefaling herfra!
Jeg elsker vores stoleunderlag fra Everleigh & Me. Det har reddet vores gulv fra mange madrester! I vores tilfælde er det langt nemmere at se madrester og snavs på underlaget end på gulvet, så det bliver langt nemmere at gøre ordentligt rent uden ligefrem at skulle vaske gulvet hver gang. Pænt design, god kvalitet der holder til lidt af hvert og med farver, der passer ind i vores resterende indretning. Det er ikke det sidste produkt, vi har købt derfra.
Jeg er super glad for vores underlag fra Everleigh & Me i farven Clay. Det fungere perfekt til at skærme gulvet for madrester, modellervoks eller hvad vores søn sidder med ved bordet. Derudover er det stilfuldt og skæmmer ikke ens øje i indretningen, ligesom mange andre underlag gør.
Det er desuden super nemt at rengøre, så det holder sig flot i mange år.
Top point herfra!
Da jeg for længst har måtte opgive at lære mine børn at spise pænt, er jeg simpelthen så glad for mine to underlag. På trods af dagligt indtørret ketchup, havregrød og alverdens andre spændende ting, ser underlaget nyt og flot ud efter en omgang med en klud. Farveudvalget er også så stort, at jeg kunne finde flere som ville passe ind i vores hjem helt uden at ødelægge æstetikken. 5 ud af 5 stjerner.
Vi har alle produkter fra Everleigh & Me og er meget tilfredse med dem. De er alle i samme farve, som ligner hinanden på trods af de forskellige materialer der er brugt. Produkterne er i en super god kvalitet og holder til at blive brugt hver eneste dag.
Meget anbefalingværdigt!
Fremragende produkt!
Vi har været glade for vores underlag til både spisning og leg.
Ikke nok med de praktiske er de også flotte og passer ind i et hvert hjem.
Derudover super og hurtig service.
Kan klart anbefales !
Dårlig kundeservice. Alt for længe om at svare.
Frusterende når man står og har brug for svar omkring ens ordre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.