Meer dan tevreden met de listing. Goede ervaring, duidelijke communicatie en zeer snelle response op vragen, en ook een hele prettige wisselwerking. De listing was top, beter dan ik me voor had k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EXPRTISE is een specialist in Marketplace Design. Onze diensten zijn speciaal gericht op het maximaliseren van E-Commerce resultaten.
CAB-Rondom 143, 3534BJ, Utrecht, Niederlande
- 050 5690385
- info@exprtise.nl
- www.exprtise.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
goede service
De service was goed, de listing is binnen de deadline aangeleverd en de aanpassingen zijn goed afgehandeld.
Ze hebben goed geluisterd naar wat ik…
Ze hebben goed geluisterd naar wat ik wilde voor design.
Bedankt voor alles🙏🏾🙏🏾
Meer dan tevreden met de listing.
Meer dan tevreden met de listing.
De listing was top, beter dan ik me voor had kunnen stellen.
Het is altijd lastig om een gedachte op design te kunnen krijgen, maar dat hebben ze prima opgepakt.
Professionele resultaten
De eerste listing die ik kreeg was al fantastisch. Toch had ik wat dingen anders in mijn hoofd en heb ik dat ter sprake gebracht. Exprtise was hierin enorm meegaand. Ze hebben met me meegedacht en gewerkt aan een resultaat wat aansloot op mijn gedachten in combinatie met hun expertise. Ik heb nu helemaal een top listing, waardoor de conversie enorm is gestegen.
Meer dan tevreden dus.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, goede eigenaren en mooi professioneel resultaat
Jammer
Ongeveer 1,5 jaar geleden voor het eerst een listing besteld bij Exprtise. Eigenlijk altijd wel een fijne samenwerking gehad tot vorige maand. De listings zijn goed, maar nadat ik een aantal feedback punten had doorgegeven werd ineens contact verbroken. Achteraf waren ze het toch oneens over de vooraf afgesproken prijs, hadden we betere foto's moeten aanleveren en moest ik de feedback beter weergeven. Over al deze bovenstaande punten is niks naar ons gecommuniceerd en waren ook helemaal geen probleem geweest. Om zomaar contact te verbreken met een klant (nét voordat onze nieuwe producten zouden arriveren) vind ik onprofessioneel, zelfs wanneer deze klant meermaals aangeeft meer te willen betalen en open staat voor gesprek om het openstaande werk netjes af te maken.
Mooie listing en snelle service
Super goed geholpen
Super goed geholpen . Branding en listing laten maken. Ziet er allemaal heel mooi uit. Goede communicatie , perfecte kwaliteit voor een goede prijs . Fijn bedrijf om mee samen te werken .
Prachtige listing foto's voor een prima…
Prachtige listing foto's voor een prima prijs! De communicatie verliep eenvoudig en goed. De afbeeldingen waren vrij snel klaar en er waren weinig revisies nodig. Was boven mijn verwachting goed!
Hele goeie edits gekregen
Hele goeie edits gekregen! Er ontbrak in mijn ogen 1 foto en die is zonder enig probleem gemaakt :) Zeker aan te raden qua communicatie en service.
Uitstekende communicatie en prachtige…
Uitstekende communicatie en prachtige foto’s! Een aanrader!
Zeer tevreden
Professioneel, correct en waar voor je geld. Toppers.
Fijne samenwerking en hoogwaardige…
Fijne samenwerking en hoogwaardige kwaliteit listings. Ik zal het zeker aanraden
Erg fijne ervaring!
Werken met exprtise is een echte verademing . Na veel andere bedrijven te hebben geprobeerd kwamen we bij exprtise terecht . Enorm behulpzaam , erg professionele listing gekregen in een mum van tijd . We werden ook erg goed begrepen wat heel fijn was en dat zijn we nog niet tegen gekomen . 10/10 eindelijk een partner gevonden voor de lange termijn !
Erg professioneel en mooie listing…
Erg professioneel en mooie listing foto’s. Ik heb de overstap van fiverr naar hen gemaakt omdat een Nederlands bedrijf beter begrijpt welke teksten en foto’s er nodig zijn. Via Fiverr ging dat altijd moeizaam en je moest alle content zelf aanleveren wat soms lastig is.
Uitstekende service …
Snelle service en vooraf goed gevraagd wat ze van onze kant verwachten zodat het volledig aan de verwachtingen kon voldoen
Fijne communicatie en levert top werk!
Fijne communicatie en levert top werk!
Meer dan tevreden over meerdere projecten die we hebben afgerond.
Zeker een aanrader!
Goede communicatie en feedback wordt…
Goede communicatie en feedback wordt goed opgepakt. Ben na het eerste project heel tevreden en hoop op een langdurige samenwerking.
Hier kom ik vaker terug jongens! Top!
Ontzettend blij met de vlotte en goede service van Exprtise. Ze denken met je mee bij elke stap. Erg tevreden met het eindresultaat. Ga zo door jongens!
Super blij met zijn werkzaamheden!
Super blij met zijn werkzaamheden! prijs/kwaliteit verhouding is echt super, al meerdere opdrachten laten uitvoeren door Robin een echte aanrader.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.