Eyelens.nl Bewertungen 330

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling. 3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelf ben ik opticien/contactlensspecialist, maar helaas kan ik via mijn werk geen lenzen bestellen met cilinders boven 1.25 dpt. Na wat shoppen op internet kwam deze site als voordeligste leverancie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed telefonisch contact en spontaan goede tips gekregen. Zeker een aanrader. Goed advies ook voor welke vloeistof te gebruiken voor mijn type lenzen. Overigens ook een code gekregen voor p... Mehr ansehen

1. Kontaktlinsenanbieter
  2. Augenklinik
  3. Brillen-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Eyelens streven we naar de beste klantenservice en oogzorgproducten. We willen jouw leven een stukje aangenamer maken met onze producten en bijdragen aan je gezondheid en levenskwaliteit. Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van producten, we zorgen ervoor dat je elke dag met helder en comfortabel zicht kunt beginnen.

4,3

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Eerlijk Spul

Alles altijd heel duidelijk en zeer snelle zendingen

5. Mai 2026

Antwort von Eyelens.nl

Bedankt voor je toffe review.

Fantastische service

Fantastische service; bij niet afleveren van pakketje direct opnieuw en naar ander adres gestuurd en zeer goed geholpen door Severien.

27. April 2026

Antwort von Eyelens.nl

Bedankt voor je review, leuk om te horen dat alles goed is opgelost.

Heel tevreden

Competente prijzen, fijne abonnementsformule die je kan pauzeren en correcte communicatie en levering. Zeer tevreden.

26. März 2026

Antwort von Eyelens.nl

Bedankt voor je toffe review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel mijn lenzen al een tijdje bij…

Ik bestel mijn lenzen al een tijdje bij Eyelens en ben heel tevreden. De website is duidelijk en bestellen gaat snel en eenvoudig. Mijn lenzen worden altijd netjes en op tijd geleverd, wat het echt gemakkelijk maakt. Ook de prijzen zijn eerlijk. Voor mij is dit een heel betrouwbare plek om mijn lenzen online te bestellen.

15. März 2026

Antwort von Eyelens.nl

Bedankt voor je leuke review!

Beperkte houdbaarheidsdatum!

Let op! Leveren producten met een beperkte houdbaarheidsdatum dus oude voorraad. Doen niets om dit te herstellen. Ja, je mag het product terugsturen op eigen kosten.............

UPDATE: Iets wat ruim 2 jaar geleden geproduceerd is en nog maar maximaal 1 jaar goed is proberen te verkopen als "nieuwe" voorraad en de schuld neerleggen bij de producent en zelf geen verantwoording nemen is niet echt heel chique als webwinkel.

26. Februar 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent en geven graag wat extra verduidelijking.

U heeft op 20 februari 2026 drie identieke producten besteld. Twee van deze producten hebben een houdbaarheidsdatum tot april 2027 en één product tot april 2028. Op het moment van levering waren de producten met datum april 2027 dus nog ruim een jaar houdbaar, wat volledig binnen de normale en toegestane gebruikstermijn valt.

De stelling dat het om “oude voorraad” zou gaan, klopt daarom niet. Bij producten met een houdbaarheidsdatum is het bovendien gebruikelijk dat verschillende productiebatches tegelijk in omloop zijn. Als verkoper hebben wij geen invloed op de productiedata die door de fabrikant of leverancier worden bepaald.

Indien er vragen of bezorgdheden zijn, staan wij uiteraard altijd open om dit verder via onze klantendienst te bekijken.

schadaling;

schadaling;

het lijkt een nederlands bedrijf, omdat de site .nl is.
echter krijg ik de verkeerde vloeistof geleverd, mag ik het terug sturen, oh ja wel op eigen kosten meer dan 10 euro omdat het naar belgie moet.

ik bestel hier nooit meer. het kwam ook nog eens een aantal dagen later dan ze aangaven.

echt schandalig dit, wees dus gewaarschuwd.

12. Februar 2026

Beste
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling.

Wij hebben de bestelling geleverd zoals deze door u werd geplaatst in onze webshop. We begrijpen uiteraard dat het kan gebeuren dat er per ongeluk een verkeerd product wordt besteld, dat is erg vervelend.

Omdat het in dit geval niet om een fout van onze kant gaat, kunnen wij de retourkosten helaas niet volledig op ons nemen. Wij hebben u daarom aangeboden gebruik te maken van ons retourlabel via ons verzendcontract voor €4,99 (in plaats van de reguliere verzendkosten van meer dan €10), zodat u voordeliger kunt retourneren. Dit bedrag zou dan worden verrekend met de terugbetaling. Dit voorstel heeft u echter geweigerd.

Wij denken graag met onze klanten mee en zoeken altijd naar een redelijke oplossing voor beide partijen. Mocht u alsnog gebruik willen maken van het aangeboden retourlabel, dan helpen wij u uiteraard verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scherp geprijsd, snel verzonden.

De scherpste prijs voor mijn lenzenvloeistof en een mooie aanbieding op het reisformaat (90 ml), dus besteld. Twee dagen later bezorgd via post.nl.
Keurig verpakt, goede houdbaarheid, helemaal naar verwachting.

17. September 2025

Niet klantvriendelijk

Voorheen Oogzorgproducten, nooit een probleem. Nu is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Ik stelde een normale vraag over een product, kreeg een onbeschoft ongeïnteresseerd antwoord en toen ik daar een mail over stuurde, kwam er nooit een reactie.
Ik bestel voortaan wel elders!

12. Mai 2025

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ik had Purevision lenzen besteld, maar kreeg last van flinke oogirritatie. Eyelens kon deze niet terugnemen, maar kwam met een fantastische oplossing: als compensatie sturen ze me 5 maandlenzen Air Optix voor beide ogen. Zo’n klantvriendelijkheid kom je zelden tegen! Snel, meedenkend en écht gericht op tevreden klanten.

8. August 2025

Ik had de verkeerde lenzen besteld,

Ik had de verkeerde lenzen besteld,
Het was een pak van 3 doosjes lenzen.
Ik had er al 1 geopend.
Contact met Eye lens opgenomen.
Kosteloos 2 juiste doosjes naar mij opgestuurd.
Met een retour label de 2 verkeerde doosjes zonder verzendkosten teruggestuurd.
Zeer goede service!

19. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gewoon geleverd wat besteld is.

Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling.
3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet.
Met kortingcode Spooky10.

In het weekend besteld en betaald met Visa.
Dinsdags geleverd via PostNL.
Geen naheffing o.i.d.

Voor herhaling vatbaar.

N.b. Alleen het aanmaken van een account is niet gelukt.

5. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr