Fietskarretje.nl Bewertungen

1. Fahrradgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fietskarretje.nl

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Zoo goed geholpen!

OMG, ik voel me zo goed geholpen!
Ik weet van mezelf dat ik een lastige klant ben. Ik ben kritisch, lees de teksten en specificaties goed na en stel veel vragen. Dat komt ook omdat ik in het buitenland woon en afhankelijk ben van de (voorwaarden van) de transporteur. Op al mijn mails kwam snel en adequaat antwoord.

Het is eigenlijk jammer dat je maar één keer een fietskar nodig hebt want voor de service zou ik hier veel vaker klant willen zijn.

13. Juni 2026

Fietskaretje.nl heeft snel op mijn…

Fietskaretje.nl heeft snel op mijn vragen gereageerd en het bestelde product dan ook snel afgeleverd. De hondenfietskar is goed ontvangen en met de instructies op de webshop dan ook goed in elkaar te zetten. Mooi overzicht in al hun producten met in alle prijsklasse wel een product beschikbaar.

Nu al lekker wat km’s met de hond gemaakt in het nieuwe karretje.

1. Juni 2026

Een zeer slecht bedrijf!!

Een zeer slecht bedrijf!!!
Koop daar niet!!!

Het zijn oplichters!!

Er zijn veel betere sites dan deze

29. August 2024
Fietskarretje.nl-Logo

Antwort von Fietskarretje.nl

Verrassend, Sabrina Damen, de vrouw van afperser Kilroy Menten. Zie een andere review. Kilroy wilde ons een wandelset afpersen door te dreigen om slechte reviews te geven. Het afpersen is niet gelukt maar slechte reviews geven wel. Helaas hebben wij te maken met een recidivist, die niet zou mogen kopen op het internet. Gelukkig is Kilroy / Sabrina een incident. We hebben veel klanten, die wel gelukkig met ons zijn. Zie al onze reviews op KIYOH.

Top service

Super vlugge verzending . Top service op mail antwoord en uitleg . Bestelling geplaatst en andere dag reeds ontvangen . Aanrader

28. August 2024

Gewoon zeer slecht rommel nooit meer…

Gewoon zeer slecht rommel nooit meer kapot beschadigd 250eu hondenbuggy mag je toch wat verwachten ,nee stuur wel een nieuw wiel haha ,hij kan slecht tegen kritiek en doet of hij bedreigt word je komt niet op mijn terrein hangen camera's en laat je zo voor de 14 EU retourkosten opdraaien slim geen ster waard en dat commentaar wat hij geeft is puur eigen belang totaal niet klantgericht ,hij dreigt zelf met camera's als je het terug wil brengen zegt hij word bedreigt zegt hij via mail pffff nee hij wil zijn gelijk hebben halen ,pure flauwekul,eigen belang meer niet en ik ben niet de enigste zie ik wel 14 EU weggegooid gewoon onbeschoft ,hij zei aan de telefoon ja is de laatste op vooraad ,nou hij was al eerder naar iemand verstuurd zag je aan het plakband en sommige onderdelen zat wel wat omheen bubbelplastic karton en sommige niet daarom was het wiel en frame beschadigd wiel was helemaal verbogen ,het was de laatste hij zei kan het niet controleren nee word gewoon retour gestuurd en weer naar de volgende gestuurd ik dus en ik moet betalen slim ,zei wil geen ander wiel ,250 EU is geen kattenpis ,en dan komen de regeltjes dat stuurd hij door hij belt je niet terug die moeite word niet gedaan verschuilt zich achter zogenoemde klantenservice wat een grap,hij zal wel commentaar geven maar hij krijgt van mij zijn gelijk niet en mag andwoorden wat hij wil ik lak het aan mijn laars slechte service gewoon mensen op kosten jagen terwijl je wel weet dat het niet klopt.geen ster.

1. November 2021

Hier een fietskarretje gekocht

Hier een fietskarretje gekocht, voldeed niet aan wens. Geprobeerd te bellen, totaal niet bereikbaar, uiteindelijk iemand gesproken en mocht ik het terug zenden, hierna werd aan gegeven te laat te zijn en werd er gewezen op herroepingsrecht die verlopen was. We krijgen het geld niet terug. Niet open staan voor overleg en onbereikbaar, dus zeker geen aanrader!

22. Juli 2021

Fietskarretje nooit meer

Fietskarretje besteld. Voldeed niet geheel aan de wens. Waarna wij getracht hebben telefonisch contact te zoeken dit was niet mogelijk. Uiteindelijk na veel pogingen teruggestuurd. Was het herroepingsrecht verlopen. En krijgen wij geen geld terug.

Tips zorg voor beter bereikbaarheid en wees wat coulanter.

22. Juli 2021