Firsttransmissie Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn golf 6 gebracht voor het…

Ik heb mijn golf 6 gebracht voor het vervangen van mijn versnellingsbak voor een gereviseerde versnellingsbak. Ze waren binnen 1 dag klaar en werkt weer perfect. Aardige medewerkers en pakken het werk snel op.

19. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn corsa opc hierheen…

Ik heb mijn corsa opc hierheen gebracht. Eerst krijg ik m terug met velgschade. Dit hebben ze “gerepareerd” met een spuitbus, daarna kom ik erachter dat ik maar 5 versnellingen heb (terwijl het een 6 bak is) en was ik m weer kwijt. Daarna kom ik erachter dat er gewoon een 1.4 bak onder gemonteerd is terwijl ik een 1.6 heb dus mis is de cruisecontroll en hebben ze mijn diff niet terug gemonteerd. Na veel belletjes en appjes willen ze dit niet oplossen en liegen ze dat er gewoon de juiste onderdelen onder gemonteerd zijn. ZELFS als ik bewijs ervan heb dat t niet zo is!

16. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS OP ZWARE OPLICHTERS!!

PAS OP ZWARE OPLICHTERS!!

Ik had grote onderhoud aan me auto gedaan en distributieriem vervangen eindstand kreeg ik haperingen bij schakelen auto is 3x los gehaald en weer opnieuw in elkaar gezet garage zegt alles is in orde en zeiden waarschijnlijk systeem van de megatronic die je hebt vervangen bij First Transmissie. Eindstand 2 uurtjes gereden richting Schiedam werk afgezegd etc. Kom ik hier aan vraag ik om basisafstellingen, vervolgens rijdt hij eerst een rondje en plugged hij de computer in de auto. Zonder wat te doen zegt hij ja koppeling dit is koppeling die dood is. Ik zeg heh hoe dan hij zegt ja 100%. Deze koppeling is niet eens 15 duizend kilometer vervangen dus wist al is complete bla. Eindstand komt hij met een rare verhaal, ik vroeg hem simpelweg om de basisafstellingen te doen. Hij beweerde dat hij het nu gaat doen ik zit naast hem ben wel vaker bij een basisafstellingen geweest en dan hoort je bak geluidjes te maken, nou geen geluid niks en hij zegt heb hem nu basisafstellingen gegeven. Het duurde voor de duidelijkheid niet eens 1 minuut 🤣. Basisafstellingen duurt minimaal als het snel is 10 min en kan oplopen tot een half uur en zelfs langer. Probeert hij mijn een prijsje zogenaamd te geven voor de koppeling en me snel naar binnen te krijgen. Ik vraag hem hoeveel zou dit kosten komt hij met een €1200 ex btw, ik vroeg hem gelijk en hoelang gaat dit duren hij zegt 3/4 dagen waarop ik zeg nee zo lang zou ik niet kunnen wachten opeens kon het dezelfde dag nog klaar zijn 🤣. Ik wist al foute boel en heb de vorige eigenaar gebeld die de automaat had gefixed. Hij had mij een nummer gestuurd die deze automaat had geregeld dus ben toen weer 2 uurtjes gaan rijden, hij gaf ook aan hij is zelf werkzaam bij Audi hij gaf aan ik heb zelf deze auto helemaal gefixed en koppeling kan zoizo niet die heb ik pas paar maanden geleden vervangen. Opeens kreeg ik motor storingen lampje en lag het aan de bougies die erop zijn gezet die toevallig productiefout. Nieuwe bougies erin en alles was opgelost. Hun zijn pure oplichters en geldklopperij pas op! En niet met hun in zee gaan voor je eigen zakken en auto.

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor mij nooit meer dit bedrijf

Ik heb bij First Transmissie een gereviseerde versnellingsbak gekocht voor mijn Chevrolet Spark. Er werd 1 jaar garantie gegeven. Helaas kreeg de versnellingsbak na 1 jaar en 2 maand al een defect.

Toen ik terugging voor hulp, werd ik helemaal niet geholpen. Ze vergeleken zichzelf met officiële dealers en zeiden dat “bij erkende garages de garantie ook vervalt na 5 dagen”, wat totaal onterecht en onprofessioneel is.
Los van garantie had ik op z’n minst een positieve houding of een oplossing verwacht, maar die was er absoluut niet.

Ze namen geen enkele verantwoordelijkheid en ondernamen geen enkele stap om te helpen. De houding voelde letterlijk als: “zoek het maar uit”.
Zeer teleurstellende service en geen aanrader.

8. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij zijn een bedrijf en dit is nu de 2e…

Wij zijn een bedrijf en dit is nu de 2e keer dat wij een kapotte gereviseerde versnellingsbak krijgen. Dit is voor ons dubbel veel werk. Deze beste mensen bieden totaal geen oplossing! ik zou deze zaak niet aanraden.

23. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prima service en vriendelijk geholpen

prima service en vriendelijk geholpen; nadat gebleken was dat mijn garage twee maal een gereviseerde versnellingsbak op mijn fiat ducato gemonteerd had welke ondanks correcte baknummers een onjuiste overbrengverhouding had waardoor de cruisecontrol niet meer werkte is alles hierna door hun gewoon opgelost; langsgebracht en uiteindelijk is de oorzaak gevonden en alsnog een juiste bak gemonteerd; zelfs geen kosten hiervoor hoeven te betalen! men zag dit gewoon als service!! bedankt heren!! prima opgelost en bedankt voor een perfect werkende versnellingsbak! een uiterst tevreden ducatorijder uit heiloo!

1. November 2025

Zogenaamde gereviseerde versnellingsbak…

Zogenaamde gereviseerde versnellingsbak gekocht met een jaar garantie.
Bak gemonteerd en dus niet goed.
Lager in het differentieel niet goed dus bak kon er weer vanaf.
Een dag voor niets gewerkt.
Terug en idd bak niet goed en een andere gekregen.
Geen excuses of tegemoetkoming niets.
Geen aanrader.

6. Juni 2025

Slechte service

Meerdere keren een revisie bak gekocht.

Helaas gaat het regelmatig fout met de gereviseerde bakken en bij garantie zijn ze altijd moeilijk in oplossingen of komen ze met geen oplossing.

Heel jammer want bedrijf zelf ziet er keurig uit.

7. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

After putting a revised transmission I had to go to another shop for another clutch.…

After putting a revised transmission and new clutch into my car (Honda) I continued having issues. The rpms were so high I was afraid that it would also damage the engine.
Mrs. Boylas was so intense and unpleasant that I went to another shop to have my car fixed right.
Even when their quote is lower than other shops it is worth paying a little more and get the job done right the first time.

22. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vermijdt als u wilt dat uw auto rijdt!

Toen ik mijn VW transporter bij First Transmissie mocht ophalen nadat er een gereviseerde bak en koppeling geplaatst was draaide de motor 40.000 toeren in de 3e versnelling.
Met veel moeite want ik ben een vrouw en heb geen kennis van zaken kon ik een medewerker overhalen om een proefrit te maken en ja het was inderdaad niet goed en moest opnieuw.

Na meer betaald te hebben voor een duurdere koppelingsplaat en weer 2 weken mocht ik de auto opnieuw ophalen.

Een half jaar later is de Transporter door de ANWB naar Schiedam gesleept. Na een week en veel telefoontjes “vonden” ze mijn auto in parkeerplaats voor hun ingang.
De garantie reparatie duurde daarna weer 2 weken.

Nu na 3 jaar continu problemen is de 5e versnelling kapot. Ik ben ik er achter gekomen door de huidige garage die een gereviseerde bak gaat plaatsen dat First Transmissie de verkeerde bak onder de Transporter heeft gemonteerd - code CHP in plaats van DUJ.
Nu zegt mevrouw Boylas van First Transmissie dat ze de originele bak die onder mijn VW uit kwam hebben gereviseerd - alhoewel zij mij toentertijd duidelijk heeft gemaakt dat de oude bak niets waard was voor hen omdat er een groot gat in zat, en dat er een door hen aangeleverde gereviseerde bak geplaatst zou worden.
Ik ben niet terug gegaan na de 1e en 2e keer ontzettend slechte behandeling en resultaten genoten te hebben.

Had gewoon gelijk na de 1e en 2e slechte plaatsing en verkeerde koppeling een rechtszaak moeten beginnen maar daar had ik en geen tijd en geen zin in.

3. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr