Fitbyturker Bewertungen 84

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest vil jeg gerne takke den evigt inspirerende og altid positive coach Turker for altid at have et positivt mindset og en super professionel tilgang til alt hans arbejde med kl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb hos Türker har virkelig været en gamechanger for mig – og helt klart en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv! Jeg har længe overvejet at starte et forløb hos en coach,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb hos Türker gav mig det meste af min selvtillid tilbage. Man får gode madplaner som man kan bruge, lidt som en “bland selv” forretning hvor han skræddersyer dem efter en og ens behov hvad end... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Turker er en energisk og motiverende karakter. Han er yderst kompetent og har hjulpet mig med med at smide flere kg. Turker er super støttende og forstående, det er med at til at give en følels... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest vil jeg gerne takke…

Først og fremmest vil jeg gerne takke den evigt inspirerende og altid positive coach Turker for altid at have et positivt mindset og en super professionel tilgang til alt hans arbejde med klienter.

Jeg kom til Turker med et ønske om at blive en bedre løber og med et ønske om at blive stærkere - mission complete!

Ligevægtsindtag, kalorie tæller, træningsplaner, motivation og altid med et glimt i øjet gør Turker til en meget professionel og vellidt coach. Har aldrig prøvet et forløb som dette men jeg vil helt sikkert anbefale andre som tvivler på effekten om at tilmelde sig så hurtigt som muligt.

Jeg har været ramt af flere småskader som skyldes min egen manglende indsigt i evner men Turker har fået mig tilbage i sporet med hans support og faglige viden. Ingen skader er blevet kroniske fordi jeg har lyttet og gjort som han foreslog. Står i dag så meget stærkere og det havde jeg aldrig været hvis jeg ikke havde købt forløbet hos Turker. Ny viden og bedre løbe teknikker har fået mig til at indse at løb ikke kan stå alene. Styrketræning er en essentiel del af dette og det var lige præcis det som Turker hjalp mig med.

Intet andet end varme anbefalinger herfra!

8. August 2025

Kæmpe anbefaling fra mig!🌟

Jeg har længe overvejet at starte et forløb hos en coach, og valget faldt på Türker – og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Han er positiv, energisk og fuld af motivation, og det smitter i den grad af. Det bedste er helt klart de voice notes, man får fra ham – hans begejstring over ens fremskridt og udvikling er så smittende, at det er umuligt ikke selv at blive motiveret og glad i processen. Det føles som at have en personlig hype-man, der hepper på én hele vejen – og det gør virkelig en forskel!

Gennem forløbet har jeg fået meget bedre overblik over mine madvaner, en sundere livsstil og er blevet bedre til at holde mig fysisk i gang!

25. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nærværende, støttende, motiverende og professionel 🙏🏼

Jeg er snart halvvejs i forløbet hos Turker, og jeg er SÅ glad for den beslutning, jeg tog i sin tid om at starte hos ham. Jeg havde så mange forskellige coaches oppe og vende, men ingen fangede mig, før jeg snakkede med Turker. Han forstod, hvad jeg vil, hvor jeg vil hen og hvilken hjælp, jeg havde/har brug for. Han er nærværende, motiverende, opbakkende, støttende - men stiller også gode kritiske spørgsmål, så man udvikler sig og selv får lov at tænke lidt engang i mellem. Alt dette er med til at gøre det her til en livsstilændring fremfor et Quick fix 🙏🏼 vi er halvvejs, og jeg er oprigtigt glad for, jeg ikke skal sige farvel til forløbet og Turker endnu! 🥳💪🏼

11. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Türker er en utrolig god coach

Türker er en utrolig god coach. Alt er bare tip top. Han svarer altid hurtigt, og hvis han har lidt længere svartider så giver han ALTID besked til sine klienter. Han hjælper med alt, man har brug for hjælp til. Han er støttende og rigtig god til at give en masse motivation. Det helt rigtige valg!

11. Juli 2025

Vælg Türker, så har du valgt rigtigt 💪

Bedste beslutning i længe at vælge Türker som min coach 💪
Han hepper og motiverer dig hele tiden. Jeg havde en periode, hvor vægten overhovedet ikke rykkede sig, og jeg var frustreret. Men han fik mig til at kigge på andre fremskridt, end lige vægten, og var aldrig sur over man stod stille. Følger man med på hans insta profil, bliver man simpelthen så sindsygt motiveret til selv og give den gas, når man ser, hvor meget han knokler. Når jeg er sindsyg stolt over en træningspræstation jeg har lavet, og deler den med ham, er han mindst lige så glad og stolt som man selv er, selvom det måske ville være vand for ham at lave det samme. Når du mindst venter det, smider han lige en besked til dig, når han kan se man giver den gas, og det er bare skide fedt.
Mega god app han har udviklet, med alt du skal bruge af mad, træningsplaner og motivation.
Tak er et fattig ord

8. Dezember 2024

5 stjerner❤️

Jeg har været på en rejse de sidste 3.5 måned, med den bedste coach. Har haft mange forløb hos andre, hvor det altid har været upersonligt, kun rigtige opfølgninger om mandagen og det ikke har givet værktøjer til at klare hverdagen efter forløbet. MEN dette er helt anderledes her, du får ofte flere gange om ugen besked omkring hvordan du klarer den, besvarelser på sprøgsmål, værktøjer til at blive dygtigere til når man ikke er på forløb og følelsen af at være hørt, speciel og der bare bliver ændret på programmerne, hvis ikke lige de passer ind i ens hverdag. Dybeste respekt til min coach, hvor jeg naturligvis er glad for jeg valgte 9 måneder, fordi jeg har aldrig været så bevidst om det var det helt rigtige valg i min livsstilsændring ❤️

15. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er lige startet hos Türker

Jeg er lige startet hos Türker, træningsprogrammet er kanon, og kostplanen ser godt ud, og smager, det har jeg prøvet. Der er god feedback på spørgsmål. Glæder mig ril at kunne se resultater

En drømme coach!🤘

Man skal helt klart vægle Turker hvis man vil have en lyttende og kan være ærlig med!
Da jeg mistede motiveion til styrketræning, hjalp han mig lige så stille tilbage til at elske det som jeg alle dage har gjort!
Vær ærlig omkring dine udforinger den måde kan han hjælpe en bedst muligt!

Den bedste beslutning … EVER

Den bedste beslutning … EVER
Jeg har valgt Türker som min coach, grundet Türkers måde at være på, på sociale medier, hans tilgang til hans klienter og hans syn på sundhed. Og det Türker selv har formået at opnå indenfor, styrketræning, hyrox, og ekstrem sport, er en sand inspiration.
Türkers tilgang til hans klienter er en meget forstående, og lyttende måde. Han dunker aldrig sine klienter oven i hovedet, han opfordre til at hygge sig og ligge kostplanen lidt på hylden, når man er ude til sociale arrangementer, men stadig have kostplanen med og være bevidste over sine valg. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang at jeg er startet i forløb hos Türker, jeg ville starte igen imogen, hvis det var. Kæmpe anbefaling herfra!🔥

Hele pakken

Ønsker du hele pakken så vælg Türker som din coach. Først og fremmest er manden top atlet selv og mega dedikeret så han sætter selv det bedste eksempel. Han er god til at motivere dig og hjælper dig altid godt på vej.

Derudover har han den fedeste app som gør det nemt og overskueligt at følge sin træningsplan og tracke sine fremskridt samt daglige kalorier.

Man får altid hurtigt svar når man skriver til ham.
En anden fed ting er at man lærer en hel masse. Der kommer nærmest dagligt læringsvideoer som er nyttige til f.eks. Vægttab, tips til at få mere ud af din træning osv.

8. November 2024

Turker the man

Turker er klart den bedste coach jeg har haft til dags dato 😍 Han er dedikeret og passioneret omkring hans arbejde, og går virkelig op i hans klienters resultater 💪🏼 Kæmpe anbefaling herfra uden tvivl 🔥

8. November 2024

Konge oplevelse

Det var en super fed oplevelse for mig fordi at han er en coach der er top motiverende og super inspirerende og støttende i mit forløb jeg har kun ros til det

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fundet min stjerne

Jeg har længe ledt efter det rigtige match ift. en coach, som ville kunne give mig det, jeg behøver for et vægttab og livsstilsændring. Jeg har længe fulgt Türker, og Sarah, for den sags skyld og fandt dem begge oprigtige i deres ageren på de sociale medier. Og jeg tror, det først og fremmest var den tilgang, altså oprigtigheden, der gjorde, at jeg valgte lige netop FitbyTürker! Jeg har 1:1 og har valgt fuld fokus og samarbejde med ham i fem måneder. Jeg har altid været aktiv og fokuseret på mad, men aldrig forstået mig på kcal-tælling osv. Det har jeg til gengæld lært nu, og den tælling følger mig helt naturligt i hverdagen. Og så er jeg kommet tilbage på sporet efter at have fået tre børn og været gået ret meget ned i tempo. Türker presser ikke en på en uoverskuelig måde, nej, han sætter mål i ens tempo, tilpasset ens krop og sind, så man ikke hamrer derudaf og rent faktisk mister den til sidst, men bliver ved. Jeg har efter et par måneder fået ændret min livstil på en helt naturlig måde. Og falder man i, så griber han en og hjælper med gode råd og klap på skulderen til at komme op på hesten igen. Uden at være presserende! Jeg elsker hans tempo, hans ro og hans dedikation. Og så er han bare pissedygtig til det, han gør. En inspiration, selvom han er en stærk Hyrox-mand og jeg en løbepige med andre fokus end det at blive stærk, jamen så er vi et match elev og coach imellem. Det vigtigste for mig i den her proces og om ham, er, at han forstår en. Det er helt vildt. Man skal ikke sige ret meget eller forklare ret meget, jamen så rammer han bare plet. Især mentalt. Og det er f… ikke noget, man tillærer sig. Enten kan man, eller også kan man det ikke. Det kan Türker. Og kunne jeg give flere stjerner, havde jeg gjort det. Kæmpe beso fra Madrid!

Fantastisk coach

Fantastisk coach, der virkelig er motiverende. Træningsprogrammer, mad planer og jamen alt er perfekt! En coach der ved hvad han laver, som hans cv også bekræfter. Man får altid svar på sine spørgsmål. I et forløb hos FitByTürker vil man aldrig føle sig alene. Han har i øvrigt også den fedeste app.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Türker har ændret min hverdag !!

Türker har været en stor grund til min hverdag er blevet ændret !!
Før jeg startede mit forløb hos Türker, havde jeg intet overskud i hverdagen, jeg var overvægtig, træning var overhovedet ikke en del af min hverdag 😕
Men så besluttede jeg mig for at kontakte en personlig træner - der er mange at vælge i mellem - men mit valg faldt på Türker da jeg følte han havde en sindssyg god energi som smitter af og det var lige det jeg havde brug for 💪🏻 jeg startede mit forløb i februar 2024 og lige siden har vi ikke set os tilbage !!
På de her 9 måneder har jeg smidt 16 kg fedt, fået bygget muskelmasse på og nu er træning en uundværlig ting i min hverdag - Türker viste mig hvordan et vægttab og opbygning af muskelmasse skal gøres på den rigtige måde uden det skal være surt
Han gav mig en meget varierende kostplan med mange lækre retter + har han lavede et trænings program som passede til mig 😁
Selvfølgelig skal jeg selv stå for at udfører træningerne og have motivationen til det
Men lige motivation er intet problem at have så længe jeg har Türker med på sidelinjen 🏃🏻‍♂️‍➡️
Det er ikke fordi jeg for skæld ud hvis jeg har haft en dårlig uge - tværtimod så er türker god til at fokusere på de positive ting som er med til at give mig motivation til at komme op på hesten igen og klø på !
Mit forløb hos türker er top klasse og jeg vil altid anbefale ham - han er skyld i at jeg ikke kan se nogen begrænsninger for hvad jeg kan fysisk mere - men derimod giver han mig motivation og blod på tanden til jeg nu kan nå mine drømme og mål !
Og i min verden er det småpenge jeg har investeret i mit liv og fremtid 💪🏻⭐️⭐️💙💙

20. Februar 2024

DK'S BEDSTE COACH

Jeg kan varmt anbefale Türker til alle, der søger en personlig træner, der går op i både din motivation og dine resultater. Türker er utrolig engageret og let at komme i kontakt med – han svarer altid hurtigt, så man aldrig står alene med spørgsmål eller udfordringer.

En stor fordel ved FitbyTürker er den app, der følger med forløbet. Her får man adgang til en lang række sunde og lækre opskrifter. Det gør hele processen langt nemmere, hvor det føles mindre som en “kostplan” og mere som en ny, sund livsstil man er startet på. Der er skræddersyede træningsprogrammer i appen med tilhørende videoer, så man er sikker på at udføre øvelserne korrekt.

Med Türker får du ikke bare en træner, men også en coach og en sparringspartner, som virkelig brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål!

4. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 5 stjerner for arrogance!

Magen til arrogant og demotiverende coach skal man da lede længe efter. Røg tilfældigt forbi virksomhedens instagramprofil, der til en start var super inspirende, men det ændrede sig hurtigt. Efter at have set alle profilens træningsrelatede stories igennem, lagde jeg i ren begejstring ud med at spørge ind til et par løbesko, som vedkommende selv bruger:

"Hvad mærke er de røde sutter? 👀 - og godt kæmpet! Det er dybt imponerende, det du har gang i 👏👏👏"

Hertil fik jeg svaret:

"Elsker når folk virkelig tror jeg vil hjælpe især når de ikke følger 😂".

Tak for kaffe tænkte jeg! Sidder nu og er lettet over, at jeg spurgte ind til skoene, inden jeg meldte mig til et forløb, for ville da være ked af, at støtte en med så uprofessionel attitude.

19. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr