Unternehmen hat geantwortet
Super god service! Kontaktede dem via e-mail for vejledning og fik god og kompetent hjælp til valg af kabel til kabelmaskine/multitræner. Anbefales derfor 😊
Unternehmen hat geantwortet
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Overskuelig hjemmeside og mega hurtig levering 👍👍👍👍👍
Valgte at købe hos fitnessgruppen fordi prisen og udseendet indikerede højere kvalitet end andre.
Cyklen holdte dog kun 2 uger, så begyndte den at hakke over.
Det er vel dækket af garantien, og det er delvist mit egen problem at jeg ikke kan overskue(kan ikke selv pga ryg problemer) at slæbe de 46kg op og ned fra 3 sal og få den til reperation. Support var da også hjælpsom med at sende forslag til hvad der kunne være galt, og en teknisk tegning så jeg selv kan skille den ad og se om jeg kan løse problemet selv.
Så fair service fra fitnessgruppen, men minus stjerner for et produkt der var ret dyrt men af dårlig kvalitet.
Nu har jeg 46kg cykel stående, som ikke virker specielt godt .. bruger den stadig indtil den helt stopper med at virke, og så bliver den afskrevet som dårligt køb, og den næste bliver nok ikke fra fitnessgruppen.

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg fik mine varer indenfor 2 dage og det er varer af høj kvalitet. Kunne ikke være mere tilfreds.

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Super hurtig forsendelse - modtog pakken dagen efter ordring👍

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Altid højt serviceniveau & dag til dag levering
209097

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering, forsvarligt indpakket og til en god pris. En meget tilfreds kunde 💪🏻💪🏻😊

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Hurtig levering og god service, kan varmt anbefales Fitnessgruppen.

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Super hurtig ekspedition. Fin mail med info. om levering mm.
God service, og mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Fitnessgruppen A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.