Fitnessgruppen A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service! Kontaktede dem via e-mail for vejledning og fik god og kompetent hjælp til valg af kabel til kabelmaskine/multitræner. Anbefales derfor 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  2. Anbieter von Physiotherapiegeräten
  3. Fitness- und Ernährungsberatung
  4. Großhändler für Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cykel gik i stykker efter 2 uger

Valgte at købe hos fitnessgruppen fordi prisen og udseendet indikerede højere kvalitet end andre.

Cyklen holdte dog kun 2 uger, så begyndte den at hakke over.
Det er vel dækket af garantien, og det er delvist mit egen problem at jeg ikke kan overskue(kan ikke selv pga ryg problemer) at slæbe de 46kg op og ned fra 3 sal og få den til reperation. Support var da også hjælpsom med at sende forslag til hvad der kunne være galt, og en teknisk tegning så jeg selv kan skille den ad og se om jeg kan løse problemet selv.

Så fair service fra fitnessgruppen, men minus stjerner for et produkt der var ret dyrt men af dårlig kvalitet.
Nu har jeg 46kg cykel stående, som ikke virker specielt godt .. bruger den stadig indtil den helt stopper med at virke, og så bliver den afskrevet som dårligt køb, og den næste bliver nok ikke fra fitnessgruppen.

1. Juli 2026

Super god service

3. März 2026

Hej Maj
Dejligt vi kunne hjælpe.

Let at bestille

Let at bestille, klar kommunikation og hurtig levering.

24. August 2026

Hej Jes
Tak for de 5 stjerner - dem er vi stolte af.
Dejligt alt fungerer nemt.

Godt produkt

Nem hjemmeside, hurtig levering og god kettlebell

19. August 2026

Hej Sanne
Tak :)

Hurtig og personlig service

Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg fik mine varer indenfor 2 dage og det er varer af høj kvalitet. Kunne ikke være mere tilfreds.

13. August 2026

Hej Puk
Tak for den flotte anmeldelse.
Forsendelser med Danske Fragtmænd, så søger vi for, at der er klare aftaler om man er hjemme eller om pallen må stilles.

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse - modtog pakken dagen efter ordring👍

12. August 2026

Hej Magnus
Tak for anmeldelsen. Vi forsøger, at sende alle ordre hverdag ind til pakker og fragt bliver afhentet.
Så tak for GLS, Post Nord og Danske Fragtmænd for dag til dag levering.

God kundeservice

Hurtig levering af produkt. Desværre manglede der en enkelt del i den ene pakke. Jeg kontaktede kundeservice med billede. Der var meget hurtigt svar og kort tid efter modtog jeg den manglende del.

21. Juli 2026

Hej Lene
1000 tak for anmeldelsen.
Dejligt at alt blev løst hurtigt.

Hej Mette
Tak for de fine 5 stjerner.
Vi sender ordre på alle hverdage fra vores butik og lager i Skanderborg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, forsvarligt indpakket og til en god pris. En meget tilfreds kunde 💪🏻💪🏻😊

30. Juli 2026

Hej Kristina
Tak for den dejlige anmeldelse. Vi elsker 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt venlige og god service.

17. Juli 2026

Hej Henrik
Tak for de 5 stjerner.
Perfekt, når alting fungerer. Rådgivning, service og levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service, kan varmt anbefales Fitnessgruppen.

9. Juli 2026

Hej Lena
Vi takker mange gange for den dejlige ***** anmeldelse.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Fin mail med info. om levering mm.
God service, og mine varmeste anbefalinger.

3. Juli 2026

Hej Christian
Tak for den meget flotte anmeldelse.
Den er vi meget glade for.
Team Fitnessgruppen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr