Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde i går besøg af Ricky, vvs montør afd. Brøndby til rep. i mit badeværelse. Han løste opgaven hurtigt og effektivt - og var i øvrigt meget serviceminded. Ricky må meget gerne komme igen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brug aldrig! Finn L & Davidsen. Vedrørernde udskiftning af Rørinstallationerne. Højbjergvej 137-115 Dårlig håndværk, ingen respekt for beboer/bolig. Elendigt planlagt byggesag, som har taget g... Mehr ansehen
Finn L. & Davidsen A/S - Aut. VVS Installatør/Blikkenslager
Finlandsgade 13, 4690, Haslev, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Vi har desværre haft en vandskade (gulv og vægge mm.) som skulle udbedres af Fld men efter næsten 7 måneder er det desværre ikke lykkedes jer at udføre arbejdet og vi oplever at i er svære at få kontakt med, I overholder heller ikke aftaler og vender ikke tilbage på henvendelser. Jeres egne folk fortæller endda at det er meget almindeligt at vente i meget længere tid end 6mdr på jer, når det er en forsikringssag fordi det ikke bliver prioriteret særlig højt.
Det har været enormt belastende for både psyken og familielivet at vi har skullet leve uden børneværelse for vores 3årige og med møbler, tøj og legetøj opmagasineret på lagerhotel og i resten af huset, at holde fri fra sit arbejde for at i så ikke kommer alligevel eller giver besked om dette og i stadig ikke formår at udføre arbejdet .
Der er klar plads til forbedring.
2 stjerner fordi I trods alt har været hjælpsomme og behagelige de få gange I har været her.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Han løste opgaven hurtigt og effektivt - og var i øvrigt meget serviceminded.
Ricky må meget gerne komme igen til andre opgaver.
Fuld plade på stjerner

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Ganske fint stykke arbejde. Det gik hurtigt og fejlfrit. Venlig person med godt humør. Tilfreds med det udførte arbejde.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Absolut intet har levet op til forventningerne!
Vi skulle have skiftet alle stigstrenge og faldstammer i vores ejendom, som kun har 2 opgange - 16 lejligheder i alt.
Projektet var sat til at vare 6 uger for hver opgang og max 8 uger for hver opgang, hvis FLD skulle rende ind i nogle uforudsete udfordringer, hvilket de gjorde.
Men nu er FLD fortsat i gang med renoveringen på 8. måned, og renoveringen er endnu ikke færdig. Ingen af lejlighederne er fuldstændig færdige. Og FLD har i de sidste 5 måneder uge for uge udsat slutdatoen gang på gang.
Derudover er selve arbejdet så ringe udført, at de har måtte lave størstedelen af selv de mindst simple ting om op til 3 gange. Det er ikke til at beskrive med ord, hvor utroligt dårligt, dette firma er. Det er vanvittigt!
FLD må være det værste entreprenørfirma i hele Danmark. Og hvis man kunne, ville de få nul stjerner.
Ledelsen er nogle totalt respektløse, arrogante løgn-, kujon- og tyvagtige banditter i habitter.
Hvis det var muligt, ville vi i vores ejendom sørge for at hele Danmarks befolkning blev oplyst om at holde sig langt langt langt væk fra FLD. FLD burde stå for F’ing Løgnagtig Direktørvirksomhed.
Gør jer selv den største tjeneste nogensinde ved ikke så meget som at kontakte dette rådne firma.
Vi håber virkelig, at vi kan hjælpe andre til ikke at blive ofre for dette firma med denne anmeldelse.
HOLD JER FOR GUDS SKYLD LANGT LANGT LANGT VÆK!!!
Kommentar til FLD’s svar d. 9. februar 2026:
Jeres svar er en topmålt skammelig ansvarsfraskrivelse fra, at det skulle tage 8 måneder, og det ved I også udemærket godt.
I er bare for kujonagtige til at indrømme, at I er totalt inkompetente.
Så bare stop med jeres ynkelige og yderst patetiske undskyldninger! Dem kommer I absolut INGEN vegne med.
Til resten af Danmarks befolkning: Hold jer væk fra løgnagtige og totalt inkompetente FLD!!!

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Besøg af montør da varme i lejlighed ikke fungerer korrekt. Han udskifter en rumføler og kører igen Varmen virker stadig ikke, det var termostaten som ikke duede, men det checkede han ikke. Dette viste sig jo så han måtte komme igen - og denne gang checkede han også et par automatiske udluftere. Det tog ialt under 1 time - inkl. at han havde behov for at bruge toilettet hos os - men faktura lød på 2 timer. Pga af at han skulle komme igen fik jeg 25 procent rabat på timepris og servicevogn på sidste besøg. Ialt betalte jeg 4.300 kr for at få varme som så viste sig blot at være en termostat der skulle skiftes. Jeg burde have læst Trustpilot hvor 40 procent melder utilfredshed med dette firma, så havde jeg givetvis kontaktet et andet VVS firma.Jeg tilslutter mig, dårlig kundebetjening.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Jeg kan ikke anbefale nogle at vælge det her firma!!!
Jeg fik et prisoverslag på en opgave, og det blev over 17.000 kr dyrere end aftalt. De skrev for mange arbejdstimer på, flere meter ledning de havde bestilt forkert og enda oplyste mig om. Da jeg ringer og fortæller følgende får jeg atvide de vil sende en ny regning. Jeg modtager den aldrig, men får flere rykkere. Jeg ringer til dem 6-7 gange, sender mails osv. først da jeg kontakter en anden, reagere de. De vil ikke give afslag alligevel, og da de til sidst gør bliver der råbt at “kunden har jo altid ret”, og at firmaet mister penge ved at give mig et afslag i prisen. Jeg blev enda spurgt hvad jeg vil give, hvilket viser ret godt, at den pris man får er rent skud i tågen. Min underbo i min andelsforeningen fik samme arbejde lavet til halv pris med kun måneders forskel.
Hvis jeg kunne lave det om, ville jeg aldrig have valgt dette firma.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Mit nye fyr, fjernvarme, skulle meget gerne virke som mit gamle gasfyr, tænker jeg. Altså varme i gulvet som før, ingen utætheder i rør v fyret. Det har vi oplevet og har henvendt os til FLD. Jeg skrev en sms besked som der ikke blev svaret pp fra afdelingsleder. Tænker det er helt kutyme at gøre det. Jeg bad om en mand blev sendt ud da der var nogle i huset idag. Der blev skruet op for temperaturen og tænker det ville hjælpe. De utætte rør blev der kigget på. Jeg ringede til afd.leder som ikke har den uddannelse der skal til som er at lytte til kunden og ikke afbryde, stille spørgsmål og gå i dialog og for i forsvarsposition. Øj hvor en meget dårlig oplevelse. Jeg blev snerret af og talt ned til. Så hvad fik jeg ud af at ringe, ikke at de overhovedet ville hjælpe med utætheder. Vi havde ingen problemer i den så er det nu vores ansvar at få det lavet? Nej det må påhvile FLD. De nægter et hvert ansvar.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Høflig, serviceminded og professionel.
Brugte nødvendig tid på at forstå og undersøge problemet. Ordnede problemet, gav råd til hvad jeg selv kan gøre og ryddede pænt op efter sit arbejde😌
Fantastisk 👍🏼
Mange tak og god weekend!

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Meget tilfredshed det flottet stykke arbejde der er udført i min bolig i forbindelse med renoveringen i min bolig i Sct. Jørgens Park.
Søde og høflige håndværker og meget tilfreds med Byggeledelsen og beboerhåndteringen. Jeg brugte beboerhuset meget.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Jeg er beboer i Sct Jørgens park Næstved, hvor både Finn L. & Davidsen, Karl Popp, Brudlykke, Peter Larsen, Insta er igang med renovering, der har stået på siden 2023.
Jeg er yderst tilfreds med renoveringens fremgang, men også den måde som både håndværkerne og ledelsen håndterer renoveringen på.
Det er på tværs af faggrupperne søde, smilende og hjælpsomme folk der er på sagen og opstår der et mindre problem, så er FLD super gode til at tage hånd om problemet og få udført det på bedste vis, med den relevante faggruppe under sig. Alt i alt har det været en god og tryg oplevelse som beboer.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Jeg er en af de mange i SCT Jørgens Park, der har fået renoveret min lejlighed. Det har været en god oplevelse. Håndværkerne har udført et virkelig godt arbejde og støjen har ikke været så slem som frygtet. Det har været en hjælp at man kunne benytte beboer huset, når larmen var værst. Jeg kan ikke rose håndværkerne og de tilsynsførende nok, de er venlige, giver sig tid til forklaring på de spørgsmål, der fremkommer - kort sagt: jeg har kun mødt venlige og smilende mennesker. Samarbejdet mellem håndværkere og beboere har fungeret upåklageligt, så fredagskagen var jer alle vel undt.
Mvh
Karina

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
FLD har lavet udskiftning af faldstammer og rør i vores andelsforening på Nørrebro. Det har været en lang kamp at få FLD til at tage ansvar for de fejl og mangler der har været. En vandskade udviklede sig fra badeværelset til køkkenet mens de ikke ville anerkende deres ansvar. Det endte med at hele køkkenloftet også måtte pilles ned og tørre og reetableres. Så beder de os om at skrive mangelliste og aflevere nøgle til lejligheden. De er slet ikke inde i lejligheden. De siger at de har målt vandtryk i kælderen som er ok. Og at det nok er vores blandingsbatterier (alle 3) der er noget galt med. De svarer ikke på mails. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Deres håndværkere er søde men de arbejder et sted der slet ikke fungerer. De er nok i gang med alt for meget oveni hinanden. Det er en rigtig træls oplevelse, stadig efter det er 1 1/2 år siden de var her

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Jeg er i dag kommet hjem i min bolig i Sct Jørgens Park i Næstved og har fået set det færdige resultat af den store renovering i min lejlighed og jeg må bare sige jeg er helt målløs over det flotte resultat. Stor ros til alle håndværkerteams og byggeledelsen - super søde og venlige mennesker alle sammen. Jeg har ikke en finger at sætte på det udførte arbejde og er stærkt tilfreds med resultatet. Jeg skriver denne anmeldelse fordi jeg oprigtigt kan anbefale FLD A/S.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Vi bor i Sct. Jørgens Park i Næstved og har netop været igennem en større renovering i vores lejlighed. FLD A/S har stået for renoveringen og vi er meget tilfredse med den endelige resultat.
En stort tak til alle skal lyde til alle de sød og venlige håndværkere som har været i vores lejlighed. Der skal også lyde en stor tak til byggeledelsen, hvor kommunikationen har været top, som altid var venlige og forstående.
Stor ros til alle.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Finn L. & Davidsen har leveret et virkelig flot stykke arbejde ude i Sct. Jørgens Park i Næstved. Håndværkerne var både venlige, høflige og meget professionelle – de ved virkelig, hvordan ordentligt håndværk skal udføres.
De har sat nye radiatorer op, etableret spots i gangen, lavet nyt loft samt trukket el og monteret en stikkontakt til vores vaske-/tørremaskine, som vi tidligere måtte bruge forlængerledning til. Det hele ser bare super flot ud!
Kommunikationen har været helt i top fra start til slut, og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Finn L. & Davidsen – et kæmpe tak for det fantastiske arbejde!

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Efter at have haft denne virksomhed til at stå for en større udskiftning af faldstammer, stigstrenge m.m. i vores andelsforening, kan jeg undre mig over hvordan der kan være så stort udsving i oplevelserne her på Trustpilot. Man kan jo kun gisne om de mange positive anmeldelser reelt er “ægte” oplevelser.
Ja, vi fik besøg af rigtig rigtig mange, og for de flestes vedkommende søde håndværkere, men hele afviklingen og styringen var den største farce, og vores lejlighed endte med flere vandskader til trods for vi stod til minimal udbedring versus andre. Jeg sidder i alt fald tilbage med den mest ærgerlige oplevelse og kan være nervøs for om vores ejendom står med skimmelsvamp og fugt efter de sindssygt mange fejl og mangler de har leveret på en byggeplads der fortsatte flere måneder efter det oprindelig aftalte.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Så fik vi i min boligforening skiftet stigerør og det har været over en 5 ugers periode.
Herfra skal der kun lyde ros og klapsalve for at det gik så smertefrit.
Ingen perioder uden rendende vand, og personalet var søde og flinke.
Hilste endda på vovsen.
Tak for kampen alle sammen.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Jeg kan kun, på det kraftigste advare mod at vælge FLD!
FLD var ansvarlig for udskiftning af faldstammer og stigerør i den forening jeg bor i.
Intet gik efter planen, og der var ikke styr på noget.
Projektet skulle maks tage 5 uger pr lejlighed, efter 15 uger bad jeg om at få min nøgle retur. Ikke fordi de var færdige, men fordi jeg ikke ønskede at de ødelagde mere i min lejlighed.
Jeg skulle diskutere længe med dem (og vores tilknyttede rådgivere PJP), bare for at få ting lavet så det overholdt gældende regler! Den endelige dråbe var, at de ødelagde mit køkkenbord, som er en massiv træplade. Den lavede de store unødvendige huller i, og deres løsning for at udbedre det var at ”lukke” hullerne med køkkenrulle og fugemasse. Jeg påpegede at det ikke var acceptabelt, men både FLD og PJP mente ikke det skulle laves om. Det var fint nok. Derefter bad jeg om min nøgle retur. Jeg stoler ikke overhovedet på det de laver.
Og kommunikation med dem er håbløs. Vi fik et telefonnummer og et tidsrum man kunne ringe i, men på trods af 20+ opkald blev telefonen aldrig taget. Jeg har også sendt flere mails med spørgsmål, som aldrig er blevet besvaret.
Så som skrevet i starten: Jeg kan kun advare mod at vælge FLD.

Antwort von Finn L. & Davidsen A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.