Flügger farver Bewertungen 1 381

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem og hurtig betjening. Beregningsmodulet har dog skudt meget ved siden af, men jeg regner med at kunne få penge retur for uåbnede standardvarer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik varene leveret på kort tid. Der var sket en misforståelse med levering. Kontaktede flugger og det blev rettet og fik mine varer. Servicen var i top.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️

1. Farbenfachgeschäft
  2. Fußbodenaufbereitung
  3. Farbenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget prof opfølgning på salget

Meget prof opfølgning på salget, bla. med tilbud om gratis "ommer"

31. Mai 2025

Hej JCJ

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det glæder mig meget at høre, at du oplever opfølgningen som professionel.
Vi bestræber os altid på at levere både kvalitet og tryghed i processen, så det betyder meget med din anerkendelse.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i mig, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov fremadrettet.

De bedste hilsner,
Benita /Flüggers Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og pefekt maling til…

Hurtig levering og pefekt maling til mit stakit🙌🏻🙌🏻

30. Mai 2025

Hej Kristel
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – og for din positive feedback!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og malingen til dit stakit. Det lyder som et vellykket projekt!

Vi håber, du får glæde af resultatet i lang tid – og vi står naturligvis klar, hvis du får brug for mere hjælp eller inspiration fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og korrekt levering.

Hurtig og korrekt levering.

4. Juni 2025

Kære Ulrik,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringens hastighed og nøjagtighed.

Det betyder meget for os, at vores kunder får den service, de forventer – og gerne lidt mere😊

Vi håber at byde dig velkommen igen.

Kvalitet og professionel vejledning

Hos Brian i Farum er du altid sikker på professionel rådgivning. Jeg er super glad for at have en lokal malerbutik og farvehandel på Farum Hovedgade, hvor jeg ved at dét jeg skal bruge, er på hylderne. Både når det gælder maling til ude og inde, men også når jeg vil være kreativ og har brug for kunstartikler.
Mit næste projekt er tapet, hvor Brian har hjulpet med udregninger på materialebrug 🤗

19. Mai 2025

Hej Stine

Tusind tak for din flotte og varme anbefaling – det betyder rigtig meget! Butikken i Farum er glade for, at du sætter pris på deres rådgivning og sortiment og det glæder dem at kunne være din lokale leverandør, uanset om det gælder maling, kunstartikler eller tapetprojekter.

De ser frem til at følge med i dit næste projekt – og står selvfølgelig klar, hvis du får brug for mere hjælp undervejs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og nem bestilling og kvalitet

22. Mai 2025

Hej Kristian
Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem og at du er tilfreds med kvaliteten. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlige hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super butik og venlig mensen!

Jeg har allerede købt forskellige produkter - online og i butikken - og har altid været meget tilfreds med alt.

16. Mai 2025

Hej Touché
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft gode oplevelser både online og i butikken.
Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🌟

De venligse hilsner fra
Benita / Flügger Kundservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at stille spørgsmål på deres…

Nemt at stille spørgsmål på deres hjemmeside. Meget hurtig og fleksibel levering.

Hej!
Tusind tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at stille spørgsmål på vores hjemmeside, og at leveringen levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Let og hurdig levering

Let og hurdig levering

18. Mai 2025

Hej Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen. 🌟

Ønsker dig en herlig dag

Alt som det skal være

Alt som det skal være - god pris og hurtig forsendelse.

10. Mai 2025

Hej Stina

Det glæder os at høre, at alt var som det skulle være – og at både pris og forsendelse levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen tilbage!

Rigtig god dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke velkommen i Horsens

Bestilt on-line med click og collekt afhentning i Horsens. Da jeg bad om at få den rystet (den var klar dagen før) angav hun at det var blevet gjort, da malingen blev blandet. Ironisk vil jeg sige "tak for det", så skal jeg nok selv røre rundt med den pind, jeg trods alt fik med. På bøtten sat blank mærkat, så kan jeg da selv skrive farvekode på, dato og tidspunkt ? Virkelig dårlig service bare fordi jeg bestilte on-line ?
Med i et rabat tilbud var der også mulighed for en gratis pensel, som jeg desværre overså og da jeg spurgte efter om det var muligt at få en udleveret, svarede hun nej, og at det heller ikke var sikkert at hun overhovedet havde en - uden at undersøge det eller være lidt imødekommende.
Det virkede virkelig surt. Mon det var fordi det var click og collect ?
Har ellers været glad for Flügger i Ry i mange år, men her i Horsens følte jeg mig ikke velkommen.

16. Mai 2025

Hej Sulejma
Tak for din tilbagemelding

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra dét, vi har og vil meget gerne undersøge din oplevelse. nærmere. Har du mulighed for at sende os dit fulde navn eller ordrenummer, så vi kan finde din bestilling?

Vi håber at høre fra dig, så vi kan følge op og få kigget på sagen.

Flüggers Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God maling og gode redskaber :) hurtig…

God maling og gode redskaber :) hurtig levering .

7. Mai 2025

Hej Mia

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores maling, redskaber og den hurtige levering.

Det betyder meget for os.

Vi håber, du får stor glæde af dine produkter og du er altid velkommen tilbage hos os!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Længere historie

Længere historie, men bestilte og varerne endte hos DK fragtmænd der mistede forsendelsen, og det kan ske men det sker bare for tit, og jeg måtte ringe til kunde service hos jer og fik god hjælp og tak for det - men sagen er leveringen var så 7 dage og i hos flugger erstattede det, :-) men for fremtiden kunne det være rart man kunne vælge fragt leverandør selv, og selvom det skal pakkes enkeltvis, fordi dk fragtmænd smider det ude på gaden og går ikke op til hoveddør med dette, modsat postnord, selvom der er køre fast underlag, - ud over det har jeg malet facade med jeres uden mærket produkter, og løb ind i problemer men heldigvis hjalp flugger holbæk mig, men kunne være rart når man maler murværk der var en rulle der kunne gå dybt ind i fuger - dvs tilbagelagte fuger nu har jeg købt en hjørne rulle for at se om den kan gå derind modsat den maxlon langhåret rulle der ikke går derind helt. de tre stjerner pga jeres fragt leverandør, ikke pga jeres kunde service eller jeres produkter. ordre nummer er en af de gange jeg har bestilt men afspejler ikkde den aktuelle ordre hvor det gik galt.

FLD-lm1awyxkcxn-1

Hej Klausen

Tusind tak for din grundige tilbagemelding.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er vi rigtig glade for at høre, at du har fået god hjælp fra både vores kundeservice og vores kollegaer i Flügger Holbæk og at vores produkter generelt lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Når det gælder leveringsoplevelsen, så forstår vi fuldt ud din frustration. Det er naturligvis langt fra tilfredsstillende, at din forsendelse blev forsinket og håndteret utilstrækkeligt af fragtleverandøren.
Selvom det desværre er uden for vores direkte kontrol, tager vi altid denne type feedback videre til vores logistik- og transportpartnere – i dette tilfælde Danske Fragtmænd, for at presse på for forbedringer.
Vi er klar over, at leveringsoplevelsen er en vigtig del af det samlede indtryk og vi er kede af, at du er blevet ramt af gentagne problemer.

Det er også en god pointe, du nævner, i forhold til valgmulighed for fragtleverandør. Det er desværre ikke en funktionalitet vi tilbyder i dag, men vi tager dit ønske videre til de relevante teams, da det bestemt er noget, der kunne give mere fleksibilitet for vores kunder.

Med hensyn til dit arbejde med facademalingen og udfordringen med de tilbagelagte fuger, er det også meget værdifuld feedback. Det lyder som en god idé at forsøge med hjørnerullen og vi følger naturligvis gerne op, hvis du har brug for yderligere sparring om værktøjer eller teknikker til netop den type murværk.

Endnu en gang tak for både rosen og den konstruktive kritik – vi lærer meget af begge dele.
Vi håber, at din næste oplevelse, både med fragt og produkt – bliver helt problemfri.

De bedste hilsner
Benita
Kundeservice – Flügger

Helt som forventet

Hej Jørn
Tak for din besked – det glæder os at høre, at alt var helt som forventet!
Vi håber, du bliver glad for dit køb og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Benita
Flüggers Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service i Flügger Kolding i dag og…

God service i Flügger Kolding i dag og havde forleden også en outlet-ordre der fint kom.
Generelt har jeg nok handlet ved Flügger Kolding op til 10 gange de seneste 3 år og altid er jeg blevet betjent af serviceminded personale

9. Mai 2025

Hej Søren

Tusind tak for din positive feedback – det betyder rigtig meget for os!
Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser både med din outlet-ordre og i butikken i Kolding.
Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos os flere gange og det glæder os at høre, at du har mødt servicemindet personale hver gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!

Med venlige hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig ekspedient i Flygger Holbæk.

Dygtig ekspedient i Flygger Holbæk.
Meget hjælpsom og god til at spørge ind til om hvad vi skulle bruge.
Meget ros til Sacor

7. Mai 2025

Hej Jørgen

Mange tak for din positive anmeldelse og de fine ord om din oplevelse i Flügger Holbæk.

Det glæder os at høre, at du følte dig godt hjulpet, og at vores medarbejder gjorde en forskel med sin professionelle og imødekommende service.

Vi giver naturligvis rosen videre – det vil uden tvivl blive værdsat!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv levering på…

Hurtig og effektiv levering på onlinebestilling. Fint produkt.

11. April 2025

Hej Marie-Louise

Tusind tak for din positive tilbagemelding!
Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og produktet. Vi håber at byde dig velkommen igen snart. 😊

Flugger Esbjerg- Super service

Flugger Esbjerg- Super service !
Sikke en service - alle så hjælpsomme, også hende som vi mødte på parkeringspladsen.
Det giver god energi og smil- TAK

28. April 2025

Antwort von Flügger farver

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores butik og at vores team kunne bidrage til, at skabe god energi og glæde.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og det betyder meget for os, at du bemærkede vores medarbejders venlighed, selv på parkeringspladsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Tak igen!

God og hurtig service

7. April 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse! 🌟

Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores skønne kunder!

Super nemt og hurtigt

21. April 2025

Hej Annelise

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter altid stor pris på at høre fra vores kunder!
Vi ser frem til, at kunne hjælpe dig en anden god gang! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en farveprøve på nettet

Bestilte en farveprøve på nettet, og samme dag var den klar og helt, som jeg havde håbet på!

2. April 2025

Hej Jan

Hvor er det dejligt at høre!

Vi er så glade for, at farveprøven levede op til dine forventninger – og at du fik den så hurtigt.
Tak, fordi du delte din oplevelse!

Benita / Flüggers Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr