Flügger farver Bewertungen 1 373

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde me... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestil varer online og da jeg henter pakken og skal tage den ud af min bil, er den gået i stykker i kanten for neden og maling flyder ud på mit bilsæde. Jeg kontakter Flugger (Benita) som tilb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker kvalitetsmaling. Elsker bare at male med Flugger-produkt. God dækningsevne og altid den bedste service, både på hjemmesiden og i butikken på gl, kongevej ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. Farbenfachgeschäft
  2. Fußbodenaufbereitung
  3. Farbenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Butikken i Svendborg er simpelthen de…

Butikken i Svendborg er simpelthen de sødeste med den bedste service!

5. Jänner 2026

Hej Emilie

Tusind tak for de flotte ord! 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse i vores butik i Svendborg.

God service og imødekommenhed betyder meget for os, og vi vil sørge for at give rosen videre til teamet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt maling her mange gange

Har købt maling her mange gange. Top kvalitet og hurtigt klar til afhentning i den lokale butik,

29. Dezember 2025

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever høj kvalitet på malingen samt hurtig og nem afhentning i din lokale butik.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik det jeg havde bestilt og det…

Jeg fik det jeg havde bestilt og det kom til den tiden

17. Dezember 2025

Hej Johnny

Tak for din tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du modtog det, du havde bestilt og at leveringen kom til tiden.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte online og fik leveret den…

Bestilte online og fik leveret den rigtige og gode maling hurtigt uden problemer

8. Dezember 2025

Hej Kate

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at både levering og produkt levede op til forventningerne.

Glædelig jul 🎄

Super maling.

13. Dezember 2025

Hej!

Tak for din tilbagemelding.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores maling 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig behandling af ordre og super god…

Hurtig behandling af ordre og super god og professionel rådgivning og ekspedition- klart en anbefaling herfra

4. Dezember 2025

Hej Heidi

Tusind tak for den flotte tilbagemelding! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både den hurtige behandling og vores rådgivning.

Tak for anbefalingen – den betyder meget for os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang. ⭐

Meget tilfreds

Meget tilfreds - bestilte online og alt gik som det skulle.

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds og at bestillingen forløb helt som den skulle.
Du er altid meget velkommen igen 😊

Fantastisk kundebetjening.

Fantastisk kundebetjening.

29. November 2025

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet den fantastiske kundebetjening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin oplevelse at handle på Flüggers…

Fin oplevelse at handle på Flüggers hjemmeside ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Karen 😊

Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse på Flüggers hjemmeside.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Benita /Flüggers Kundeservice

Bestilte online

Bestilte online - og et par timer efter var min ordre klar til afhentning. Faktisk alle tre gange jeg bestilte til Black Friday meget tilfreds

Hej Mia

Mange tak for din skønne feedback!
Det glæder os enormt meget at høre, at din ordre var klar til afhentning så hurtigt og at det har fungeret problemfrit!

Dejligt at vide, at du har været tilfreds med din Black Friday-oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart 😊

Benita

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I beder om en anmeldelse for den…

I beder om en anmeldelse for den bestilling jeg lavede sidste måned.
Men I har jo slet ikke sendt noget som helst af det jeg bestilte !!!!

17. November 2025

Hej Frederikke,

Tak for din anmeldelse og for, at du deler din oplevelse.
Vi beklager meget, at leveringen af nogle af din ordre har taget længere tid end forventet.
Din ordre er nu afsendt og du kan følge den via PostNord med dit track & trace-nummer.

Vi forstår, at det kan være frustrerende med ventetid og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@flugger.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb én gang – græd én gang

Jeg er ingen ekspertmaler, men jeg har malet rigtig meget i mit liv, mange forskellige ting. Jeg har nok brugt de fleste typer maling, og jeg kan ikke huske nogensinde at have brugt noget så godt som Flügger. Det virker bare. Det er dyrt. Meget dyrt – men det er det værd.

Hej Alain

Tak for din tilbagemelding!

Det er altid værdifuldt at høre fra nogen med så stor praktisk erfaring. Det glæder os meget, at du oplever Flügger som et produkt, der virkelig leverer kvalitet og resultat.

Vi er enige i, at kvalitet kan koste, men netop derfor er det dejligt at høre, at du mener, det er investeringen værd. ⭐

Benita

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet der efterhånden en del gange og…

Handlet der efterhånden en del gange og til stor tilfredshed. Den her gang var der fejl i levering men en mail til kundeservice blev grebet med det samme og fejlen rettet. Fantastisk service som jeg sætter pris på.

2. Dezember 2025

Hej! 😊

Tusind tak for din fine tilbagemelding og for din tillid til os gennem tiden.

Vi er glade for at høre, at du generelt har været tilfreds med dine handler hos os, og at vi hurtigt kunne få rettet fejlen denne gang.
Din anerkendelse betyder meget for os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Med venlige hilsner
Benita Flüggers Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen ikke leveret som aftalt

Varen ikke leveret som aftalt, vi skal selv sørge for at finde en Flugger forretning for at få tonet i den rigtige farve. vi fik bare en hvid👎👎👎👎👎

12. Dezember 2025

Hej Michael

Tak for din besked.
Vi har desværre ikke kunnet finde en ordre eller en henvendelse fra dig, registreret i vores system under dit navn. Så vi har ikke haft mulighed for at hjælpe dig, med den manglende toning.
Men vi er glade for at høre, at du har fundet en butik, der kunne hjælpe dig. 😉

Det er godt.

Det er godt.!

12. Dezember 2025

Hej Emil

Mange tak for din feedback – det glæder os, at du synes det er godt.
Vi håber at se dig igen.

Imponerer HVER gang💚

Super god maling møder venlig, kompetent kundeservice. Unikt sted🌹

2. Dezember 2025

Hej Christina

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores maling og med den service, du har mødt.

Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt og kompetent hjulpet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og hjerteligt velkommen igen.

Derfor Flügger…

Købte og fortrød. Skrev til kundeservice og fik den sødeste medarbejder i øret. Selvom varerne var pakket og lastet, blev det fixet og dagen efter fik jeg min udskrivning sendt retur.

Hej Jacob

Tusind tak for din skønne tilbagemelding.

Det varmer virkelig at høre, at du havde en god oplevelse.
Og hvor er det dejligt, at Camilla fra Online Support kunne hjælpe dig med både overskud, forståelse og professionalisme, så alt blev løst hurtigt.
Jeg har selvfølgelig videregivet din ros til Camilla ⭐

Vi bliver oprigtigt glade, når vores kunder mærker, at vi gør os umage – og endnu gladere, når nogen som dig tager sig tid til at dele oplevelsen.
Det betyder mere, end du tror.

Du skal være så velkommen hos os igen. Vi står altid klar til at hjælpe – med både gode råd, smil og support.

Tak, fordi du valgte Flügger!

Benita /Kundeservice

Fantastisk service

Vi har fået fantastisk service ifm. farvegaranti med maling, vi ellers havde købt i en privat Flügger. Tusind tak Karin (Flügger Brøndby) for din hjælpsomhed!!!

30. November 2025

Kære Stefan

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores farvegaranti og at Karin i Flügger Brøndby kunne hjælpe dig på bedste vis.
Jeg sørger for at give din ros videre – den vil helt sikkert blive værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! 🌟

De bedste hilsner,

Kanon betjening i Horsens

Vi fik den 28-11-2025 super god betjening af Charlotte fra butikken i Horsens, som hjalp til med af finde farver og svare på alverdens spørgsmål vi kom med. hun tog godt imod os med åbne arme.

Hej Frederik!

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I fik en rigtig god oplevelse i butikken i Horsens. Charlotte bliver uden tvivl glad for de fine ord – det er dejligt at høre, at hendes engagement skinnede igennem.

Tak, fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

med venlig hilsen
Benita /Flüggers Kundeservice

Vi håber at se jer igen! 🌟

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr