Fodboldexperten.dkBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en tysk hjemmebane landsholdstrøje men ville hellere have udetrøjen... De ringede til mig og sagde den ikke kunne nå at komme hjem inden VM finalen... Så de sendte hjemmetrøjen i stedet...... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min søn købte 30/7 Nike fodboldstøvler til 1449.- 5-6 uger senere begynder de at revne , har før været ude for dette med 3 mrd. gl. støvler købt hos [link], her blev støvlerne straks ombyttet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min erfaring med fodboldexoerten.dk er at de ansatte vil gå langt for at opnå tilfredse kunder. - Ringer og bestiller en røvfuld varer, med ret kort tidsfrist, og "kræver" en god pris plus at va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle bruge en fodbold samme dag, og kontaktede blandt andre Fodboldexperten. Deres online-chat svarede selvom jeg skrev før den var åben. Jeg købte bolden og hentede den nogle timer senere på dere... Mehr ansehen

1. Fußballgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Din online fodboldshop. Vi har et stort udvalg af alt inden for fodboldens verden, både små håndlavede lækre italienske specialiteter eller de store internationale markedslederes letvægtsmodeller, der bæres af alle de store stjerner.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Over en måneds ventetid! Og har nu annulleret ordren

Jeg havde bestilt et Tottenham spillersæt. Bestilte d. 11/09 2012, og har nu (d. 17/10 2012) fået ordren annulleret.

Da jeg ikke havde fået mine varer efter 1½ uge, skrev jeg til dem, og de svarede at de beklager at jeg ikke havde modtaget mine varer, og at jeg ville modtage mine varer efter et par dage. Men jeg modtog ikke mine varer, og efter 2 ½ uger, skrev jeg igen til dem. De beklagede at jeg ikke havde modtaget mine varer endnu, men at jeg ville modtage dem efter et par dage. Men der skete intet.
Så skrev jeg til dem 3. gang, at jeg forventede at modtage mine varer inden mandag (de havde 7 dage til at ekspedere ordren, hvilket burde være nok), og hvis jeg ikke modtog mine varer, kunne de godt annullere ordren.
Som jeg nok kunne forestille mig, modtog jeg endnu ikke mine varer, og de har nu annulleret ordren.

MEGET DÅRLIG SERVICE!!!!!

17. Oktober 2012

Hej Rasmus,

Jeg skal være de første til at beklage at det bestilte fodboldsæt har været forsinket under vejs fra leverandøren.

Vi har tilsyneladende været lidt for positive i vores tilbagemeldinger for hvornår varen ville komme på lager igen, og dette vil vi selvfølgelig tage til efterretning.

Din ordre er nu annulleret, og der har naturligvis ikke været trukket betaling for den pågældende ordre, da dette først gøres ved afsendelsen.

Jeg håber du vil kigge forbi vores hjemmeside en anden gang, så vi kan få rettet op på denne dårlige oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God kundeservice er synd at sige

Bestilte den 21 september nogle Nike fodboldsstøvler samt et par benskinner. Levering 4-6 hverdage står der. Efter 7 hverdage begynder jeg at blive noget bekymret, da de støvler skal med på fodboldlejr i Italien i uge 42. jeg ringer over nogle dage til dem og får kun en telefonsvarer som bare siger prøv igen senere. Har så sendt 3 emails til dem angående min ordre også uden at høre noget. Var dog så heldig at chatte med en på deres hjemmeside og kunne her spørge hvad der sker med min ordre. Det var så igår den 3 oktober. Får så langt om længe besked på at de støvler ikke kan skaffes idag den 4 oktober, altså 10 hverdage efter jeg har bestilt. Nu har jeg så næste uge igen til at skaffe et par støvler til min datter pga at de ikke kan melde tilbage når deres leveringsfrist er udløbet.
Ingen beklagelse eller undskyldning eller andet, som man i det mindste burde gøre.
Jeg vil ikke anbefale dem, ihvertfald slet ikke hvis du regner med deres leveringstider. Jeg er meget skuffet over jeres måde at behandle sådan en sag på.
På et tidspunkt rammer det her jer selv et vist sted, da jeg kan se at andre også har haft lignende oplevelser. Men går det så går det.
Hank op i jer selv, da experten, kunskal bruges af folk der er eksperter...

4. Oktober 2012

Fantastisk service

Har i mange år handlet fodboldudstyr på nettet, og jeg må konstatere at aldrig har jeg oplevet så god en service! Alt fra professionel rådgivning til hurtig levering.. Kan kun varmt anbefale fodboldexperten.dk til enhver der går og mangler fodboldudstyr!
Tak for den gode service!

4. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjemmeside og vildt god serice!

Jeg il helt bestemt anbefalde Fodboldexperten.dk, jeg hadve bestilt en ordre, men den var ikke på lager og jeg kunne strks vælge en anden trøje, en halsedisse og en hue, det er FANTASTISK! :) Bedste fodboldhjemmeside jeg kender, billige priser på trøjer og de bestiller hjem, hvis man har brug for noget. Kan kun anbefales!

3. Oktober 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Service blevet lidt bedre....men men men

Efter adskillige rykkere og anmodning om lovet tilbagebetaling af returporto, er fodboldexperten.dks service blevet lidt bedre. Men der er lang vej til topkarakterer. Mvh Carsten
P.S. Jeg glemte at skrive at min søn som købte en fodboldtrøje aldrig modtog en kvittering, hvilket har besværliggjort hele processen. Og nu vil Trustpilot minsandten se dokumentation for hele handelen, hvilket jeg godt kan forstå. Heldigvis havde jeg bankoverførselsfiler, men at det skal være nødvendigt at grave dem frem, er udtryk for dårlig service. Derfor to stjerner.

3. Oktober 2012

Hej Carsten,

Vi beklager at der var en fejl i trykket, men fik udbedret den med det samme, hvorefter dine udgifter med at sende trøjen retur naturligvis blev krediteret. Derfor er vi lidt kede af kun at høste to stjerner i din anmeldelse.

Din tilføjelse omkring at din søn aldrig modtog en kvittering, er vi dog en smule uforstående overfor, da denne er fremsendt (og modtaget) d. 22/8, hvor din bestilling afgik herfra, efter at have været bestilt d. 19.

Jeg håber du vil kigge forbi vores fodboldbutik næste gang du skal have nyt fodboldudstyr, så vi har en chance for at ændre på din opfattelse af virksomheden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

svære at komme i kontakt med

jeg bestilte den 8 september et par fodboldstøvler størrelse 42, der stod at de kunne leveres inden for 2-6 dage jeg sendte så den 17 september en mail hvor jeg spurgte om hvornår jeg kunne forvente mine fodboldstøvler, fik så svar den 18 september om at de var i restordre i denne størrelse, og om jeg kunne bruge dem i en anden størrelse :-) .
det kunne jeg ikke så jeg svarede med det samme på mailen om de kunne skaffe samme støvle bare uden skrueknopper i str 42 de kostede det samme på deres side
fik så idag den 20 september svar at de oprindelige sko str 42 formentlig vil blive leveret Ondsag den 26 september.
Så det håber jeg så på nu.
Kæmpe minus at man ikke kan komme i kontakt med dem på telefon

20. September 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

kan ikke overholde deres egne tidsfrister

Har bestilt en fodboldtrøje hos fodboldexperten.dk - den skulle være fremme i løbet af 4-6 arbejdsdage iflg. deres egen hjemmeside - da der er gået en uge og min vare stadig ikke er afsendt kontakter jeg firmaet pr. mail og får inden for 5 minutter en mail tilbage om at der vil gå 1-2 dage - så vil det blive afsendt fra deres lager. Egentligt god svartid - kan man ikke klage over - men 4 arbejdsdage senere - stadig ingen afsendelse af pakke.

Det må betegnes som dårlig service.

18. September 2012

Hej Line,

Er glad for at høre at du er glad for vores hurtige svar, men er selvfølelig ked af at den samlede købsoplevelse kun høster to stjerner.

Jeg håber at vores hurtige reaktion på alle dine henvendelser, og det faktum at der kun var tale om én enkelt hverdags forsinkelse, da der er tale om et personificeret produkt hvilket forlænger leveringstiden som det også fremgår på siden, gør at du igen vælge at købe dit fodboldudstyr hos os næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fleksibel og god service !

Jeg stod i en sløj situation, da jeg efter en torsdagstræning stod og skulle bruge et par nye støvler til weekenden, da disse var gået i stykker. Jeg kontaktede Fodboldexperten.dk på mail, og fik lynhurtigt svar indenfor en time om aftenen, selvom de "bare" garanterer at man får svar indenfor et døgn. Jeg bad om at få at vide hvilke modeller de havde på lager, så de kunne leveres hurtigst muligt og jeg kunne have et par støvler klar til weekenden. Vi blev enige om et par støvler som jeg via hjemmesiden bestilte - helt smertefrit. Men da disse ikke kunne nå at komme rettidigt via PostDanmark, tilbød de at holde kontoret lidt længere åben så jeg kunne afhente disse, fredag aften. Sådan noget sætter jeg pris på ! Fleksible og meget behjælpelige - jeg glæder mig til at handle hos dem igen.

Solid service!

Jeg har handlet meget på nettet generelt, og på nogle sider får man hurtigt følelsen af, at det ikke er en solid forretning, og typisk får man ret og oplever det gennem lange ventetider på mail el. lign.
Fodboldexperten er IKKE én af dem. Jeg har handlet med dem 5 gange nu, og hver gang har jeg fået, hvad jeg har bedt om, og jeg har ikke haft problemer med at komme i kontakt dem på noget tidspunkt.
Oven i købet har jeg oplevet, at have bestilt en trøje op til jul, hvor jeg selv nok var lidt for sent ude, men hvor jeg så oplevede at to af dem personligt kørte ud og afleverede den, så jeg fik den inden juleferien!
- Så solid service, og til tider helt ekstraordinær!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre en fantastisk.

Og har absolut kun haft gode oplevelser med dem. Fantastisk service , lyn hurtig levering og geniale priser. Hvis du finder dem på facebook har de også nogen fantastiske ting de smider op.

Så go ahead - der er ikke nogen dikkedarer der - bruger ikke andre end dem da det klart de bedste indenfor deres fag på nettet .

En meget stor fan af Fodboldexperten.

Kanon fodboldshop!

Købte en chelseatrøje derinde, som var ret billige ift i butikkerne, og de havde originalt tryk på alle spillere. Den blev leveret til tiden, så vil helt klart anbefale fodboldexperten til andre. Super fed shop :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, gode priser og stort udvalg

Jeg har lige købt to fodboldtrøjer hos fodboldexperten.
Jeg må bare sige, at det gik fuldstændig smertefrit. Trøjerne blev leveret. Det var nemt at handle med dem, og de er altid søde og kompetente når man taler med dem i telefonen.
Jeg er aldrig i tvivl om hvor jeg køber mit fodboldgear fremover:)

8. August 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening, hurtig svar på mail og ordre.

Kan varmt anbefale dem til andre. Vi vil helt sikker bestile igen fra dem. Vi bestilt en fcb trøje som skulle komme på lager den 20 juli. Vi skrev en mail til dem får at vide hvornår vi vil modtage pakken, da vi skulle på ferie og drengen vil have trøjen med. De var super søde og sendt pakken afsted samme dag. Drengen er glad og fortæller det til mange hvor søde de er dem fra fodboldexperten. Hilsen Alice.

22. Juli 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

"Spændende" Men gik heldigvis godt.

Havde bestilt min søns fødselsdagsgave, i god tid. Men da det nærmede sig blev jeg noget nervøs for der skete ikke noget. Og da min søn skulle på lejerskole på sin fødselsdag, var det meget vigtigt at han kunne få sin gave om morgen.
Prøvede at ringe til dem, men fik altid kun fat i telefonsvarer. Man kan åbenbart kun få fat i dem pr mail. Men er svare de også hurtig.
Det endte med at de måtte sende min order så den kom med posten om lørdagen.
Kunne godt bruge at man kunne få fat i dem på telefonen.

27. Mai 2012

Når enden er god...

En lidt dårlig start med ventetid og manglende kommunikation.
Men så kommer kontakten og nu går det stærkt og hurtig opfølgning på forspørgelse og levering.
Jeg tror jeg tør prøve igen :-)

15. Mai 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot service efter lidt kikset start...

Den 18. december bestiller jeg hos firmaet en gave til min nevø. De garanterer at de kan nå at levere varen inden jul, hvis man bestiller senest 21. december, så jeg er i "god tid".

Den 22. december er varen ikke afsendt! Jeg sender en nervøs mail. De siger at varen har 3-5 hverdages leveringstid, så det er ikke sikkert at den når frem! Jeg ringer ind og siger at de to meldinger er modstridende. Enten kan de levere inden jul, hvis man bestiller inden den 21., eller også kan man ikke!!!

Jeg bliver senere på dagen ringet op: Varen er kommet hjem, og man vil enten sende den omgående, eller komme forbi med den den 23. december.

Kl. 21. den 23. december kommer en sød ung mand forbi i sin privat-bil. Han vil hverken have drikkepenge eller ind og have noget at spise/drikke, da han er på vej til RINGSTED for at aflevere næste pakke.

Så det endte lykkeligt på grund af en virkelig flot service.

Jeg lovede en god anmeldelse - undskyld forsinkelsen, men her er den! :-)

14. März 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr