Das sagen Bewerter
Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt. Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange... Mehr ansehen
Jeg købte for nylig et istandsat Nikon EM til en meget fair pris i Foto C. Vedkommende, der hjalp mig med købet, var helt utroligt rar, passioneret og havde stor viden om kameraer. Altid en kæmpe for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fed service! Jeg fik sendt mit instax kamera til reparation, hvor jeg desværre gik i Foto C’s glemmebog i nogle uger. Da jeg for fjerde gang ringede, gik alvoren op for dem og deres afsluttende... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Foto specialist med alt indenfor digitalt- og analog kamera, video, lyd, lys og meget mere. FOTO/C er en veletableret foto-specialforretning som siden starten i 1938 har haft butik i hjertet af København og er i dag beliggende på Nørre Voldgade 20, mellem Nørreport og Rådhuspladsen.
Kontaktinformationen
Nørre Voldgade 20, 1358, København K., Dänemark
- 33 14 24 14
- www.fotoc.dk
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
rigtig flinke og meget medgørlig…
rigtig flinke og meget medgørlig personale.
kan anbefale dem 🤙
They lost film with experiences captured over half a year
Extremely disappointed by their service. I have waited over a month for film from two cameras to be developed and when reached out to them to follow up all they said that they cannot find it, à ka lost it. No immediate action, no apology, no offering free film for next time - nothing. Those are personal moments lost, it doesn’t seem they take their work seriously. I really recommend never ever using their service.
Ubrugelig fri levering
Ville egentlig gerne købe et produkt til ca. 4300 kr., og dette er omfattet af fri fragt, hvis man vælger en GLS pakkeshop.
Imidlertid skal man selv vælge pakkeshoppen, og i den dropdown-menu, man skal vælge fra, står der alle landets GLS pakkeshops hulter til bulter - dvs. man kan hverken lede ud fra postnummer, adresse eller navn. Faciliteten med søgning eller forslag baseret på postnummer ER ellers opfundet.
Det kostede butikken et salg - men de vandt da en utilfreds ( potentiel) kunde

Antwort von Fotoc
God og overskuelig webshop med stort udvalg.
FotoC leverede først god personlig rådgivning og derefter hurtig leverance. Et godt grundlag for at handle der igen.
Virkelig gode priser på instax kameraer…
Virkelig gode priser på instax kameraer og film. Også virkelig god kundeservice og så er leveringen altid super hurtig. Handler der ofte og er super tilfreds😇
Overskuelig hjemme side og lynhurtig levering
Overskuelig hjemme side og lynhurtig levering. Vi bestilte natten til lørdag et Instax 12 mini med 100 billeder, og i dag tirsdag kunne den hentes i pakkeshoppen. Alt er forsvareligt pakket sammen, gode priser = Kæmpe anbefaling.
Hurtig levering på webshop og god…
Hurtig levering på webshop og god kommunikation via e-mail.
En fin oplevelse
En fin oplevelse at handle hos Foto C. Ekspedienten gjorde sig stor umage med at finde lige det, jeg havde brug for.
God oplevelse + lynhurtig levering
God oplevelse + lynhurtig levering, virkelig dejligt!
Jeg bestilte et objektiv+taske. Blev ringet op, tasken var ikke på lager, og han ville høre om jeg ville have den fjernet fra ordren eller erstattet af anden taske. Fik god rådgivning om taskevalg, og endte med en dyrere taske, men fik den til den oprindelige pris :)
Er super glad for den hurtige levering, at de ringede for at høre hvad jeg helst ville - og selvfølgelig også altid dejligt med rabat :)
Super service
Købte scanner men var ikke tilfreds med valget. Blev byttet og ny sendt hurtigt. God service i butikken, køber gerne der igen
Super service
Igen en god service
Ønsket vare i restordre, blev efter aftale ringet op da vare atter kom på lager og så hurtig levering.
Jeg gik ind i butikken og spurte om jeg…
Jeg gik ind i butikken og spurte om jeg kunne låne et batteri til mit gamle kamara får at se om det virkede. Selvom de havde tilsvarende batteri ville man ikke vise mig fejl meddelelse.Manglende transparens i vurdering af brugte camera. Eller simpelhen snyde.

Antwort von Fotoc
Bestilte et kamera Kodak FZ55 men…
Bestilte et kamera Kodak FZ55 men modtog i stedet et Kodak FZ56. Får af vide det er 1:1 det samme kamera men hedder blot noget andet. Synes det er forkert at sælge det som et FZ55 så... FZ55 modellen er meget populær lige nu og svært at få fat i, så virker underligt at modtage en anden model. Det skal sælges som et FZ56, når det er den man modtager.
Fed butik med et stærkt udvalg
Fed butik med et stærkt udvalg på lager.
Købte videolys hvor Foto/C endda var billigst på Pricerunner.
Tak for en god handel, venner.
Helt sikkert en tilbagevendende kunde.
Plejer egentlig at være utrolig…
Plejer egentlig at være utrolig tilfreds med både kundeservice og produkter herfra. Men jeg har lige haft en kedelig oplevelse med et batteri jeg bestilte til afhentning i butikken. Et batteri til en flash, som jeg egentlig skulle bruge til et job inden for 14 dage. Jeg har efter gentagende gange ringet til Fotoc butikken og tjekket min mail med pakkesporing uden nogen information på, hvor langt, eller hvor mit batteri blev af.
Bestilte batteriet d. 28 juni og har i dag d 14 juli ringet for 2 gang til butikken hvor ekspedienten fortæller mig, at "Ingen havde fortalt ham det var kommet".
Det synes jeg sku ikke er helt op til standard af online-bestilling anno 2025. Kom igen, ingen info på sporingen, på mail eller på telefon før jeg selv ringer og spørger hvor min pakke bliver af næsten 3 uger efter bestilling. "2-7 dages levering" - arh, det batteri kunne vist have ligget der et par uger endnu hvis ikke jeg ringede.
Super kundeservice
Super kundeservice! Handler kun der fremover!
Mega god service
Mega god service. Jeg glemte at indløse en rabat kode, ingen problem. Jeg kunne vælge vare for værdien på hjemmesiden. Det syntes jeg sku er konge service, selvom at fejlen ligger hos mig.
God faglig service
Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt.
Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange, hvis ønsket.
Ved en efterbestillong [havde glemt at bestille noget] bliver dette afsendt meget hurtigt.
Alt i alt fin fin service - hvilket også tidligere har været min erfaring...
Venligt og hjælpsomt personale.
Jeg havde forudbestilt et kamera via deres hjemmeside. Da jeg ikke vidste hvornår det præcist ville ankomme. Derfor ringede jeg og fik og jeg fik en meget behjælpelig ansat i røret som kunne give mig flere informationer.
Ydeligere blev der også joket på internt og med mig da jeg hentede kameraet. Det kunne intet andet end få mig til at smille.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.