Sharp e-bike Brooklin besteld die bij levering beschadigd was en een lekke band had. Meteen gemaild naar BSN en snel antwoord gekregen. Ik wilde de fiets niet maar BSN stelde voor om te ruilen voor e... Mehr ansehen
Ik kocht een e-bike via Kruidvat, geleverd door BSN Nederland B.V. en gefabriceerd door Denfer. De service wordt verzorgd door FSN Plus. Vanaf dag 1 hapert de fiets en remt constant af rond de 2... Mehr ansehen
De fiets van mijn moeder is al 2 weken geleverd en ze zeggen steeds dat ze contact opnemen voor een afspraak maar dat moet nog steeds gedaan worden . Bellen niet bereikbaar of als ze opnemen erg o... Mehr ansehen
Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
FSNplus slechte service (opgelost)
Update: Na een langdurig proces is de fiets eindelijk opgehaald en heb ik het aankoopbedrag teruggekregen van FSN Plus. Nu vragen ze me of ik mijn review wil aanpassen of verwijderen. Het is van cruciaal belang voor consumenten om te weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Daarom laat ik de originele review hieronder staan, zodat anderen kunnen zien wat er is gebeurd, maar ook dat het probleem uiteindelijk is opgelost.
Orginele review:
FSNplus ook wel te vinden als BikeServiceNederland en ook te vinden als fietsdirect.nl verschuilt zich achter de fabrikant Vogue.
In maart 2023 hebben bij een T.R.O.Y. Villette bakfiets gekocht voor €2200 via een fiets deal bij AlbertHeijn. Dit werd verkocht door BikeServiceNederland.
In de maanden na ontvangst leek alles goed te zijn met de fiets tot er na 2 maanden om de haverklap spaken af braken en loskwamen. Dit hebben wij direct gemeld destijds bij FSNplus het bedrijf die de service verlener is voor fietsdirect en bikeservice nederland is.
Zo goed als direct bleek hier uit dat de service partij FSNplus zich verschuilt achter de de fabrikant Vogue en die zouden zeggen spaken vallen niet onder garantie dit komt door slecht gebruik van de fiets.
Het eerste wat mij op viel is dat bij de aankoop van de fiets en levering nooit het merk Vogue benoemt is geweest naar het merk Villette. Dit waarschijnlijk omdat Vogue Bikes al jaren slechte reviews krijgen als je er ies over op zoekt.
Daarnaast ben ik niet akkoord gegaan met deze uitspraak en heb ik doorgezet tot er een externe door FSNplus ingehuurde monteur langs kwam.
Die bevestigde dat dit slechte kwaliteit spaken en slecht gemonteerde spaken betreft en geen gebruikers schade.
De service partij FSN plus laat mij daar op weten dat Vogue ondanks de uit spraak van de externe door hun ingehuurde monteur niets gaat doen met de uitspraak van de monteur.
Na veel klagen alsnog via FSN plus geregeld gekregen dat de fiets gerepareerd zou worden via de externe dienst fietspechpas.
Bij aankomst monteur schrok hij van het aantal spaken wat gebroken waren/los zaten. Dit bevestigde ook weer dat alle partijen dit probleem constant enorm hebben onderschat.
De monteur had dan ook niet genoeg spaken bij zich dus zou het wiel meenemen naar de werkplaats voor reparatie.
Twee weken verder en vandaag zou eindelijk de monteur komen met het gefixte wiel. We konden eindelijk na 4+ maanden weer de bakfiets gebruiken en de kinderen er veilig mee naar de opvang brengen.
Helaas was niets minder waar en bleek de partij fietspechpas wegens een zakelijk geschil gestopt te zijn met de samenwerking tussen hun en FSNplus (Fietsdirect/BikeServiceNederland).
Dus geen gerepareerde fiets.
We missen nu een wiel.
En wij moesten hier achter komen door te bellen met de vraag goh waar blijft de monteur die vandaag zou komen.
Het vreemde is dat de verkopende partij fietsdirect.nl (BikeServiceNederland) en FSNplus volgens een simpele google search gelokaliseerd zijn op hetzelfde adres.
Ik voel me bedrogen, opgelicht, ongehoord en wij zien het niet meer zitten.
Slechte communicatie via de mail, valse beloftes over vervangen onderdelen telefonisch waar er daarna geen zwart op wit bewijs meer van is en wordt gezegd dat iets nooit gezegd is.
Wij zijn klaar met deze partij(en) die zichzelf verschuilen onder andere namen maar ondertussen op hetzelfde adres zitten.
Wij willen nu nog maar 1 permanente oplossing en dat is de fiets inleveren bij deze partijen en ons aankoopbedrag terug.
Jammer dat deze partij met verschillende namen het zelf zover heeft laten komen.
Kom de fiets maar halen en ik wil zwart op wit dat we ons aankoopbedrag dan ook terug krijgen.
Fiets gekocht en speling in het stuur
Fiets gekocht en speling in het stuur, meerdere emails gehad met FSN, deze hebben ze door gezonden naar hun leverancier......het probleem is niet opgelost, ik heb zelf het mankement provisorisch verholpen.......al me al....waardeloze service. De fiets koste euro 1100 en is van het merk Diablo of Troy dit zijn dezelfde fietsen het is een fatbike elektrische vouwfiets, mensen koop deze fietsen niet of je moet zelf al met rubberen ringen gaan prutsen om de speling in het stuur weg te halen.......echt waardeloze after-sales.
Vilette L' Amant E-bike AH Actie
Graag wil ik mijn ervaring delen met de fiets die ik begin september heb aangeschaft via de AH-actie. Helaas heb ik niet normaal van de fiets kunnen genieten, vanwege diverse problemen. De ketting valt herhaaldelijk af, er is een slepend geluid en de trappers lopen mee tijdens het lopen, waardoor de ondersteuning onbedoeld geactiveerd wordt.
Hoewel er een monteur van een ander bedrijf is langsgekomen en ik in eerste instantie dacht dat de problemen waren opgelost, viel tot mijn teleurstelling de ketting opnieuw af. Mijn geduld was op, mede doordat het contact met jullie moeilijk verloopt en de communicatie via e-mail lang duurt.
Ook het tweede exemplaar dat ik heb ontvangen, vertoont gebreken. Hoewel ik dit per e-mail heb gemeld, verliep het contact traag, waardoor ik zelf een monteur heb ingeschakeld. Helaas blijkt ook deze fiets niet in orde te zijn.
Uiteindelijk heb ik na aanzienlijke wachttijd mijn geld terug ontvangen voor dit exemplaar. Ik hoop dat deze feedback kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit en service van jullie producten.
Fsnplus: Vijf sterren topservice
Dankzij de uitmuntende service van Alma van Fsnplus kan ik weer elektrisch fietsen. Alles heeft zij in het werk gesteld om mijn kapotte accu en oplader te vervangen.
Ik zou iedereen van harte Fsnplus aanbevelen. Zij zetten voor jou als consument nét dat stapje meer voor je en verdienen daarom alle lof.
Probleem opgelost!
Wat een goede service,al maanden bij een ander bedrijf aan het wachten op een lader voor mijn elektrische fiets ,en nu via FSN in stroomversnelling een nieuwe accu en lader ! Vriendelijk te woord gestaan en gedacht in oplossingen,heel blij mee!
Als je zo lief bent om een fiets te…
Als je zo lief bent om een fiets te geven aan mensen die het nodig hebben dikke duim
Super bedrijf!
Top bedrijf met goede service.
fiets elektrische.
Elektrice fiets gekocht.
Alles super geregeld.
Ben er heel blij mee.
Kei goed
Super fijn bedrijf, reageren snel als er wat is en prima spul 👌🏼
Beste service ooit🤩
Bij dit bedrijf kun je zeer zeker een…
Bij dit bedrijf kun je zeer zeker een mooie fiets halen. Ze zijn ook heel klantvriendelijk en hebben een goeie service
Super goede service mooie producten en…
Super goede service mooie producten en contact is super.
Raad ze zeker aan bij familie en vrienden
Onwijs vriendelijk personeel
Onwijs vriendelijk personeel. Snelle reactie.
Liegen bedrijft.
Heel slecht bedrijf.
Eerst kocht ik een e-fold fiets met hun, schreef 100-150 kms per vol accu, eigenlijk tot max 25 kms.
Ik bel hun, zij zei moet 6-7 keer opgelaad daarna gaat accu werk omhoog, kan dat? Normaal accu hoe nieuw hoe goed werk toch? Maar goed ik heb tijd, tot nu zij verzet actie radius omlaag van 100-150 naar 50-75 maar ik via email zegt iemand alleen 30-50 kms, SUPER LIEGEN!!!
Praat over Villette le Balade Orus, elektrische vouwfiets, 1 speed, grijs, gelukkig heb ik een screenshot van product gemaakt door ruik ik een LEUGENAAR van hun.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.