Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... Mehr ansehen
Bestilte en Fusion cykeljakke til sønnen i julegave... fik tilsendt en fin blød pakke med den bestilte cykeljakke... sønnen prøvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... Mehr ansehen
Har købt for 30.000kr + Løbetøj, Cykeltøj, Tri tøj, Hverdagstøj gennem årene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfældighed at Fusion er mit foretrukne tøjmærke til a... Mehr ansehen
Über Fusion
Vom Unternehmen geschrieben
FUSION laver kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.
Lansen 8, 9230, Svenstrup, Dänemark
- support@fusion.dk
- www.fusion.dk
Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Deres Tempo short kalder de unisex - MEEEEN
Deres Tempo short kalder de unisex. Det er svært på produktbillederne, at se at der er en syning til den mandlig del - hvilket ikke ser så godt ud på en kvinde shorts. Synes det er en skam, at det ikke fremgår mere tydeligt, at der er denne syning. De er nu returneret, men jeg skal betale returfragten, trods den ringe oplysning om 'mande-syningen'. Ser man billedet af kvinden, som står i shortsene, så ligner det kun der er en syning. Er selvfølgelig utilfreds over at skulle betale returfragten, og derfor kommer denne anmeldelse.
⭐️ The Quality No Longer Matches the…
⭐️ The Quality No Longer Matches the Price Level!
I have purchased a fair amount of training apparel from Fusion over the years and have previously been satisfied. However, I now have to conclude that the quality no longer matches the premium price level.
I have experienced repeated quality issues across several products. When operating in the premium segment, durability and finishing should be consistently high – even after normal use and washing. It is simply not acceptable for products in this price range to fall short of basic expectations.
Customer service has been polite, but the claims process feels rigid and bureaucratic, requiring invoices and documentation that are not always realistic to retrieve – especially as a long-term and loyal customer.
When multiple items need to be complained about, trust inevitably starts to erode. At this price point, there are other brands that offer more consistent durability and value.
I genuinely hope Fusion takes this feedback seriously. The brand has strong potential – but quality must consistently justify the price!
Har købt High Rise tights
Har købt High Rise tights, størrelsen svare ikke overens med andre produkter fra Fusion, de ruller i taljen. Har skrevet det til dem men det kan de godt for nogen, var svaret. Så jeg må være nogen de ruller på, desværre for dyrt et produkt når kvalitet og pris ikke hænger sammen. Jeg anbefaler ikke dette nye produkt, en dyr prøvelse hvis du er en de ruller i taljen på. Køber netop dette fordi de er kendt for at sidde godt i taljen men meget skuffende
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Købte et par super flotte Fusion Urban pant's . Allerede to dage efter stod jeg med dem i hånden. I min iver hev jeg mærkatet af og tog bukserne på. Jeg måtte indse at jeg havde købt dem et nr for store. Jeg skrev til Fusion.dk som svarede at jeg blot skulle sende retur så ville de sende mig et nyt par, i et nr mindre. Med det medsendte returlabel fik jeg sendt bukserne tilbage og her to dage senere, står jeg igen med et par super fede fusion, i den rigtige størrelse.
Virkelig hurtig service
Og bukserne er en rigtig god kvalitet
De varmeste anbefalinger herfra
Katastrofal dårlig ansvarstagen
Katastrofal dårlig ansvarstagen, når der er noget galt med produktet og manglende vilje til at bytte trods klar mangel. Fusion var godt for nogle år siden, men det er slut. Produkterne er også blevet ringe ift tidligere.
Slidstærkt og lækkert sportstøj
Slidstærkt og lækkert sportstøj. Pasformen er god og svarer til str. angivelse. Altid god service og hjælp fra teamet.
Super
Det er altid en fornøjelse at handle hos Fusion. Kvaliteten er i top og lever op til det lovede. Leveringen er så godt som altid fra dag til dag. Priserne er fair og endnu bedre opnår man rabat som trofast kunde👍. Kontakten til kundeservice er også i top. De er flinke og imødekommende og er klar til at hjælpe, hvis man har spørgdmål.
Jeg kan varmt anbefale Fusion👍👍👍
Fusion is een goed merk. Slecht retourbeleid
Fusion is een goed merk. Maar bestel liever in een reguliere shop. Het hardloopjack ritseld en was niet wat ik zocht. Bestelling komt via UPS. Thuisbezorgen was niet mogelijk. Te prijzig als je via UPS weer wilt retourneren, selecteer je een andere pakketdienst, loop je enorm vast in het proces. Niet fijn dus.
Købte en løbe jakke efter 4 vask er…
Købte en løbe jakke efter 4 vask er navnet på jakke væk
Gode tights men elendig kvalitet på jakke
Fusions løbetights får 10/10 herfra. Jeg har købt 5 par, og det er de bedste løbetights, jeg nogensinde har ejet- som kvinde med spinkel overkrop og brede hofter er det næsten umuligt at finde tights, der passer både ved taljen, men også ved hofte/lår. Kæmpe ros for tights!!
Løbejakken fra Fusion er dog en af de dårligste jeg nogensinde har ejet. 2/10 herfra👎 Lynlåsen er ELENDIG og jeg synes på ingen måde at pris og kvalitet hænger sammen her. Meget skuffende.
Jeg har altid været glad for Fusions…
Jeg har altid været glad for Fusions unisex løbebukser, så købte 2 nye unisex shorts i juli 2025. De er både lidt længere i benene, og stoffet bliver synligt vådt når man sveder, så det ligner man har tisset i bukserne. ØV!
Skrev til forhandleren jeg har købt dem hos, om det måske var en kopivarer jeg havde fået ved en fejl, men får en forklaring om at Fusion har ændret til en mere bæredygtig måde at væve stoffet på..
Jeg kommer ikke til at bruge deres bukser mere .. øv når de nu var så gode :(
Jeg vælger udelukkende Fusion som mit…
Jeg vælger udelukkende Fusion som mit foretrukne brand/ mærke til min sport som er cykling og løb. Tøjet er altid af høj kvalitet og en super pasform . Kan varmt anbefale Fusion til både sport og fritid .
Kunden i centrum
Jeg har været så uheldig, at der gik hul i puden på mine cykelbukser fra Fusion. Jeg må sige, at situationen blev taget godt om fra Anton ved Fusion, der sørgede for fantastisk kundeservice, og hjalp mig til et nyt erstatnings par. Stor ros herfra
Bliver bare ikke meget bedre…
Nem og overskuelig shopping oplevelse med hurtig checkout. Produkterne passer virkelig godt og med en rigtig god kvalitet i stoffet. Og det er på tværs af produkt porteføljen. Min største anbefaling.
Fantastiske run2 shorts
Fantastiske run2 shorts. Fusions produkter skuffer aldrig!
Kvalitetstøj der bare spiller
Bare lækkert tøj der altid er høj kvalitet samtidig med lynhurtig levering.
Hurtig levering og et super produkt
Hurtig levering og et super produkt. Både kæresten og jeg bruger jeres tights. De bliver siddende hvor de skal
God kvalitet
God kvalitet, nem bestilling og hurtig levering
De bedste cykelshorts
De bedste cykelshorts, jeg hidtil har prøvet. Lækker kvalitet, super pasform, virkelig god pude.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.