Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres Tempo short kalder de unisex. Det er svært på produktbillederne, at se at der er en syning til den mandlig del - hvilket ikke ser så godt ud på en kvinde shorts. Synes det er en skam, at det ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en Fusion cykeljakke til sønnen i julegave... fik tilsendt en fin blød pakke med den bestilte cykeljakke... sønnen prøvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sportbekleidungshersteller

Über Fusion

Vom Unternehmen geschrieben

Holdbar - Målbar - Mærkbar siden 1999

FUSION laver kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.

Kontaktinformationen

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Alle Sprachen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

The tights are superb fit and quality

The tights are superb fit and quality. Delivery takes a while and although they say it's 'free' above a certain order value - it is only free when delivered to a parcel shop and not to your home which I find a bit misleading.

30. November 2024

Har købt for 30.000kr + Løbetøj

Har købt for 30.000kr + Løbetøj, Cykeltøj, Tri tøj, Hverdagstøj gennem årene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfældighed at Fusion er mit foretrukne tøjmærke til alle livets aktiviteter. De gør det sublimt!

29. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt Recharge pants og recharge…

Jeg har købt Recharge pants og recharge hot pants, men må sige jeg skuffet over stoffet, da de flosser ved anklerne. Bukserne er købt april måned 2024. Og jeg tager kontakt til Fusion i november måned, men med en noget skuffet oplevelse. Jeg taler med kundeservice som beder med sende dem retur så de kan se på dem, de vender så tilbage med besked om at jeg må have brugt dem forkert og at der ikke er noget galt med kvaliteten af stoffet. Og at de ikke kan hjælpe mig, men jeg er velkommen til at købe nogle nye med rabat. Hvilket jeg afslår da jeg ikke er enig i jeg har brugt dem forkert, men at stoffets kvalitet nok bare ikke er god nok. Jeg har masser af Fusion løbe og cykeltøj og kan ikke klage over det, men det sidste gang jeg har investeret i Fusion da de nok bare ikke lever op til den kvalitet de var engang.

21. November 2024

Vil du bare have det bedste på markedet - Køb Fusion

Jeg er blevet afusionado. Købte for nogle år siden mine første C3 Bibs, som skulle være særligt egnede til indendørscykling og jeg blev ikke skuffet. Siden har jeg også købt andet Fusion cykeltøj, (Fusion er nu også officiel cykelklubleverandør, da mange klubmedlemmer foretrak at køre i Fusions tøj, fremfor tøj fra klubbens tidligere leverandør). Fusions Recharge Hoodies og pants er bare så lækre at have på, ligeledes deres tights og shorts. Senest har jeg købt deres løbejakker og de er også lækre. Det eneste jeg har måtte returnere var deres Shelter buks og Jakke. De var simpelthen for lange på ben og ærmer til at jeg kunne passe dem. I øvrigt kan jeg godt lide at det ikke er produceret i østen.

23. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefale technical merino!

Fusions løbetøj er helt fantastisk. Det mener jeg ikke findes bedre. Da deres Technical Merino kom tidligere i år måtte jeg prøve det. Jeg købte derfor to farver. Den i sandfarvet gik i stykker efter 3 måneders tid. Primært under armene, hvor stoffet simpelthen gik op. Jeg fik returneret trøjen og valgte at bytte til en i bomuld. Nu er den sorte (technical merino) så begyndt på det samme og den er ca. 6 måneder gammel. Jeg syntes det er meget dårligt og jeg har på fornemmelsen, at stoffet ikke har været testet rigtigt af! Jeg har meget andet fra fusion blandt andet 3 af jeres bomulds trøjer. De er flere år gamle og stadig perfekte!
Undskyld det sure opstød - Fusion er helt fantastisk lige foruden det her hybrid stof… Skulle jeg give stjerner for løbetøj, så havde de fået 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr