Fyns Psykologpraksis Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders Aaby holdt et inspirerende foredrag om håndtering af livets svære øjeblikke hos UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen. Vi hørte blandt andet om sammenhængen mellem virkelighed og ønsker,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at der er Psykologer der går imod trenden og tilbyder hurtig behandling. Hvis det bliver muligt, at alle kan få et tilbud om psykologhjælp, når behovet er der, i stedet for 3 - 6 måneder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i praktikant i Fyns Psykologpraksis fra Februar-November 2025. Jeg kan kun give stedet min varmeste anbefaling. Som praktikant har du egne klientforløb og det har været enormt lærerigt a... Mehr ansehen

1. Psychologe

Vom Unternehmen geschrieben

Fyns Psykologpraksis hjælper private med psykologsamtaler uden ventetid. Kontakt os uforpligtende og få hjælp fra en af vores dygtige psykologer i Odense, Middelfart, Nyborg og Svendborg. Vi tilbyder også virksomhedsordninger, som hjælper ledelse og medarbejdere med at forebygge og reducere sygefravær samt øge den faglige og personlige trivsel på arbejdspladsen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at der er Psykologer der går…

Hvis det bliver muligt, at alle kan få et tilbud om psykologhjælp, når behovet er der, i stedet for 3 - 6 måneder senere, vil det være en kæmpe gevinst for såvel den enkelte, som hele samfundet.
Hvis man har mulighed for at betale selv, kan det ende med at blive billigere i længden, med et kortere behandlings forløb og samtidig er risikoen for varig skade væsentlig mindre.
PSYKOLOG UDEN VENTETID, det er værd at betale for, at komme videre.
Har du eller dit firma råd til at vente?
De bedste anbefalinger til Frans og hans hold.

12. April 2024

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tak Jakob, det var pæne ord og dejligt at du/I kan se fornuften i at passe godt på både privat personer og medarbejdere. Tak for de pæne ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De giver en fin behandling men men

De giver en fin behandling, men når man bliver syg over en nat og ringer afbud, skal men betale den fulde pris, der synes jeg ikke er rimligt, jeg fik løs øresten og så bliver man mega svimmel og jeg kaster også op, så hvordan vil de havde at jeg skulle kunne møde op, har nu fået lavet en aftale med dem, så ser lyser ud

8. April 2024

Kære Rigmor
Tak for din feedback, som vi altid er lydhør overfor.
Det er korrekt, at vi ligesom andre psykologklinikker har en afbudspolitik, som betyder at det er nødvendigt at melde afbud dagen før inden kl. 16.00, da vi ellers ikke har muligheden for at tilbyde vores andre klienter akutte samtaler eller tilbyde samtaler uden lange ventelister.
Når det er sagt, så er vi selvfølgelig altid åbne for det uforudsete, hvorfor vi altid forsøger at tilbyde telefoniske eller online konsultationer, såfremt man ikke kan møde op fysisk i klinikken.
I særlige tilfælde, når der er tale om force majeure, så finder vi selvfølgelig gerne en gylden mellemvej, som i dit beskrevne tilfælde, så vi er bestemt til at tale med.
Vi håber meget på gensidig forståelse og ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Alle skal have mulighed for en psykolog uden ventetid"

Jeg har kæmpe respekt for Frans som person og hans psykologpraksis. Frans udstråler varme, han er tillidsvækkende, men samtidig meget professionel. Især firmaet motto med "Alle skal have mulighed for en psykolog uden ventetid" (og samtidig lever op til det), er noget jeg ser som enormt værdifuldt.

17. Jänner 2024

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de fine ord Kasper, dem sætter jeg stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Går du med dårlige tanker og dårlig humør

Går du med dårlige tanker eller generalt tit dårlig humør, så tag fat i Frans ved fynsk psykologpraksis, Frans tager sig også rigtig godt af de her små problematikker man kan have i hverdagen. En behagelig snak en time i dejlig rolige omgivelser, er virkelig godt givet ud..

29. November 2023

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for den fine anmeldelse Morten, den er jeg virkelig glad for!
Vi gør altid meget ud af, at hjælpe så godt vi kan og uden ventetid, så det er dejligt at det er værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger til Frans og…

De varmeste anbefalinger til Frans og hans team fra Fyns Psykologpraksis herfra.
Frans har et meget vindende væsen med meget empati og indlevelse og indgyder den store tillid som er så vigtig når en person har brug for psykologbistand.
Et fantastisk koncept med "psykologer uden ventetid". I øvrigt dækker klinikken hele Fyn (Odense, Middelfart og Nyborg) så der er mulighed for tider flere steder.
5 stjerner herfra fordi jeg ikke kan give flere.

16. Oktober 2023

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for din feedback Tony, det er dejligt at vide, at vores koncept virker og jeg takker fra for hele vores team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god målsætning som Fyns…

En rigtig god målsætning som Fyns Psykologpraksis lever op til, nemlig alle skal have mulighed for en psykolog uden ventetid.

Det er dejligt at opleve den entusiasme og de tiltag der gøres for at overholde målsætningen.

Frans er en meget behageligt og lyttende person som straks indgyder tillid ved første møde.

Jeg vil til enhver tid anbefale Fyns Psykologpraksis

27. September 2023

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for din fine anmeldelse Arne, den er vi rigtig glade for.
Vi vil altid gerne hjælpe så mange mennesker som muligt, så det er dejligt at budskabet når ud til mange.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har stor respekt for Fyns…

Jeg har stor respekt for Fyns Psykologpraksis, da de er kompetente og har en god forståelse, så de kan kan sætte sig i klienternes sted.

11. September 2023

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for din fine anmeldelse Alexander, den er jeg glad for!

Utrolig flot service

Utrolig flot service og meget høj standard. Dejligt at man uden betaling altid kan ringe ind og få vejledning. Frans er utrolig sympatisk og har en fantastisk indlevelsesevne. Jeg giver Fyns Psykolog praksis mine aller bedste anbefalinger.

29. Juni 2023

Antwort von Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for din fine anmeldelse Lene, den er jeg glad for. Ja, det er korrekt at vi altid gerne vil være behjælpelige med råd og vejledning og det koster ikke noget. Skønt at du kan se værdien i det.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr